MEDIA

Το Κύπελλο σε Sport24 Radio και ΟΤΕ TV!

Το Κύπελλο σε Sport24 Radio και ΟΤΕ TV!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τις εξελίξεις στο θέμα των αδειών αλλά και των… απεργιών και όλα τα καυτά μιντιακά θέματα της ημέρας…

Ολυμπιακός και ΑΕΚ πέρασαν στους τέσσερις, απομένουν άλλοι δύο επαναληπτικοί προημιτελικοί για να δούμε αν το φετινό Κύπελλο Ελλάδος θα είναι… Final 4 ή θα έχει εκπλήξεις! Το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός διεξάγεται την Τετάρτη στις 19:30 με μετάδοση από το OTE Sport 3 αλλά κι από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Νίκου Γιαννόπουλου και Μένιου Σακελλαρόπουλου. Το ΠΑΟΚ – Πανιώνιος διεξάγεται την ίδια ώρα την Πέμπτη με μετάδοση επίσης από το OTE Sport 3 και αλλά κι από τον Sport24 Radio 103,3 σε περιγραφή Αντώνη Τσακαλέα και Σάββα Τζιομπανόγλου.

«Pick & Roll» με Χριστόπουλο

Ο πρωταθλητής Ασίας με την εθνική Κίνας από το πόστο του πρώτου βοηθού προπονητή, Γιάννης Χριστόπουλος, είναι καλεσμένος απόψε στις 20:00 στο «Pick & Roll» του OTE Sport 4 σε παρουσίαση –εκτάκτως- Κώστα Κατέβα. Επίσης, ο ηγέτης της Χίμκι, Τάιρις Ράις μιλάει στον Αρη Μπάρκα για τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο… κακός χαμός με τις άδειες!

«Ακαρπη» για τρίτη φορά απεδείχθη η Διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή για τη στελέχωση του ΕΣΡ και όπως όλα δείχνουν οι τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν με νόμο. «Είναι σαφές ότι η Βουλή διά της ολομελείας της και εφόσον ήδη έχει ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτό από την προηγούμενη διαδικασία, θα ασχοληθεί –εφόσον η Κυβέρνηση φέρει, εάν φέρει, μια σχετική πρόταση– με τη συνέχεια και την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας. Και ενδεχομένως αυτό να γίνει πάρα πολύ σύντομα» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αφότου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ολοκλήρωσε τις επαφές με τους φορείς (σήμερα με την ΕΙΤΗΣΕΕ).

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, αφενός η διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης προβλέπεται να ολοκληρωθεί το… καλοκαίρι, αφετέρου οι άδειες θα είναι τέσσερις («για τη χώρα μας, σε άδειες ευρυεκπομπής θα είναι μέχρι τέσσερις» είπε ο κ. Βούτσης). Και πόσα κανάλια υπάρχουν είπαμε; Θυμίζω το χθεσινό θέμα με το βρώμικο ’89 της ελληνικής τηλεόρασης . Που δεν λέει να καθαρίσει, 27 χρόνια μετά…

Απεργιακά

Χωρίς απεργιακή κινητοποίηση αυτή την εβδομάδα ο δημοσιογραφικός κόσμος. Το Διασωματειακό, που συνεδρίασε χθες, έκρινε επιβεβλημένο να καλυφθούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών κι εφόσον δεν υπάρχει κυβερνητικός αιφνιδιασμός με κατάθεση νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, να συζητηθούν τα περί απεργίας… προσεχώς. Κι αυτό διότι υπήρξε η σκέψη για 48ωρη (Πέμπτη – Παρασκευή).

Με «Argo» στη Eurovision

Με το συγκρότημα «Argo» θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη φετινή Eurovision που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη από τις 10 έως τις 14 Μαΐου. Το συγκρότημα “Argo” αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι). Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, καθώς και τους συντελεστές του.

Καλές εκπομπές…

Το Κύπελλο σε Sport24 Radio και ΟΤΕ TV!

Τρεις ανθρώπους που καταδικάστηκαν σε περισσότερο από έναν αιώνα φυλακή, συναντάει αυτή απόψε στις 23:30, στον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ και η εκπομπή «Αυτοψία». Πίστεψαν στο εύκολο χρήμα και αυτό τους οδήγησε πίσω από τα σίδερα, για 60 χρόνια. Στην κάμερα της εκπομπής, μιλούν γι’ αυτά που βίωσαν στο κελί τους, τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, τους ανθρώπους των φυλακών, τις αποδράσεις τους αλλά και το πως μετρούσαν αντίστροφα τον χρόνο για την αποφυλάκισή τους. Επίσης, σχεδόν 71 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα, η Σία Κοσιώνη συναντά δύο Ελληνες επιζώντες της ναζιστικής θηριωδίας απόψε στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ (23:15). Ο Ρόμπι Βαρσάνο και ο Ισαάκ Μιζάν αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του Αουσβιτς και των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Συναντά επίσης τον Σερζ και την Μπεάτε Κλάρσφελντ, τους διάσημους κυνηγούς των ναζί ενώ ο Αλέξης Παπαχελάς ταξίδεψε στο Κόσσοβο κι αποκαλύπτει πώς η χώρα έχει μετατραπεί σε έναν από τους βασικούς πυρήνες των τζιχαντιστών στα Βαλκάνια.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ