MEDIA

Το Eurosport και η ITTF σε νέα τριετή συνεργασία ενόψει του Tokyo 2020

Το Eurosport και η ITTF σε νέα τριετή συνεργασία ενόψει του Tokyo 2020

Το Eurosport και η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε νέα τριετή συνεργασία για κάλυψη παγκοσμίου επιπέδου διοργανώσεων ενόψει του Tokyo 2020.

Το Eurosport ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) και θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος μέχρι το 2020.

Η πανευρωπαϊκή συμφωνία θα δει το Eurosport να καλύπτει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της ITTF, περιλαμβανομένου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, των Παγκοσμίων Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών και τα ITTF World Tour Platinum και ITTF World Tour Grand Finals.

Το Eurosport θα καλύψει περισσότερες από 120 ώρες ζωντανής δράσης, μαγνητοσκοπημένων αγώνων και στιγμιότυπα τα επόμενα τρία χρόνια στα δύο τηλεοπτικά κανάλια και online μέσω του eurosport.com και του Eurosport APP.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, που άρχισε το 2014, το Eurosport θα συνεχίσει να προωθεί τις διοργανώσεις της ITTF και τις εμπορικές συνεργασίες στην Ευρώπη.

Ο Laurent Prud'homme, Αντιπρόεδρος Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων του Eurosport, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την ITTF και έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε επιτραπέζια αντισφαίριση παγκοσμίου επιπέδου στα εκατομμύρια θεατών σε όλη την ήπειρο.”

“Ως το Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ευρώπη, το Eurosport έχει μία μακρά παράδοση παρουσίασης ολυμπιακών αθλημάτων όλη τη χρονιά και είμαστε ικανοποιημένοι που αυτή η συμφωνία συνεισφέρει στα παραπάνω.

Με τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του World Tour να μεταδίδονται στο Eurosport, οι τηλεθεατές μας θα είναι σε θέση να παρακολουθούν την καλύτερη επιτραπέζια αντισφαίριση στο δρόμο προς το Tokyo 2020".

Ο Matt Pound, επικεφαλής τηλεοπτικών συμφωνιών στην ITTF, πρόσθεσε: “Από την στιγμή που απέκτησε τα εμπορικά δικαιώματα το 2017, η ITTF έθεσε ως προτεραιότητα την εμπορική και επικοινωνιακή ανάπτυξη για όλα τα προϊόντα και τις συνεργασίες μας όπως αυτή με το Eurosport που αποτελεί απόδειξη της νέας στρατηγικής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τον πρώτο αθλητικό προορισμό στην Ευρώπη, με το Eurosport να συνεχίζει την προώθηση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε όλη την ήπειρο, στο δρόμο για το 2020”.

Όπως και με την επιτραπέζια αντισφαίριση, το Eurosport παρουσιάζει μία σειρά ολυμπιακών αθλημάτων όλη τη χρονιά στην Ευρώπη περιλαμβανομένων των Australian Open, Roland Garros και US Open στο τένις, τους κορυφαίους ποδηλατικούς αγώνες όπως το Tour de France, το Giro d’Italia και τη Vuelta. Επιπλέον, το Eurosport συνεχίζει να καλύπτει το κορυφαίο επίπεδο σε ξιφασκία, ιππασία και τοξοβολία όλη τη χρονιά μέσα από όλες του τις πλατφόρμες.

Σημειώσεις:

Η συμφωνία με την ITTF, για την περίοδο 2018-2020, περιλαμβάνει τις εξής διοργανώσεις: ETTU European Table Tennis Championships, Table Tennis Top 16, ITTF Team World Cup, ITTF World Team Championships, ITTF Men’s World Cup, ITTF Women’s World Cup, ITTF World Tour Platinum Events και ITTF World Tour Finals.

Σημαντικές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα καλυφθούν από το Eurosport μέσα στο 2018:

24-25 Μαρτίου: ITTF World Tour Platinum Event, German Open, Bremen

29 Απριλίου-6 Μαϊου: ITTF World Team Table Tennis Championships

2-3 Ιουνίου: ITTF World Tour Platinum Event, China Open, Shenzhen

21-22 Ιουλίου: ITTF World Tour Platinum Event, Korean Open, Incheon

29-30 Σεπτεμβρίου: ITTF Women’s World Cup, Chengdu, China

6-7 Οκτωβρίου: ITTF World Tour Platinum Event, Austrian Open, Linz

20-21 Οκτωβρίου: ITTF Men’s World Cup, Paris, France

10-11 Νοεμβρίου: ITTF World Tour Platinum Event, Australian Open, Gold Coast

Αναμένεται ημερομηνία: ITTF World Tour Grand Finals

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ