MEDIA

Το πρωτάθλημα της σεζόν 1984-1985 στο NovasportsstoriesHD

Το πρωτάθλημα της σεζόν 1984-1985 στο NovasportsstoriesHD

Με το ένατο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στο πρωτάθλημα που διεξήχθη τη σεζόν 1984-1985 συνεχίζεται την Τρίτη (12/12, 22:00) στο NovasportsstoriesHD η μεγάλη συμπαραγωγή ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Με το ένατο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στο πρωτάθλημα που διεξήχθη τη σεζόν 1984-1985 συνεχίζεται την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο NovasportsstoriesHD η μεγάλη συμπαραγωγή ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα και σε επανάληψη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 23:00.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στη συναρπαστική «μάχη» που έγινε για την κατάκτηση του τίτλου και κρίθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα. Στη κάμερα των καναλιών Novasports μιλούν μεταξύ άλλων οι Χρήστος Δημόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, Μιχάλης Ζιώγας, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιώργος Κωστίκος, Αντώνης Μήνου για το πώς εξελίχθηκε εκείνο το πρωτάθλημα ενώ διηγούνται και ανέκδοτες ιστορίες. Παράλληλα θα προβληθούν στιγμιότυπα από τη σεζόν 1984-1985 που στο τέλος βάφτηκε σε «ασπρόμαυρα» χρώματα.

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports. Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας. Η σειρά εκπομπών θα προβληθεί σε χρονικό ορίζοντα τριών ετών με τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες να μας συγκινούν ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις αθλητικών στο www.novasports.gr

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για αποκλειστικό περιεχόμενο από διάφορες αθλητικές διοργανώσεις.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ