MEDIA

Το FED Cup στη Nova με Σάκκαρη επικεφαλής!

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Kiki Bertens, of Netherlands, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Monday, Aug. 28, 2017, in New York. (AP Photo/Michael Noble) AP

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών FED Cup με την Μαρία Σακκαρη επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στη Nova. Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την Τετάρτη 18 Απριλίου έως και το Σάββατο 21 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD, το Nova GO καθώς και μέσω του Web TV του Novasports.gr ( www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις FED Cup που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΑΤΟΪ Club με την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας, με επικεφαλής την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, την Μαρία Σάκκαρη. Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Νίκος Γαβαλάς και Γιώργος Λιώρης.

Οι φίλοι του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την κορυφαία διοργάνωση των κορτ που έχει διεξαχθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και έχει ανατεθεί απευθείας από την Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΙΤF) στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).

Η ελληνική ομάδα με επικεφαλής την Μαρία Σάκκαρη και τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη και Εμμανουέλα Αντωνάκη θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες της Δανίας, της Νορβηγίας, του Λουξεμβούργου, του Ισραήλ, της Αιγύπτου, της Μολδαβίας και της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων θα ξεκινά καθημερινά στις 11:00 και θα περιλαμβάνει δύο αγώνες μονού και έναν αγώνα διπλού. Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου, θα διασταυρωθούν οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων που είχαν προκύψει από την κλήρωση της Τρίτης 17 Απριλίου. Οι νικήτριες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην 1η κατηγορία του FED Cup για την επόμενη σεζόν.

AP Photo/Michael Noble

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ