MEDIA

Το χαμένο όνειρο για το Panathinaikos TV

Το χαμένο όνειρο για το Panathinaikos TV
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι πλάνο υπήρχε για τo Panathinaikos TV και τι συμπεριελάμβανε; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ένα χρόνο πριν η κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν ήταν φυσικά η τρέχουσα, ήτοι η πλέον οικτρή οικονομικά στην ιστορία του. Το "τριφύλλι" ήταν σε καλύτερη φάση, όπως και τα οικονομικά του ΣΚΑΪ αλλά και του Γιάννη Αλαφούζου.

Τότε μάλιστα κυκλοφορούσε το σενάριο για τον... δεύτερο ΣΚΑΪ: είτε με τη δημιουργία ενός καναλιού (αμιγώς ειδησεογραφικού) που θα έπαιζε διαδικτυακά αλλά και στις συνδρομητικές πλατφόρμες, είτε με συνεργασία με άλλο, όπως το Action24. Το δεύτερο ήδη έχει αρχίσει, με μίνι συνεργασία.

Τότε λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος, στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ για τη σεζόν 2016-17, είχε (σε "πηγαδάκι" δημοσιογράφων) αποκαλύψει το όραμά του για το Panathinaikos TV. Όχι για κανάλι που θα μετέδιδε και τους αγώνες της ομάδας, αλλά για ένα πρόγραμμα με ρετρό αγώνες, αφιερώματα στον σύλλογο και στους πρωταγωνιστές του αλλά και ό,τι άλλο είχε να κάνει με το "τριφύλλι". Ένα κανάλι που θα μπορούσε να παίζει... οπουδήποτε.

Μετά από ένα χρόνο, ο Παναθηναϊκός ζει καθημερινά με το ερώτημα της επιβίωσής του και το Panathinaikos TV μοιάζει κάτι τόσο μακρινό...

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ