MEDIA

"Traction" με Ελένη Τσαγκά και… Peugeot στο Star

"Traction" με Ελένη Τσαγκά και… Peugeot στο Star

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Ελένη Τσαγκά, καλεσμένη του Κώστα Στεφανή. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:15, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής "Traction" στο Star, το κεντρικό θέμα επιφυλάσσει μια μικρή αλλαγή ρόλων, καθώς καλεσμένη στο i-cockpit του νέου Peugeot 5008 είναι η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Ελένη Τσαγκά.

Αν και συνηθισμένη να ενημερώνει σχετικά με τα τελευταία νέα, τώρα είναι εκείνη που δέχεται την ενημέρωση καθώς τα "νέα", στην προκειμένη περίπτωση το Peugeot 5008, έρχονται από τον Κώστα Στεφανή.

Ένα φρέσκο και πληθωρικό SUV της γαλλικής εταιρείας, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα ενώ εξοπλίζεται με το σύστημα Grip Control που εξασφαλίζει πρόσφυση σε κάθε είδους οδόστρωμα και φυσικά, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του Group PSA.

"Traction" με Ελένη Τσαγκά και… Peugeot στο Star

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής: η MercedesA-Class Class αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Mercedes-Benz, καθώς χάρη σε αυτό η γερμανική εταιρεία προσέλκυσε νεανικό κοινό. Ο Μάνος Στεφανής βρέθηκε στην παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς, που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και μας προσφέρει μια πρώτη εικόνα από το υπερσύγχρονο μοντέλο, που διαθέτει στοιχεία από τις μεγαλύτερες E-Class και η S-Class.

Η δε Hyundai συστήνει το νέο Tucson, που αποτελεί το πιο επιτυχημένο της μοντέλο στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ο Μάνος αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του σκηνοθέτη, με προβλέψιμη κατάληξη για τους δύο δύσμοιρους συντάκτες και το τηλεοπτικό συνεργείο.

Και χρηστικές συμβουλές: δεν είναι λίγες οι φορές που καθώς οδηγούμε, ανάβουν στον πίνακα οργάνων λαμπάκια που δε γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι, τι δείχνουν, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε. Για να μην ανάβουν τα δικά μας και των γύρω μας, η Ινώ Στεφανή μας βοηθά να αποκωδικοποιήσουμε τα ενδεδειγμένα βήματα.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ