MEDIA

Το Κύπελλο μπάσκετ στη Nova, νέα εκπομπή στην ΕΡΤ

Το Κύπελλο μπάσκετ στη Nova, νέα εκπομπή στην ΕΡΤ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι συμφωνία έκαναν τα κανάλια Novasports και ποιον καλεσμένο θα έχει ο Βαγγέλης Ιωάννου; Απαντά ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η μπασκετική σεζόν ξεκινά στα κανάλια Novasports με την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς η συνδρομητική εξασφάλισε τα δικαιώματα της φετινής διοργάνωσης.

Τοιουτοτρόπως, θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και Πέμπτη 6 Οκτωβρίου τους αγώνες Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels, Παναθηναϊκός Superfoods - ΠΑΟΚ, Άρης – Κύμη Seajets και ΑΕΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα δουν και τους ημιτελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2017, αλλά και το μεγάλο τελικό που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2017. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr.

«Sports Doc» στην ΕΡΤ, πρεμιέρα με «Ντούντα»!

Μια νέα αθλητική εκπομπή, η «Sports Doc» με τον Βαγγέλη Ιωάννου κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 22:00, με μία μεγάλη αποκλειστικότητα. Ο προπονητής-θρύλος του μπάσκετ, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια μιας τεράστιας καριέρας. Ο προπονητής των μεγάλων τίτλων, μιλάει στον Βαγγέλη Ιωάννου, για όλους τους σταθμούς της μπασκετικής ζωής του. Από τη Ράντνιτσκι και την Παρτίζαν, από τον Άρη και τον Γκάλη, μέχρι την Εθνική Γιουγκοσλαβίας, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, την ΤΣΣΚΑ, και τις δύο Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ