MEDIA

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των... Survi(4)ors της δημοπρασίας!

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των... Survi(4)ors της δημοπρασίας!

Οι δύο νέοι «παίκτες» της τηλεοπτικής αγοράς (Μαρινάκης και Καλογρίτσας) και η νέα σελίδα που ανοίγει για Αλαφούζο και Κυριακού.

Ελλάδα, 2 Σεπτεμβρίου, σωτήριο έτος 2016. Η ιδιωτική τηλεόραση ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της, 27 χρόνια μετά την έναρξή της με την εμφάνιση του Mega και του ΑΝΤ1. Το άναρχο τοπίο που επικρατούσε από τότε συνέβαλλε στη δημιουργία του τριγώνου πολιτικής – μίντια – διαπλοκής, τρίγωνο που θέλησε η κυβέρνηση να τερματίσει. Αν και πώς το κατάφερε είναι μια άλλη κουβέντα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι από τη δημοπρασία βγήκαν χαμένοι η οικογένεια Βαρδινογιάννη (Star) και ο Δημήτρης Κοντομηνάς (Alpha) που, παρά τις προσφορές τους, δεν πήραν άδεια.

Στο τηλεοπτικό status quo διατηρήθηκαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον ΣΚΑΪ και ο Θεόδωρος Κυριακού με τον ΑΝΤ1, έχοντας πλέον δύο νέους «παίκτες»: τον Γιάννη Καλογρίτσα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η περίπτωση Καλογρίτσα εμφανίστηκε μόλις τον τελευταίο καιρό στα τηλεοπτικά δρώμενα, αντιθέτως ο Μαρινάκης μετά την εμπλοκή του στον Ολυμπιακό άρχισε να ασχολείται ενεργά με τα media και δεν ήταν έκπληξη η συμμετοχή του.

Οι εν λόγω τέσσερις ήταν οι… επιζώντες από το «Big Brother», όπως εύστοχα αναφέρθηκε και εξελίχθηκε, της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Διαβάστε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των τεσσάρων καναλαρχών – νικητών της δημοπρασίας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ