MEDIA

Το "πράσινο" γούρι του Ολυμπιακού και οι σαδομαζοχιστές δημοσιογράφοι!

Το "πράσινο" γούρι του Ολυμπιακού και οι σαδομαζοχιστές δημοσιογράφοι!
INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αποκαλύπτει ένα… όμορφο μιντιακό παρασκήνιο από τη νίκη του Ολυμπιακού αλλά και την τηλεθέασή της, τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Αρη, οι κυκλοφορίες των αθλητικών κι ένα πρωτοσέλιδο από τα… λίγα.

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Σάρωσε ο Ολυμπιακός και… τηλεοπτικά!

1.160.000 τηλεθεατές είχε κατά μέσο όρο η μετάδοση του Ολυμπιακός – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-1 χθες από την ΕΡΤ. Η μέση τηλεθέαση του αγώνα ήταν 11,4% και το μέσο μερίδιο 25,3%. Σημειωτέον ότι το ματς μεταδιδόταν παράλληλα από τον ΟΤΕ, άρα η… απήχησή του τηλεοπτικά ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Το… θρίλερ του MotoGP στον OTE ΤV

Την παράσταση στα αθλητικά κανάλια του OTE ΤV κλέβει (και) το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για το MotoGP στη Βαλένθια όπου και θα αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2015. Η κόντρα των δύο οδηγών που διεκδικούν τον τίτλο για φέτος κορυφώνεται στον αγώνα της Κυριακής. Ο Ιταλός Βαλεντίνο Ρόσι και ο Ισπανός Χόρχε Λορένσο αναμένεται να τα δώσουν όλα και οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν σπουδαίο αγώνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 14.30, στο OTE Sport 5.

Τα τηλεοπτικά του Αρη

Δεν έχει υπάρξει συμφωνία ακόμη μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη και κάποιου τηλεοπτικού φορέα για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της στη Γ' Εθνική. Φως στο τούνελ μπορεί να φέρει η ΕΡΤ3, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχει και εμπειρία, αφού το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης βρισκόταν κοντά στον Αρη όταν στο παρελθόν περνούσε το Γολγοθά του στη Β’ Εθνική. Μέχρι τότε, τα ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταδίδονται σε live streaming από το metrosport.gr.

Ενα… πράσινο γούρι στο Καραϊσκάκη!

Το "πράσινο" γούρι του Ολυμπιακού και οι σαδομαζοχιστές δημοσιογράφοι!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου… λάμπει κάθε πρωί στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Χθες η στήλη, ως όφειλε, την αποθέωσε και την… πείραξε επειδή, αν και πήγε Λεωφόρο, δεν έφερε γούρι στον Παναθηναϊκό (0-0) με την ΑΕΚ. Η πανέμορφη Μπάγια… απάντησε δημόσια με το εξής τιτίβισμα:

Αλλά εντέλει αποδείχθηκε (πολύ) γουρλού για τον Ολυμπιακό με τη μεγάλη νίκη και πώς την πέτυχε!

Βόλεϊ από… Παρασκευή με «αιώνιους»

Η δοκιμασίες των «αιωνίων» για τη Volley League είναι στα κανάλια Novasports το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή στις 18:00 με την αναμέτρηση Κηφισιά – Παναθηναϊκός που θα μεταδοθεί από το Novasports 7. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο στις 18:00 με τον αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί από το Novasports 7. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Ο Γκιστ αύριο στην ΕΡΤ

Απόψε η ΕΡΤ2 στις 21:45 μεταδίδει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λιμόζ . Και θα βγει, και απόψε (μετά τη λήξη του ματς) και αύριο η μπασκετική εκπομπή για την Euroleague. Απόψε στην εκπομπή, που παρουσιάζουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Γιώργος Λημνιάτης και αύριο ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ.

Κυκλοφορίες

«Φως των Σπορ» και «SportDay» συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στις πανελλαδικές κυκλοφορίες, όπως αποτυπώνεται από το δελτίο κυκλοφορίας Σαββάτου ως και Τρίτης. Στο εν λόγω διάστημα είχε και το ντέρμπι ΠΑΟ – ΑΕΚ αλλά και τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια που έφερε μικρή άνοδο των κυκλοφοριών.

Πανελλαδικά Σαββάτου 31/10: Φως των Σπορ 6.490, SportDay 6.080, Live Sport 4.360, Goal News 4.020, Πρωταθλητής 3.030, Ωρα των Σπορ 2.890, Γαύρος 2.350, Πράσινη 1.590, Γάτα 1.290, Αθλητική Ημέρα 1.030. ΣΥΝΟΛΟ: 33.130.

Πανελλαδικά Κυριακής 1/11: Φως των Σπορ 7.840, SportDay 6.240, Live Sport 4.530, Goal News 4.190, Πρωταθλητής 3.560, Ωρα των Σπορ 2.680, Γαύρος 2.240, Πράσινη 1.490, Γάτα 1.220, Αθλητική Ημέρα 730. ΣΥΝΟΛΟ: 34.720.

Πανελλαδικά Δευτέρας 2/11: Φως των Σπορ 8.240, SportDay 7.260, Goal News 5.380, Live Sport 4.480, Ωρα των Σπορ 3.860, Πρωταθλητής 3.350, Γαύρος 2.380, Πράσινη 1.770, Αθλητική Ημέρα 850. ΣΥΝΟΛΟ: 37.570.

Πανελλαδικά Τρίτης 3/11: Φως των Σπορ 6.030, SportDay 5.660, Live Sport 4.270, Goal News 3.740, Πρωταθλητής 3.010, Γαύρος 2.570, Ωρα των Σπορ 2.430, Πράσινη 1.780, Γάτα 1.230, Αθλητική Ημέρα 780, ΣΥΝΟΛΟ: 31.500.

Πρωτοσέλιδα

Το "πράσινο" γούρι του Ολυμπιακού και οι σαδομαζοχιστές δημοσιογράφοι!

Καθημερινά κοιτάω στο news247.gr όλα τα πρωτοσέλιδα . Και εννοείται ότι αγαπάμε «Ελεύθερη Ωρα» που δημοσιογραφεί στο στυλ «βγάλτε καμιά παπαριά μπροστά μπας και πουλήσουμε τετραψήφιο καμιά μέρα». Κάποια μέρα θα βρει δουλειά εκεί ο Νίκος Φίλης, να μου το θυμηθείτε.

Το «World Party» στο πλευρό των προσφύγων

Το «World Party» προχωρά σε μια κίνηση αλληλεγγύης και υποστήριξης στους πρόσφυγες που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Κατόπιν πρωτοβουλίας των συντελεστών της εκπομπής, από το πρωί της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής 8 Νοεμβρίου συγκεντρώνονται ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα, στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης τα οποία θα διατεθούν σε συνεργασία με τους Αλληλέγγυους/ες Δομών Υποδοχής Προσφύγων στη Σκάλα Συκαμινιάς στη Μυτιλήνη.

Το "πράσινο" γούρι του Ολυμπιακού και οι σαδομαζοχιστές δημοσιογράφοι!

Η κίνηση αλληλεγγύης διοργανώνεται με τη βοήθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Alpha. Η ομάδα του «World Party» (Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης, Θοδωρής Πλακίδης, Γιώργος Λέντζας, Αργύρης Κουρτίδης, Γιάννης Κελλίδης) δηλώνει: «Βρισκόμαστε στο κατώφλι κοσμοϊστορικών αλλαγών και δίνεται η δυνατότητα σε όλους μας να αποδείξουμε ότι η αγάπη για τον άνθρωπο είναι μεγαλύτερη από κάθε εθνικό, θρησκευτικό ή κοινωνικό κριτήριο. Ειδικότερα σε τέτοιες στιγμές, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Γιατί πάνω, πριν και πρώτα απ’ όλα είμαστε όλοι άνθρωποι. Αυτό διδαχτήκαμε από τόσα ταξίδια, σε όλες τις άκρες του πλανήτη. Ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε και έμπρακτα. Γι’ αυτό σας καλούμε να δείξετε λίγη ανθρωπιά σε αυτούς τους πρόσφυγες και να τους βοηθήσουμε». Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, δηλώνει: «Τα παιδιά από τον Alpha, o Σάκης και ο Γιώργος, είχαν μία ιδέα και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου. Η ιδέα είναι να μαζέψουμε ρούχα, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, να μαζέψουμε ρούχα που δεν χρησιμοποιούμε ή που χρησιμοποιούμε και δεν τα θέλουμε. Να τα μαζέψουμε για τους πρόσφυγες στη Μυτιλήνη, που είναι στα νησιά, που είναι στην Ειδομένη, που είναι παντού. Γι’ αυτό σας καλούμε όλους! Ο Δήμος φυσικά ανταποκρίθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία και σας καλούμε όλους να φέρετε ό,τι έχετε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Το "πράσινο" γούρι του Ολυμπιακού και οι σαδομαζοχιστές δημοσιογράφοι!

Παρουσία Κατερίνας Αναστασοπούλου, οι μπασκετικές εκπομπές της ΕΡΤ είναι… άλλη κλάση.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ