MEDIA

Το Wimbledon είναι μόνο στη Nova!

Switzerland's Roger Federer looks down the court after playing a return to Croatia's Marin Cilic during the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP)
Switzerland's Roger Federer looks down the court after playing a return to Croatia's Marin Cilic during the Men's Singles final match on day thirteen at the Wimbledon Tennis Championships in London Sunday, July 16, 2017. (Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP) DANIEL LEAL-OLIVAS/POOL PHOTO VIA AP

Το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο θα διεξαχθεί από τις 2-15 Ιουλίου και μπορείτε να το δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova!

Το μεγαλύτερο Grand Slam του τένις, το Wimbledon, είναι αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon με τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας.

Οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές μονομαχίες στα κορτ καθώς και τη μοναδική εμπειρία του παλαιότερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια που θα είναι αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους αγώνες του Wimbledon.

Συγκεκριμένα, η αυλαία του φετινού 132ου Wimbledon ανοίγει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου με το Novasports1HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1, το Novasports2HD να προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο) και το Novasports3HD να προβάλλει κυρίως τους αγώνες του Court 2. Από την Πέμπτη 12 Ιουλίου οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών θα μεταδίδονται στο κανάλι Novasports1HD. Κάθε βράδυ στις 23:30 θα προβάλλονται τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας στο Novasports1HD. Τα στιγμιότυπα θα είναι διαθέσιμα και στο Web TV του Novasports.gr.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova μέχρι την Κυριακή 1η Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν στιγμές από παλαιότερους αγώνες μέσα από το πλούσιο αρχείο του Wimbledon που θα προβληθούν από το Novasports4HD, καθημερινά από τις 12:00 έως τις 24:00.

Επίσης στο Νovasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, social buzz των αθλητών & viral videos, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα των αγώνων.

Photo Credits: Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ