MEDIA

Τριήμερο φουλ δράσης και μεταδόσεων στον Sport24 Radio 103,3

Τριήμερο φουλ δράσης και μεταδόσεων στον Sport24 Radio 103,3

Παίζει δυνατά, παίζει ασταμάτητα, σε κάθε γήπεδο, ο Sport24 Radio 103,3. Ακούστε. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Την Παρασκευή 28/10 στις 21:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με στόχο τη δεύτερη εντός έδρας νίκη. Στη μετάδοση ο Γιάννης Κουβόπουλος. Και, λίγο μετά μεσάνυχτα Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος βάφουν πορτοκαλί τη νύχτα και αναλύουν όλη τη δράση στα παρκέ της Ευρώπης. Την ελληνική εβδομάδα της EuroLeague σχολιάζουν Γιώργος Συρίγος, Γιάννης Φιλέρης και Σπύρος Καβαλιεράτος.

Και Super League και Stoiximan.gr Basket League στους 103,3!

Η 9η αγωνιστική της Super League και η 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, παίζει δυνατά στον Sport24 Radio και τους 103,3! Το... ζέσταμα αρχίζει το Σλαββατο από τις 08:00 με τον Θανάση Βορίση και την εκπομπή “Η απόδραση των 8”, που κάνει πάσα στις 10:00, στους Αλέξη Βιρβίλη, Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη, οι οποίοι “ανοίγουν” τις γραμμές μέχρι τις 13:00. Θοδωρής Ρούσσος και Ηλίας Ευταξίας κάνουν την πρώτη πάσα για να ξεκινήσουν οι LIVE μεταδόσεις, με το Λάρισα – Πανιώνιος (15:00). Λευτέρης Αμπατζής και Γιώργος Οικονόμου μοιράζουν τη μπάλα σε... παρκέ και χόρτο! Στις 17:00 η δράση μεταφέρεται στα γήπεδα της Stoiximan.gr Basket League με τις αναμετρήσεις: Κόροιβος – Δόξα Λευκάδας, Προμηθέας Πάτρας – Αρης, ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας, Τρίκαλα – ΑΕΚ και Ρέθυμνο – Λαύριο. Στις 17:15 η μπάλα “σπάει” στα γήπεδα της Super League με το Ξάνθη – Κέρκυρα. Στις 19:30 ακόμα μία Live μετάδοση με την έξοδο του Ολυμπιακού στην έδρα του Ατρόμητου. Με την λήξη του αγώνα σχολιάζουν Θέμης Καίσαρης, Διονύσης Βερβελές και Σταύρος Γεωργακόπουλος. Ο Γιάννης Καραλής πάει από τον... δικό του δρόμο, όπως θα γίνεται το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα, ενώ οι γραμμές παίρνουν “φωτιά” λίγο μετά τα μεσάνυχτα με του Γιώργο Περπερίδη και Μπάμπη Τσιμπίδα.

Κυριακή με... μπάλα στον Sport24 Radio!

Την Κυριακή συντονιζόμαστε από νωρίς στον Sport24 Radio 103,3 με τον Θανάση Βορίση να μας προετοιμάζει για τη δράση της ημέρας από τις 08:00! Οι γραμμές “ανοίγουν” από τις 10:00 και εκεί σας... υποδέχονται οι Αλέξης Βιρβίλης, Δημήτρης Σαμόλης και Βασίλης Τεμπέλης. Στις 15:00 Θοδωρής Ρούσσος και Ηλίας Ευταξίας, σφυρίζουν τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – Ηρακλής για την 9η αγωνιστική της Super League.

Και η πρεμιέρα της Football League είναι στους 103,3 με τα ματς που ξεκινούν στις 15:00: Απόλλων Σμύρνης – Καλλιθέα, Σπάρτη – Πανθρακικός, Παναιγιάλειος – Χανιά και Αχαρναϊκός – Καλλονή. Στις 17:00 η δράση μεταφέρεται στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στην Ελλάδα με νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, για την 4η αγωνιστική της stoiximan.gr BasketLeague. Στο μικρόφωνο ο Γιάννης Φιλέρης.

Δύο ματς και δύο μικρόφωνα ανοικτά στις 17:15, για την Super League: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός και Βέροια Πλατανιάς. Στις 19:30 μεταφερόμαστε στη Τούμπα για να ακούσουμε live το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, σε μετάδοση των Αντώνη Τσακαλέα και Σάββα Τζιομπάνογλου. Με την λήξη της “μάχης” των “δικέφαλων” την αγωνιστική σχολιάζουν Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Ευάγγελος Μίχος, Τσάρλι και Γιάννης Σερέτης.

Ο Ακης Δημακός πάει... αποδυτήρια και συλλέγει ρεπορτάζ και δηλώσεις. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο λόγος περνάει σε εσάς με τους Ηρακλή Αντύπα, Κώστα Γκόντζο και Ακη Γεωργίου να είναι στο μικρόφωνο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ