MEDIA

Το Eurosport εξασφαλίζει νέα πενταετή συμφωνία για την μετάδοση του US Open

Το Eurosport εξασφαλίζει νέα πενταετή συμφωνία για την μετάδοση του US Open
2013 GETTY IMAGES

Το Eurosport θα παρουσιάζει το US Open στην Ευρώπη έως το 2022. Παγκόσμιας κλάσης ειδικοί αναλυτές θα συνεχίσουν να ενισχύουν την κάληψη στα Grand Slam του τένις.

Το Eurosport θα συνεχίσει να προσφέρει τη δράση ενός από τα πιο διασκεδαστικά σπορ στο παγκόσμιο αθλητικό καλεντάρι με την ανακοίνωση της επίτευξης της συμφωνίας για την κάλυψη του US Open στην Ευρώπη για τα επόμενα πέντε χρόνια, με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, όπου το Eurosport παραδοσιακά μεταφέρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η νέα συμφωνία, η οποία ισχύει έως το 2022 και δίνει στο Eurosport αποκλειστικά δικαιώματα για το τουρνουά, υπογραμμίζει την δέσμευση του καναλιού να παρουσιάζει ζωντανά το κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο.

Η συμφωνία διασφαλίζει ότι οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαμβάνουν τους σούπερσταρ του τένις, όπως οι Rafael Nadal, Roger Federer και το νέο Νο1 των γυναικών, Simona Halep, να αγωνίζονται στα κορυφαία τουρνουά του τένις – τα 4 Grand Slams από την Μελβούρνη, το Παρίσι, το Wimbledon και την Νέα Υόρκη – στα κανάλια του Eurosport και στο Eurosport Player καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το Eurosport συνεχίζει να ενισχύει την ζωντανή κάλυψη σε κάθε Grand Slam με τον αρτιότερο προγραμματισμό, που περιλαμβάνει μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα μυαλά του αθλήματος να προσφέρουν τη δική τους ξεχωριστή ανάλυση.

Η ομάδα των ειδικών αναλυτών του Eurosport περιλαμβάνει θρύλους του τένις όπως οι Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett και John McEnroe, καθώς και τον υπερ-προπονητή, Patrick Mouratoglou. Επιπλέον, το Eurosport Γερμανίας έχει ήδη διασφαλίσει για το 2018 την επιστροφή του Boris Becker, ο οποίος θα προσφέρει τη δική του ανάλυση στην γερμανική κάλυψη των Grand Slams.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, Peter Hutton, επεσήμανε: “Το US Open είναι πάντοτε μια ξεχωριστή περίπτωση, μια πρόσκληση στον κόσμο να απολαύσει ένα πάρτι δύο εβδομάδων που ολοκληρώνει την ετήσια ιστορία των Grand Slam. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την USTA έως το 2022 και ενισχύουμε τη θέση μας ως η κύρια επιλογή των φιλάθλων στην Ευρώπη για να απολαμβάνουν κάθε μαγική στιγμή δράσης από τα Grand Slam”.

“Η συμφωνία διατηρεί την δέσμευσή μας για κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο που δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμά μας, καθώς και την παροχή ιδιαίτερου περιεχομένου σε διαφορετικές χώρες με ειδικά σχεδιασμένη παραγωγή και ανάλυση”.

"Το Eurosport αποτελεί έναν βαθιά αξιολογημένο συνεργάτη, που έχει επενδύσει σημαντικά στην υψηλού επιπέδου παραγωγή και έχει αποδείξει την ικανότητά του για την αύξηση του ενφιαφέροντος για το US Open", είπε ο Lew Sherr, Διευθυντής Εσόδων της USTA, προσθέτοντας: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επεκτείνουμε τη σχέση μας μαζί τους για άλλα πέντε χρόνια".

Παράλληλα με το US Open, το Eurosport διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης του Αυστραλιανού Όπεν και του Roland Garros σε περισσότερες από 50 Ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και του Wimbledon σε 34 χώρες και επικράτειες στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ