MEDIA

Τριήμερο ντέρμπι, τίτλων και… στέψεων στην TV

Τριήμερο ντέρμπι, τίτλων και… στέψεων στην TV

Από ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μέχρι Σίτι – Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ – Τσέλσι. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από τα… Σ/Κ που σε κρατούν στο "γυαλί" είναι τούτο, με μεταδόσεις σπουδαίων αγώνων. Όχι μόνο ποδοσφαιρικών…

Και μιας και το πιάσαμε, τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά ματς είναι την Κυριακή. Όπως το… δικό μας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, live στις 19:30 από το Novasports 1 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Αγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Αργυρόγλου, Γιάννη Πάγκου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή "Ωρα των Πρωταθλητών" και στο Novasports1HD, το "τρίτο ημίχρονο" με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στις δε 18:30 στο "Γουέμπλεϊ" αναμετρώνται Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ στον τελικό του League Cup με μετάδοση από το Novasports 4 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Νωρίτερα, στις 16:05 παίζουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, στη… μάχη για τη δεύτερη θέση της Premier League.

Ντέρμπι έχει όμως κι σε άλλες χώρες, την Κυριακή: στις 15:30 παίζουν για την Eredivisie Φέγενορντ – PSV Αϊντχόφεν με μετάδοση από το Novasports 4 σε περιγραφή Βασίλη Κωνσταντόπουλου, στις Ρόμα – Μίλαν από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και στις 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ από το Novasports 2 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου.

Διαδικτυακά την Κυριακή στις 18:00 θα δείξει η πλατφόρμα της Stoiximan.gr το μεγάλο ντέρμπι στη γείτονα, Μπεσίκτας – Φενερμπαχτσέ.

Κατά τα λοιπά, επίσης την Κυριακή, η ΕΡΤ μεταδίδει για τη Football League στις 15:00 το ΟΦΗ – Πανσερραϊκός μέσω τη ΕΡΤ3 και Αιγινιακός – Αρης μέσω του ert.gr.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ