MEDIA

Το Epsilon θέλει τους "άστεγους"!

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "Εpsilon" του Ιβάν Σαββίδη έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για τη διεκδίκηση των "άστεγων" τηλεοπτικά ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ο Παναθηναϊκός και ο Άρης!

Εκπρόσωποι έξι "άστεγων" τηλεοπτικά ομάδων συναντήθηκαν το πρωί του Σαββάτου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου τους για την επόμενη σεζόν, όμως φαίνεται πως η πιο πιθανή λύση μπορεί να προκύψει από απροσδόκητο "μονοπάτι"!

Κι' αυτό, διότι και το Σάββατο - μετά τη σύσκεψή τους - αλλά και σήμερα, υπήρξε επαφή με το "Epsilon" του Ιβάν Σαββίδη και το έδαφος είναι πρόσφορο για συνεργασία. Ακόμη και με τον Παναθηναϊκό, παρότι ως γνωστόν η σχέση Σαββίδη - Αλαφούζου δεν είναι και στο... καλύτερο σημείο, ενώ παράλληλα οι Πράσινοι βρίσκονται και σε μεταβατικό στάδιο με την πιθανή πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον Παϊρότζ Πιενμπογκσάντ.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα και το "Epsilon" μπορεί να αναδειχθεί και σε φαβορί, δεδομένου ότι παρά τις προ μηνός επαφές των εκπροσώπων των ομάδων με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τις μεταξύ τους συζητήσεις, λύση δεν έχουν βρει λύση.

Οι "άστεγες" τηλεοπτικά ομάδες είναι οι εξής: Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων και ο Άρης που προβιβάζεται από τη Football League. Εξαιρείται πλέον ο ΟΦΗ, ο οποίος "έκλεισε" στη Nova, ενώ όλα είναι ανοιχτά για συνεργασία με Πλατανιά και Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ