MEDIA

Το μηνιάτικο των "Μαχητών" του Survivor

Το μηνιάτικο των "Μαχητών" του Survivor

Μπορεί η ομάδα των "Μαχητών" να μην παίρνει τα ίδια χρήματα με εκείνη των "Διάσημων", ωστόσο δεν τα λες και λίγα αυτά που βγάζουν κάθε μήνα!

Το μεγάλο στοίχημα της τηλεθέασης κερδίζει κάθε φορά που προβάλλεται το Survivor. Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΙ αποφέρει μεγάλη τηλεθέαση στο κανάλι του Φαλήρου και σίγουρα κάνει τους ανθρώπους του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Βέβαια, υπάρχουν και τα ανάλογα έξοδα για το κανάλι τα οποία μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν και τη χρηματική αποζημίωση των παικτών.

Όπως έχει γίνει γνωστό τα μέλη της ομάδας των "Διασήμων" παίρνουν για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο νησί μέχρι και 2.000 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αμείβονται το ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσά διαφέρουν ανάλογα με το... όνομα. Έτσι, οι παίκτες της ομάδας των "Διάσημων" μπορεί να πάρουν μηνιαίως από 3.000 μέχρι 8.000 ευρώ.

Αμοιβή υπάρχει και για τους παίκτες της ομάδας των "Μαχητών". Εκεί η τιμή είναι στάνταρ και φτάνει τα 500 ευρώ μεικτά ανά εβδομάδα και φτάνει τα 1.500 καθαρά τον μήνα. Αν μη τι άλλο δεν το λες και μικρό ποσό.

Βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι το μεγάλο χρηματικό έπαθλο για τον νικητή είναι 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ