MEDIA

Το Sport24.gr έφτιαξε την ομάδα του στο "Γίνε Πρόεδρος"

Το Sport24.gr έφτιαξε την ομάδα του στο "Γίνε Πρόεδρος"

Το Sport24.gr έφτιαξε την δική του ομάδα στο "Γίνε Πρόεδρος" του ΕΘΝΟΣΠΟΡ, αποτελούμενη από 11 βασικούς και 3 αναπληρωματικούς σε διάταξη 4-4-2. Πάρτε μέρος στον θρυλικό διαγωνισμό και κερδίστε πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός " Γίνε Πρόεδρος" , ο οποίος ήταν έμπνευση του τότε διευθυντή του ΕΘΝΟΣΠΟΡ, Πέτρου Μπακατσέλου, το 1995 και προκάλεσε πανικό στο αναγωνιστικό κοινό, αποτελώντας μια πρωτοποριακή ιδέα με φανατικούς φίλους, έχει επιστρέψει δυναμικά με το ΕΘΝΟΣ, επαναφέροντας μνήμες του παρελθόντος.

Το Sport24.gr έφτιαξε την δική του ομάδα για το εσωτερικό πρωτάθλημα της 24MEDIA, έχοντας σκοπό να στεφθεί... πρωταθλητής με σχετική ευκολία απέναντι στα υπόλοιπα σάιτ του ομίλου. Χρησιμοποιήσαμε τα 15.000.000 ευρώ που έχει άλλωστε ο κάθε διαγωνιζόμενος στην διάθεσή του, για να επιλέξει 11 βασικούς και 3 αναπληρωματικούς. Οι τρεις παίκτες που έρχονται από τον... πάγκο, πρέπει να είναι ένας αμυντικός, ένας μέσος και ένας επιθετικός, ενώ το σύστημα της κάθε ομάδας είναι το κλασικό και πατροπαράδοτο 4-4-2.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ 11+3 ΠΑΙΚΤΩΝ

Οι επιλογές πρέπει να είναι έξυπνες, ψαγμένες και με βάση το πώς πηγαίνει ο κάθε παίκτης, αλλά και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Φερ ειπείν, στους αμυντικούς είναι καλό να επιλέγονται παίκτες που οι ομάδες τους δέχονται δύσκολα γκολ, ενώ παράλληλα οι ίδιοι έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, προσφέροντας αρκετούς πόντους.

Επίσης, οι μέσοι πρέπει να είναι παίκτες που να απειλούν, ενώ οι επιθετικοί οφείλουν να είναι ποδοσφαιριστές που να βάζουν αρκετά γκολ και να αγωνίζονται σε ομάδες που τους βοηθούν στο σκοράρισμα. Φυσικά, το "value money" είναι το "Α και το Ω", διότι θα πρέπει να γίνει καλή διαχείριση χρημάτων. Δεν μπορούν να επιλεχθούν αρκετοί παίκτες που να κοστίζουν πολλά.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

Η ομάδα του Sport24.gr απαρτίζεται από τον Γιαννιώτη του Ατρομήτου στο τέρμα, ο οποίος έχει δεχτεί μόλις οκτώ γκολ φέτος, ενώ διατηρούσε το μηδέν για 765 αγωνιστικά λεπτά (οκτώ σερί ματς), ενώ στην άμυνα επιλέχθηκαν ο Μάτος του ΠΑΟΚ, οι Ρισβάνης και Κιβρακίδης του Ατρομήτου και ο Χατζισαφί του Πανιωνίου. Ειδικά ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ του "Δικεφάλου" είναι παίκτης που "έχει" και το γκολ στο ρεπερτόριό του.

Στη μεσαία γραμμή, επιλέχθηκε ο φορμαρισμένος Πέλκας του ΠΑΟΚ, ο εντυπωσιακός φέτος Ουάρντα του Ατρομήτου, ο συμπαίκτης του, Βασιλακάκης, που κάνει σούπερ χρονιά, αλλά και ο Αλμπάνης του Απόλλωνα, ο οποίος μετράει ήδη τέσσερα γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Βλέπετε, λοιπόν, ότι οι μέσοι που σκοράρουν είναι πάντα καλές επιλογές.

Στην επίθεση, επιλέχθηκαν ο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γέντρισεκ της Ξάνθης, δυο παίκτες που αποτελούν τα "βαριά πυροβολικά" των ομάδων τους.

Για τους αναπληρωματικούς συνήθως μένουν λίγα χρήματα, γι' αυτό και πρέπει να γίνονται ψαγμένες επιλογές. Εμείς επιλέξαμε τον Γιαννούλη του Αστέρα, τον Καλτσά επίσης των Αρκάδων και τον Ναζλίδη της ΑΕΛ.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Γιαννιώτης (2.000.000 ευρώ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μάτος (2.500.000 ευρώ)

Ρισβάνης (1.000.000 ευρώ)

Χατζισαφί (1.000.000 ευρώ)

Κιβρακίδης (500.000 ευρώ)

Αναπληρωματικός: Γιαννούλης (500.000 ευρώ)

ΜΕΣΟΙ

Πέλκας (2.000.000 ευρώ)

Ουάρντα (1.500.000 ευρώ)

Βασιλακάκης (500.000 ευρώ)

Αλμπάνης (500.000 ευρώ)

Αναπληρωματικός: Καλτσάς (500.000 ευρώ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κόντε (1.000.000 ευρώ)

Γέντρισεκ (1.000.000 ευρώ)

Αναπληρωματικός: Ναζλίδης (500.000 ευρώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ