MEDIA

Το ντέρμπι αιωνίων παίζει δυνατά στους 103,3 του Sport24 Radio!

Το ντέρμπι αιωνίων παίζει δυνατά στους 103,3 του Sport24 Radio!

Ο Sport24 Radio 103,3 διαμορφώνει το πρόγραμμα του στους ρυθμούς του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (06/11, 19:30)! Δες το πρόγραμμα του σταθμού και μάθε πως το “αιώνιο” ντέρμπι θα... παίξει για δύο μέρες στους 103,3! Τι ετοιμάζει το Sport24.gr.

Ακου το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (06/11, 19:30) στον αγαπημένο σου σταθμό που βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Για το μεγάλο ματς της Superleague, ο σταθμός θα διαμορφώσει το πρόγραμμα του από νωρίς το πρωί της Κυριακής έως την Δευτέρα (07/11) για να μην χάσεις στιγμή του μεγάλο ντέρμπι!

Το πρωί της Κυριακής ο Σπύρος Κοντός δίνει την πρώτη... πάσα στο ντέρμπι με την “Απόδραση των 8”. Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και όλη η ειδησεογραφία στους 103,3 από νωρίς το πρωί.

Στις 10:00 Αλέξης Βιρβίλης, Δημήτρης Σαμόλης και Βασίλης Τεμπέλης “ανοίγουν” τις γραμμές και σας περιμένουν στο 210-6076000 μέχρι τις 13:00, ενώ στις 12:00 ο Γιώργος Περπερίδης θα μεταδώσει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός των ομάδων Κ20.

Από εκείνο το σημείο και για δύο ώρες προσεγγίζουμε στοιχηματικά το ντέρμπι του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με βάση τις αποδόσεις που δίνει ο Stoiximan.gr.

Θοδωρής Ρούσσος και Ηλίας Ευταξίας απλώνουν τα στατιστικά και τους αριθμούς της προϊστορίας που έχουν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον αγώνα (15:00-17:00).

Στις 17:00 Γιώργος Οικονόμου και Θανάσης Βορίσης κάνουν... κάθετη μπαλιά στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τα τελευταία ρεπορτάζ και τις αφίξεις των αποστολών.

Στις 19:30 μένουμε “καρφωμένοι” στους 103,3 με Live μετάδοση από τους Διονύση Βερβελέ και Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Το ντέρμπι σχολιάζουν: Παντελής Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος, Γιάννη Σερέτης, Τσάρλυ και Θέμης Καίσαρης.

Με την λήξη του αγώνα όλο το ρεπορτάζ μεταφέρουν από το φαληρικό γήπεδο οι Αλέξης Βιρβίλης, Γιώργος Περπερίδης, Χρήστος Μπάλλος, Θοδωρής Κουνάδης, Βασίλης Τεμπέλης και Νίκος Συριώδης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα Ηρακλής Αντύπας, Κώστας Γκόντζος και Ακης Γεωργίου σας περιμένουν για να πάρουν... φωτιά οι γραμμές!

Το ντέρμπι συνεχίζεται και τη Δευτέρα (07/11) στον Sport24 Radio 103,3, που ανεβαίνει συνεχώς,με “Το 10 το κακό” και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη να σχολιάζουν ότι έγινε στο μεγάλο ντέρμπι!

Από τις 12:00 έως τις 14:00 οι Σταύρος Γεωργακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος αναλύουν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ συλλέγουν και τα ρεπορτάζ της επόμενης μέρας.

Για τις επόμενες δύο ώρες οι “Οι 3 μπαλαδέρος”, Διονύσης Βερβελές, Μένιος Σακελλαρόπουλος και Κώστας Τσίλης ανοίγουν τις γραμμές και σας δίνουν τον λόγο.

Παντελής Βλαχόπουλος και Γιώργος Συρίγος αναλύουν το ντέρμπι με την δική τους ματιά και συζητούν μαζί σας μέχρι τις 18:00.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Καβαλιεράτος και Κώστας Παπαγεωργίου μεταξύ... βούρτσας, μπάλας και τραμπάλας έχουν πρώτο θέμα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ενώ ο Αντρέα Παλομπαρίνι συλλέγει τα ρεπορτάζ των ομάδων στο Sport24 Magazino.

Θέμης Καίσαρης και Τσάρλι κάνουν φύλλο και... φτερό ότι θα δούμε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τους Ηρακλή Αντύπα και Χρήστο Σούτο να σας περιμένουν γι' ακόμη ένα γύρο συζητήσεων.

Ζήσε το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, στον κορυφαίο αθλητικό σταθμό Sport24 Radio 103,3!

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ SPORT24.GR

Παράλληλα με την ραδιοφωνική κάλυψη, το πρώτο αθλητικό σάιτ της χώρας θα βρίσκεται δίπλα σε ένα ακόμα αιώνιο ντέρμπι όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια! Αφιερώματα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, live chats, polls και quizzes θα σας κάνουν παρέα στο λάπτοπ σας, στον υπολογιστή σας, στο τάμπλετ σας, στο κινητό σας μέχρι και λίγο πριν τη σέντρα!

Θα ακολουθήσει το pregame από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, η ζωντανή περιγραφή της σπουδαίας αναμέτρησης και φυσικά ό,τι συμβεί στο τρίτο ημίχρονο του αιωνίου ντέρμπι, μαζί με top-guns από τους αρθρογράφους του Sport24.gr! Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα που ξέρει να καλύπτει το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ