MEDIA

Το ΝΒΑ αρχίζει και παίζει αποκλειστικά στον OTE TV

Το ΝΒΑ αρχίζει και παίζει αποκλειστικά στον OTE TV
2016 NBAE

Η θεαματικότερη λίγκα μπάσκετ στον πλανήτη επανέρχεται αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT…

…με την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου από αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Εκεί θα συναντήσουμε και τους δικούς μας Γιάννη Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς), Κώστα Κουφό και Γιώργο Παπαγιάννη (Σακραμέντο Κινγκς).

Τη νέα σεζόν του NBA φυσικά ανοίγουν οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι την Τετάρτη 26/10 υποδέχονται την Νέα Υόρκη των Καρμέλο Άντονι, Ντέρικ Ρόουζ και Μπράντον Τζένινγκς (02.30, OTE SPORT 4HD). Αμέσως μετά, στις 05.30, οι δευτεραθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον Κέβιν Ντουράντ πια στο ρόστερ τους, θα συναντήσουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που καλούνται να ζήσουν χωρίς τον Τιμ Ντάνκαν.

Την Πέμπτη 27/10 (03.00, ΟΤΕ SPORT 4HD), μεταφερόμαστε στο Μέμφις, όπου οι Γκρίζιλς θα συναντήσουν τους Τίμπεργουλβς, με το matchup των Καρλ Άντονι Τάουνς και Μαρκ Γκασόλ να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή 28/10 (03.00, ΟΤΕ SPORT 4HD) στο Σικάγο, πραγματοποιείται μία από τις πιο ιστορικές συναντήσεις της λίγκας: αυτή των Μπουλς με τους Σέλτικς. Ο Ντουέιν Ουέιντ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, με άλλη φανέλα - αντί αυτής των Χιτ θα φορά εκείνη των “Ταύρων”. Την ίδια επέλεξε να φορέσει φέτος και ο Ρατζόν Ρόντο, επί 8 σεζόν παίκτης των “Κελτών”.

Στο πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας, ξεχωρίζουν επίσης δυο ματς της prime time, με πρώτο αυτό των Φιλαδέλφεια 76ερς εναντίον των Ατλάντα Χοκς (Σάββατο 29/10, 19.30). Οι Sixers περίμεναν εδώ και χρόνια την ημέρα που θα μπορούν να διαλέξουν το Νο1 του ΝΒΑ draft, κάτι που έγινε φέτος, αλλά ο Ben Simmons τραυματίστηκε και δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τον Ιανουάριο του 2017. Στην Φιλαδέλφεια ωστόσο, έχει μετακομίσει ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μετά την εξαιρετική καριέρα που έκανε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δεύτερο παιχνίδι της prime time είναι αυτό των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Γιούτα Τζαζ (Kυριακή 30/10, 22.30). Οι Κλίπερς είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στη Δύση, μετά τους Ουόριορς και τους Σπερς, κάτι που μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Όσο για τους “μορμόνους”, ο καλύτερος παίκτης τους, Γκόρντον Χέιγουορντ θα απουσιάσει, λόγω τραυματισμού, για έξι εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας (όλα τα ματς θα μεταδοθούν στο OTE SPORT 4HD)

Ημέρα

Ώρα

Παιχνίδι

Τετάρτη 26/10

02.30

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Γιορκ Νικς


05.30

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Σαν Αντόνιο Σπερς

Πέμπτη 27/10

03.00

Μέμφις Γκρίζιλς - Μινεσότα Τίμπεργουλφς

Παρασκευή 28/10

03.00

Σικάγο Μπουλς - Μπόστον Σέλτικς

Σάββατο 29/10

02.00

Τορόντο Ράπτορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς


19.30

Φιλαδέλφεια 76ers - Ατλάντα Χοκς

Κυριακή 30/10

03.00

Σικάγο Μπουλς - Ιντιάνα Πέισερς


22.30

Λος Άντζελες Κλίπερς - Γιούτα Τζαζ

Τρίτη 1/11

01.30

Τορόντο Ράπτορς - Ντένβερ Νάγκετς

Τετάρτη 2/11

04.00

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθούν το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT και μέσω κινητού, τάμπλετ ή λαπτοπ, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Τέσσερις ημέρες σερί… Euroleague στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ είναι έτοιμη να υποδεχτεί την πρώτη βασική καινοτομία της εφετινής Euroleague με δύο ζωντανές μεταδόσεις και τέσσερις εκπομπές «Euroleague Show» την ίδια εβδομάδα.

Απόψε Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, ο Νίκος Λινάρδος και η Αναστασία Κωστάκη θα βρίσκονται στο στούντιο, καλεσμένοι του Βαγγέλη Ιωάννου και του Κώστα Σωτηρίου στην εκπομπή «Euroleague Show», για να σχολιάσουν τον αγώνα Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, στις 21:00, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr, την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάμπεργκ και στον Παναθηναϊκό. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Γερμανία, Δημήτρης Χατζηγεωργίου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το «Euroleague Show» με ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και καλεσμένο το Νίκο Παπαδογιάννη.

Η αγαπημένη σας αθλητική τηλεοπτική συνήθεια «Euroleague Show», ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους του μπάσκετ στην ΕΡΤ1, για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 23:45, αμέσως μετά το παιχνίδι «Μπασκόνια-Ολυμπιακός», με ανάλυση υψηλού επιπέδου από τους Γιώργο Λιμνιάτη και Περικλή Δορκοφίκη.

Το «κουαρτέτο» του μπάσκετ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016, στις 21:15, όπου οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από τοert.gr, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Τη βραδιά θα κλείσει το «Euroleague Show» (23:15, ΕΡΤ1), με οικοδεσπότες τους Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου και καλεσμένους τους Δημήτρη Παπανικολάου και Βασίλη Σκουντή.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ