MEDIA

Το παιχνίδι αλλάζει, εσύ θα απουσιάζεις;

Το παιχνίδι αλλάζει, εσύ θα απουσιάζεις;

O χρόνος μετρά αντίστροφα για το συνέδριο που διοργανώνει η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας SYMEON G. TSOMOKOS και το “Game Changer” σε περιμένει να κλείσεις της θέση σου.

Ο αθλητισμός αλλάζει, εξελίσσεται και δεν πρέπει να χάνεις τις εξελίξεις. Το "Game Changer" έρχεται στις 18 Απριλίου και εάν εκμεταλλευθείς την έκπτωση ύψους 50% μπορείς να παρακολουθήσεις από κοντά όλες τις ομιλίες.

Ποιος ο λόγος για να βρεθείς στις 18 Απριλίου στο Hilton όπου η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας SYMEON G. TSOMOKOS, διοργανώνει το πρώτο συνέδριο με τίτλο “Game Changer”;

Ομιλητές από όλο το φάσμα του αθλητισμού

Βασικό θέμα του θα είναι ο αθλητισμός και η business & marketing πλευρά του. Προσωπικότητες από όλο το χώρο του αθλητισμού θα μιλήσουν στο συνέδριο και θα εκφράσουν τις απόψεις του σχετικά με το σήμερα και το αύριο του αθλητισμού.

Τις εκδηλώσεις του συνεδρίου θα ανοίξει με ομιλία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενώ γενικότερα θα υπάρξουν περισσότεροι 20 διακεκριμένοι ομιλητές οι οποίοι θα μιλήσουν κατά τη διάρκεια του. Ανάμεσα σε αυτούς ο κ. Jordi Bertomeu Orteu, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague καθώς και ο κ. Jesus Bueno Pascual, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA.

Επιπλέον σε άλλα επιμέρους θέματα θα συμμετάσχουν άνθρωποι από το χώρο του Ελληνικού αθλητισμού όπως ο κ. Γιάννης Φαρφαρέλης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΠΟ,ο κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Μάκης Ασημακόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Συμπληρωματικά, θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι κα. Μαριέλα Νησωτάκη, Performance Analyst της Swansea City AFC, ο κ. Μιχάλης Κατσίμπρας, προπονητής PRO UEFA, ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος Δ.Σ. του Stoiximan και οι κ.κ.κ.κ. Γιάννης Γιαννουρής, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών, Περικλής Ιακωβάκης, Πρωταθλητής Στίβου & όγδοος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Αλέξανδρος Γεροντικός, Country Manager Greece της Sportradar και Γιάννης Ζαρώτης, Ψυχολόγος - Αθλητικός Ψυχολόγος.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου

ΕΝΟΤΗΤΑ I: The Future of the game

Η εξέλιξη, οι αρχές και οι κανόνες για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Ο ρόλος της τακτικής, η αξία της βασικής εκπαίδευσης και η κουλτούρα που ορίζει και καθορίζει τον επαγγελματικό αθλητισμό

ΕΝΟΤΗΤΑ II: All About the Fans

Η συμπεριφορά των φιλάθλων προς τις ομάδες και η σχέση των ομάδων με τους φιλάθλους, το άνοιγμα σε νέες αγορές, η δημιουργία καινούριων fans και η εταιρική κοινωνική ευθύνη για το καλό του αθλητισμού

ΕΝΟΤΗΤΑ IIΙ: Towards stronger brands

Οι αλλαγές στη βιομηχανία του αθλητισμού, η έννοια του sports marketing και η στρατηγική για μεγαλύτερα και premium brands

ΕΝΟΤΗΤΑ IV: Transforming sports with technology

Οι ευκαιρίες στην ψηφιακή εποχή, οι νέες πλατφόρμες και κανάλια επικοινωνίας με τους φιλάθλους και ο ρόλος του data analysis

ΕΝΟΤΗΤΑ V: Sport Βusiness & Finance

Τα οικονομικά μοντέλα, οι επιλογές στην εμπορική πολιτική, η υγιής ανάπτυξη των ομάδων/εταιριών και η οικονομική κρίση στο χώρο του αθλητισμού.

Σε ποιους απευθύνεται το "Game Changer"

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο του αθλητισμού, διαφημιστικές εταιρείες και χορηγούς, marketing specialists, αθλητές, διοικητικά στελέχη ομάδων και ομοσπονδιών, στελέχη από τον χώρο των media και της διαφήμισης καθώς και σε όλους εκείνους που αν και δεν είναι εντός του εν λόγω κλάδου, επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να μυηθούν σε επιτυχημένα case studies.

Αν θες να ενημερωθείς για το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού σε όλους τους τομείς, εξασφάλισε τη συμμετοχή σου από τώρα και επωφελήσου έκπτωση μέχρι και 50% στο κόστος εισιτηρίου.

Όλες τις πληροφορίες για Συνέδριο μπορείτε να τις βρείτε στο www.gamechanger.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Γωγώ Βλάχου στο [email protected], τηλ. 210 728 9000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ