MEDIA

Το Σάββατο 17/6 το 7ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ για τα ΜΜΕ

Το Σάββατο 17/6 το 7ο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ για τα ΜΜΕ

Για 7η συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.) και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) συνδιοργανώνουν το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το ραντεβού έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 10 π.μ. στη αίθουσα STIGA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθ’ οιοδήποτε τρόπο εργαζόμενοι στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν βεβαίως την ιδιότητά τους στον χώρο.

Όσοι και όσες, αποφασίσουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στη ρακέτα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: [email protected] (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: [email protected].

Κατά την προσέλευση στην αίθουσα ο κάθε αγωνιζόμενος/η παρακαλείται να δώσει στη γραμματεία απλό χαρτάκι με την υπογραφή του/της, όπου να δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι υγιής και παίζει με δική του/της ευθύνη στο τουρνουά. Εάν υπάρχει θεωρημένο δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ισχύει. Οι συμμετέχοντες θα αγωνισθούν υποχρεωτικά με αθλητική περιβολή (Αθλητικά παπούτσια – αθλητικά σορτς ή φόρμες – αθλητικές μπλούζες). Η Ομοσπονδία θα έχει ρακέτες στον χώρο των αγώνων, θα τις παραχωρεί σε όσους αθλητές δεν διαθέτουν, αλλά αυστηρώς για το χρονικό διάστημα των αγώνων τους, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ