MEDIA

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και όλη η Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και όλη η Super League είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το ντέρμπι των «αιωνίων» και όλους τους αγώνες της 11 αγωνιστικής το τριήμερο 21-23/11

Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση, όμως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 21 Νοεμβρίου – Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, και τους αγώνες ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, Πανθρακικός - ΑΕΚ, καθώς και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική της Super League. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/superleague11 . Όλα τα παιχνίδια θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 15:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Μαρκόπουλου και Αποστόλη Λάμπου. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ Καλλονής, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Στην περιγραφή θα είναι οι Ισίδωρος Πρίντεζης και Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ οι Νίκος Τζουάννης, Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Το δεύτερο μέρος της 11ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα στις 15:00 ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα υποδεχθεί τους Αγρινιώτες σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Βαγγέλη Πήχα. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί το Λεβαδειακό, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιος με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Γιώργου Βασιλείου. Στις 19:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Πανθρακικός – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μανώλη Βογιατζάκη. Τέλος, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Βέροια - Ηρακλής σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Παναγιώτη Στεφάνου.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου από τις 18:00 θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Άγγελο Στυλιάδη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και τα τελευταία νέα για το ντέρμπι. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στις 21:30, θα συνεχιστεί η εκπομπή « Παίζουμε Ελλάδα». Το μεγάλο ντέρμπι θα αναλύσει πριν την έναρξη, αλλά και μετά το τέλος του, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος. Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή « Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου από τις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με το Γιάννη Καραλή, με όλα τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα Βέροια - Ηρακλής και θα συνεχιστεί αμέσως μετά στις 21:30 με το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης και όλη την αθλητική επικαιρότητα.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 11η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr ( www.novasports.gr/WebTV ), τον αγώνα Πλατανιάς - Λεβαδειακός (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 17:15). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 19:30). ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 15:00), Πανθρακικός - ΑΕΚ (Κυριακή 22 Νοεμβρίου, 19:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 11η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: #ASTRATR, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ Καλλονής: #PASAELK, #Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: PAOOLY, ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: #PAOKPAN, Πλατανιάς - Λεβαδειακός: #PLATLEV, Skoda Ξάνθη - Πανιώνιος: #XANTPANTH, Πανθρακικός - ΑΕΚ: #PANTHRΑΕΚ, Βέροια - Ηρακλής: #VERIRA.

Για περισσότερα σχετικά με την 11η αγωνιστική της Super League:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr ( www.novasports.gr/WebTV )

β. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports ( www.novasports.gr/Facebook ,

www.novasports.gr/Twitter )

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ