MEDIA

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV

Ο Mediaρχης του Sport24.gr παρουσιάζει τους λόγους της απόλυσης του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον OTE TV, το προσεχές πρόγραμμα μεταδόσεων του Eurobasket, τα κορυφαία ποδοσφαιρικά live του ΠΣΚΔ (ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Μάντσεστερ, Μαδρίτη και Μιλάνο), το ρεκόρ συνδρομητών του OTE TV και παρασκήνια για Τζούλια Νόβα και Πόπη Τσαπανίδου

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα από τον OTE TV ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε τον δημοσιογράφο, ο οποίος κάνει εκπομπή σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, ότι παύει να υφίσταται η συνεργασία των δύο πλευρών, με το επιχείρημα ότι δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις ΟΤΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Σπυρόπουλου σε site συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, Ιβάν Σαββίδη και το οποίο προφανώς φέρεται να ενόχλησε την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Κάτι ανάλογο όμως είχε γίνει και πέρυσι, με αφορμή περιγραφή του Σπυρόπουλου αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ολυμπιακό για την επιλογή του να σχολιάσει ορισμένες φάσεις του αγώνα.

Και στη Γαλλία θα είναι ωραία

Βέλγιο και στο βάθος... Ισπανία στα νοκ άουτ του Eurobasket 2015, διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα . Η Εθνική θα αντιμετωπίσει αύριο το Βέλγιο του Ματ Λοτζέσκι στις 15:30 με τηλεοπτική μετάδοση από ΟΤΕ και ΑΝΤ1 και στα ερτζιανά, φυσικά, από το Sport24 Radio . Σε περίπτωση πρόκρισης επί των Βέλγων, η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει (πιθανότατα) στα προημιτελικά την Ισπανία. Οι Ίβηρες άφησαν εκτός συνέχειας τη Γερμανία του Ντιρκ Νοβίτσκι ενώ θα αντιμετωπίσουν στους "16" την Πολωνία.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος περιγράφει για τον Sport 24 Radio πώς η Εθνική πέρασε στους «16» (θυμηθείτε το ηχητικό) ενώ, για την ίδια φάση, ο ΑΝΤ1 εκτός του Ελλάδα - Βέλγιο θα δείξει και τα Ισπανία - Πολωνία (Σάββατο 19:30) και την Κυριακή τα ματς Σερβία - Φινλανδία (15:30) και Ισραήλ - Ιταλία (19:30). Ολα μεταδίδονται τηλεοπτικά από το OTE Sport 4, για αύριο δηλαδή είναι και τα Λετονία - Σλοβενία (13:00) και Γαλλία - Τουρκία (22:00).

Πρόγραμμα... τίγκα

"Χειμώνιασε" τηλεοπτικώς αναφορικά με τις live μεταδόσεις, κυρίως ποδοσφαιρικές. Τις βλέπετε άλλωστε κάθε μέρα στο πληρέστερο "εργαλείο" μεταδόσεων, αυτό του Sport24.gr .

Η (πιο συναρπαστική των τελευταίων ετών, όπως μεταδίδει και το τρέιλερ) Super League επιστρέφει με την 3η αγωνιστική, χωρίς το μεγάλο ντέρμπι. Το Σάββατο μεταδίδονται τα Καλλονή - Αστέρα Τρίπολης (16:00, Novasports 2), Βέροια - ΠΑΟΚ (18:15, Novasports 2) και Ολυμπιακός - Πλατανιάς (20:30, Novasports 1).

Την Κυριακή 13/9 μεταδίδονται στις 16:00 το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2), στις 18:15 τα ματς Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη (Novasports 2), Παναιτωλικός - Πανθρακικός (Novasports 3) και στις 20:30 το παιχνίδι Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (Novasports 1). Και, τέλος, τη Δευτέρα στις 19:30 από το Novasports 1 το Ηρακλής - Λεβαδειακός.

Στον ρυθμό των σούπερ ντέρμπι ο ΟΤΕ. Το Σάββατο στις 19:30 σε απευθείας μετάδοση από το "Ολντ Τράφορντ" μεταδίδεται το κλασικό ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ σε περιγραφή του απεσταλμένου Μιχάλη Τσόχου για το OTE Sport 2 και στις 21:30 σε απευθείας σύνδεση με το "Βιθέντε Καλδερόν" το ντέρμπι ανάμεσα στις τελευταίες δύο πρωταθλήτριες, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του απεσταλμένου Τάσου Κολλίντζα. Το κανάλι θα βγάλει pre game από τις 18:30 σε παρουσίαση Γιώργου Θαναηλάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Ντέρμπι, και δη... della Madonnina, και την Κυριακή το βράδυ. στις 21:45 απευθείας από το Μιλάνο ανάμεσα στην Ιντερ και την Μίλαν, που θα θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τον OTE TV.

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV


Στο πρόγραμμα και... άρωμα από Μπάγερν, λίγα 24ωρα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Το Μπάγερν - Αουγκσμπουργκ στο Μόναχο μεταδίδεται το Σάββατο (12/9), στις 16:30, στο OTE Sport 2.

Ολο το Champions League στον ΟΤΕ

Σημειώνω ότι ο αγώνας της Τετάρτης μεταδίδεται ΚΑΙ από την ΕΡΤ και από τον ΟΤΕ, όπως ισχύει από φέτος για ένα ματς την εβδομάδα. Η ΕΡΤ έχει την πρώτη επιλογή κάθε Τετάρτης και θα μεταδίδει όποιο ματς θέλει, όπως και τη σχετική εκπομπή. Αλλά η αλλαγή έχει να κάνει με το πακέτο που απέκτησε ο ΟΤΕ TV και αφορά και στους 16 αγώνες κάθε διημέρου του Champions League αφού θα τους μεταδίδει όλους! Θα δείξει δηλαδή και τους 6 αγώνες του Ολυμπιακού. Αντίστοιχα, το "Λεπτό προς λεπτό" του ΟΤΕ θα έχει, και την Τρίτη και την Τετάρτη, εικόνα και από τους οκτώ αγώνες κάθε βραδιάς.

400.000 συνδρομητές ο OTE TV

Ο ΟΤΕ ΤV συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη, ξεπερνώντας τους 400.000 συνδρομητές. «Με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι οι Έλληνες τηλεθεατές αγκαλιάζουν την τηλεοπτική πρόταση του ΟΤΕ. Κάθε μέρα καλωσορίζουμε νέους συνδρομητές στην υπηρεσία μας, ενώ κάθε χρόνο, τα τελευταία 3 έτη, προσελκύουμε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές OTE TV», είπε σχετικά ο Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης. Η ψυχαγωγία των συνδρομητών του OTE TV συνεχώς βελτιώνεται με προηγμένες τηλεοπτικές υπηρεσίες και με την προσθήκη νέου περιεχομένου. Στα σχέδια του OTE TV μέσα στο επόμενο διάστημα είναι η διάθεση νέων καναλιών, μεταξύ των οποίων και κανάλι με ντοκιμαντέρ, αλλά και το λανσάρισμα προηγμένων υπηρεσιών που ενισχύουν την τηλεοπτική εμπειρία.

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV


Στα περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 27 σε high definition ο OTE TV προσφέρει πλούσια τηλεοπτική εμπειρία με πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες, και 100 ξένες σειρές το χρόνο, 5 παιδικά κανάλια και 10 κανάλια με ντοκιμαντέρ.

Βγάλε κι εσύ μια φωτό, μπορείς

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV


Tην πρώτη θέση της τηλεθέασης κέρδισε την Τετάρτη η ΕΡΤ1 καθόλη τη διάρκεια του debate των πολιτικών αρχηγών. Το μέσο μερίδιο του σταθμού κατά τη διάρκεια της μετάδοσης έφτασε το 22,5% (884.791 τηλεθεατές), ενώ για τουλάχιστον ένα λεπτό παρακολούθησαν το debate 1.789.915 άτομα. Στα επιμέρους τηλεπτικά κοινά, την πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι άντρες ηλικίας 25-34 ετών με μέσο μερίδιο 27,4% και οι γυναίκες 15-24 ετών με 24,4%. Το ανάλογο ποσοστό για τους κατοίκους της πρωτεύουσας άγγιξε το 24,2%, ενώ στην Περιφέρεια το debate παρακολούθησαν 1.045.511 τηλεθεατές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης άδραξε την ευκαιρία, ως καλός οικοδεσπότης, να φωτογραφηθεί με όλους. Εκλογές έρχονται, καλό να τα έχεις καλά με όλους!

Ο τροχός της... Τζούλιας

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV


Γυρίστηκε το τρέιλερ του «Τροχού της Τύχης» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τους Πέτρο Πολυχρονίδη, τη Τζούλια Νόβα και βέβαια το... τεράστιο πορτοκαλί τρακτέρ, σήμα κατατεθέν πλέον της εκπομπής. Αυτή τη φορά τα γυρίσματα έγιναν στην πλατεία Αεροπορίας στην Ηλιούπολη για το τηλεπαιχνίδι που θα μεταδοθεί και φέτος από το Star. Στη φωτό η Τζούλια, προφανώς και, παρουσία της, δεν μας απασχολεί καν ποιος της κρατάει το χέρι.

Η Πόπη και οι επιθυμίες της

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV


"Θέλω τον φωτιστή της ΕΡΤ να με δείχνει και μένα νεότερη, όπως τους άλλους στο debate" ζήτησε, με το χαμόγελο που τη διακρίνει, η Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη σε Μαρία Χούκλη και Ολγα Τρέμη. Η οποία πάντως καθημερινά το πρωί στο Star δείχνει καλύτερη από ποτέ (και ούτε 40άρα).

Συνεργασία Forthnet - Τράπεζα Πειραιώς

Η Forthnet υλοποιεί το έργο παροχής ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (wi-fi hotspots), σε όλα τα σημεία παρουσίας της Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο wi-fi hotspot στην Ελλάδα. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, μέσω των περισσοτέρων από 650 σημείων Wi-Fi HotSpot που έχουν ήδη αναπτυχθεί σε καταστήματα και ATM της τράπεζας. Με την ολοκλήρωση του έργου ο συνολικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.500, καθιστώντας το «Piraeus Bank» Wi-Fi HotSpot το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο public Wi-Fi HotSpot στην ελληνική επικράτεια.

2000s

Μετά από 127 χρόνια εκδόσεων σε μη κερδοσκοπικό πλαίσιο λειτουργίας, το περιοδικό "National Geographic" πέρασε σχεδόν εξολοκλήρου στον Ρόμπερτ Μέρντοχ ως μέρος επέκτασης της μεγάλης κοινοπραξίας του ομίλου έναντι 725 εκατ. δολαρίων.

Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV


Ειρήσθω εν παρόδω, μετά τη σειρά ντοκιμαντέρ "The 80s" και "The 90s" από το National Geographic Channel μεταδίδονται και τα "2000s", μία ακόμη εξαιρετική δουλειά ανασκόπησης με πολλά πλάνα που προβάλλονται για πρώτη φορά. Κυριαρχεί βέβαια η 11/9 (σαν σήμερα, 14 χρόνια, διαβάστε μύθους και πραγματικότητα για την τρομοκρατική επίθεση στην huffingtonpost.gr ).

Σε 24''

* "Δεν είμαι άκαρδη, ρατσίστρια. Είμαι απλά μια άνεργη μητέρα δύο παιδιών που έκανε λάθος επιλογές" δήλωσε η Ουγγαρέζα οπερατέρ Πέτρα Λάζλο (αλλά δεν έπεισε).

* Εκτός «Πρώτου θέμαυος» η Κατερίνα Κοντοσταυλάκη και η Μυρτώ Τζώρτζου, μετά απόφαση της διοίκησης της εφημερίδας.

* Ο Μάνος Σταραμόπουλος, ως μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της AIPS, αρθρογράφησε στο site της για τη νέα Super League.

* Ο Νίκος Νικολακόπουλος παραιτήθηκε από τον ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 και οδεύει προς το Real Group για να αναλάβει τη διεύθυνση του υπό δημιουργία Ελληνικός FM 93.2, του Ανδρέα Γ. Κουρή και του Νίκου Χατζηνικολάου.

* Από φέτος το "Joy" μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και ανάμεσα σε κάποιες αλλαγές που θα γίνουν σε πρόσωπα, υπάρχει και μια εσωτερική "μετεγγραφή" που θα συζητηθεί: η Δούκισσα Νομικού, όπως γράφει το ladylike.gr .

* Η πιο σέξι χάκερ κρύβει τα μυστικά της στα τακούνια της, το διάβασα στο simplyman.gr .

* Ενημέρωση των δημοσιογράφων (μπρίφινγκ) ξεκινάει σύντομα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Πηνελόπη Γαβρά, για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.

* Εκτός "Voice" του ΑΝΤ1 από φέτος ο Μιχάλης "Stavento" Κουινέλης, από προσωπική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ