MEDIA

Το… κυβερνητικό Μουντιάλ, ο Γεωργίου και το «Ομάδα δεν αλλάζεις»

Το… κυβερνητικό Μουντιάλ, ο Γεωργίου και το «Ομάδα δεν αλλάζεις»

Οι εξελίξεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η παρουσία του Γιώργου Γεωργίου στον Alpha, οι ρεβάνς του Κυπέλλου και η εκπομπή της ΕΡΤ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Θέλει Μουντιάλ η ΕΡΤ, αλλά…

Το… μπαλάκι στο δημόσιο έριξε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ αναφορικά με τη διεκδίκηση, ή όχι, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ 2018. Τα οποία, ως έχουμε γράψει πρόσφατα, έχουν νέα δεδομένα!

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. προ ημερών δεν υπήρξε σύγκλιση απόψεων και, πρακτικά, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (άρα ο Νίκος Παππάς) θα αποφασίσει αν η ΕΡΤ δύναται να διεκδικήσει τα εν λόγω τηλεοπτικά δικαιώματα και αν γενικά μπορεί να «χτυπά» προσφορές σε τέτοιους διαγωνισμούς. Πρακτικά, μιλάμε για… πολιτική απόφαση.

Η εξομολόγηση του Γεωργίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τις Σπάνιες Παθήσεις, η εκπομπή «Αυτοψία» φιλοξενεί απόψε, Τρίτη, στις 23:40 στον Alpha, τον Γιώργο Γεωργίου σε μια συνέντευξη που συγκλονίζει.

Το… κυβερνητικό Μουντιάλ, ο Γεωργίου και το «Ομάδα δεν αλλάζεις»

Ο γνωστός αθλητικογράφος εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς έχασε τον γιο του από μια σπάνια πάθηση που προσβάλλει 1 στα 5 εκατομμύρια ανθρώπους. Πώς βιώνει ένας γονιός τη δύσκολη καθημερινότητα και τις τραγικές στιγμές πριν και μετά την απώλεια του παιδιού του;

Οι ρεβάνς του Κυπέλλου στην Cosmote TV

Το Κύπελλο Ελλάδος μπαίνει στην τελική ευθεία και οι συνδρομητές της Cosmote TV έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD πώς θα διαμορφωθεί το κουαρτέτο των ημιτελικών του θεσμού.

Την Τετάρτη η εκκίνηση είναι από την Τρίπολη με το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό (17:15, Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα) και στις 19:30 μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πλατανιά. Την Πέμπτη 2/3, στις 17:15, στο Cosmote Sport 3 ξεκινά το ΠΑΟΚ – Ξάνθη σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30, με το Ατρόμητος-Ολυμπιακός από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Mε την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα (21:30) το Cosmote Sport 1 θα βγάλει την εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» και οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα μας ενημερώσουν για όλη τη δράση, θα παρουσιάσουν τα highlights, το ρεπορτάζ και φυσικά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

«Ομάδα δεν αλλάζεις...» στην ΕΡΤ

«...ομάδα δεν αλλάζεις...» είναι ο τίτλος και το θέμα του αυτοτελούς επεισοδίου της σειράς αθλητικών ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ1, «Σπορ ιστορίες», που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, στις 22:15. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου συνομιλεί με γνωστούς ανθρώπους της Τέχνης, της επιστήμης και των Γραμμάτων, οι οποίοι μιλούν για τη σχέση τους με την αγαπημένη τους ομάδα, το πώς και γιατί την επέλεξαν, αφηγούνται άγνωστες στον κόσμο ιστορίες και, βεβαίως, απαντούν στην ερώτηση για το αν θα άλλαζαν ομάδα.

Το… κυβερνητικό Μουντιάλ, ο Γεωργίου και το «Ομάδα δεν αλλάζεις»


Στο ντοκιμαντέρ μιλούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Αρμένης, Γιάννης Βούρος, Χρήστος Ζαμπούνης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Ζουράρις, Λιάνα Κανέλλη, Γιώργος Καπουτζίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λευτέρης Πανταζής, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σπύρος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Σαββόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, Διονύσης Χαριτόπουλος και Γιώργος Χατζηνάσιος. Αφηγείται ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ