MEDIA

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αποκαλύπτει τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και με τα δικαιώματα της τελικής φάσης του EURO 2016, παρουσιάζει τη νέα κυριακάτικη εκπομπή του ΣΚΑΪ με Πανούτσο – Βαϊμάκη αλλά και, όπως κάθε μέρα, τη μιντιακή λατρεία…

Η κληρωτίδα της Basket League είχε αρκετή... όρεξη, αφού έβγαλε πολλά ντέρμπι με το "καλημέρα". Για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο "Nick Galis Hall" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (στο ΟΑΚΑ) θα μας βάλει από πολύ νωρίς σε κλίμα έντονου ανταγωνισμού. Όσο για το "αιώνιο" ντέρμπι; Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, αφού τη δεύτερη αγωνιστική το "τριφύλλι" θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (πιθανότατα στις 19 Οκτωβρίου), δώδεκα μόλις ημέρες μετά το πρώτο συναπάντημά τους, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το οποίο Κύπελλο Ελλάδος, προς ώρας, είναι... ορφανό τηλεοπτικά αλλά η στήλη έμαθε την πληροφορία ότι το ματς κλείνει, και δη πολύ σύντομα. Αναμείνατε.

Τι ισχύει στα τηλεοπτικά του EURO 2016

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!


Η Εθνική μας θα... λάμψει (λέμε τώρα...) δια της απουσίας της από την τελική φάση του EURO 2016, η οποία διεξάγεται στη Γαλλία και για πρώτη φορά με τη συμμετοχή 24 ομάδων. Θα είναι όλοι εκεί, πλην ημών... Και, αρχής γενομένης από τότε, αλλάζει και το τηλεοπτικό status quo διότι πλέον δεν είναι υποχρεωτικό τα δικαιώματα της τελικής φάσης να καταλήξουν σε «ελεύθερο» κανάλι. Εξ ου και μπαίνουν στο κόλπο και τα συνδρομητικά (Nova και OTE στη χώρα μας), όπως συμβαίνει ήδη και σε άλλες χώρες ! Αν όντως τα δικαιώματα καταλήξουν σε συνδρομητικό κανάλι, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να μεταδοθούν από «ελεύθερο» οι αγώνες της εθνικής κάθε χώρας αλλά και ο τελικός. Και μόνο. Και από τη στιγμή που εμείς απέχουμε, μπορεί όλο το πακέτο να καταλήξει σε Nova ή OTE με μόνη υποχρέωση να μεταδώσουν τον τελικό παράλληλα με ελεύθερο κανάλι.

Πανούτσος – Βαϊμάκης από 4/10

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!
INTIMESPORTS

Το «ΣΚΑΪ Goal»… τελειώνει τέλη του μήνα κι από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 22:00 θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ η εκπομπή «Kick Off». Το κυριακάτικο αθλητικό σόου του ΣΚΑΪ θα παρουσιάζουν οι Αντώνης Πανούτσος και Κώστας Βαϊμάκης, μαζί με σχολιαστές δημοσιογράφους, κοινό που θα «ζωντανεύει» τα βράδια της Κυριακής, τη Χριστίνα Βραχάλη που θα βγάζει ασίστ και θα σκοράρει καθώς και τον Παναγιώτη Βαρούχα που θα σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Οι αγώνες του Ολυμπιακού στην Κροατία από τον ΟΤΕ TV

Το ΟΤΕ SPORT θα μεταδώσει το διεθνές τουρνουά μπάσκετ του Ζαντάρ στην Κροατία, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και οι μεταδόσεις των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στα κανάλια OTE Sport από αύριο έως την Κυριακή 27/9. Θα μεταδοθούν τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο «Zadar Dogus Basketball Tournament», τα οποία και θα είναι τα τελευταία παιχνίδια πριν την έναρξη της σεζόν καθώς δε θα δοθούν άλλα παιχνίδια σε ελληνικό έδαφος. Ξεκίνημα αύριο, Πέμπτη στις 21:30 με το Ζαντάρ – Ολυμπιακός από το OTE Sport 8.

Συνάντηση ΠΣΑΤ με ΕΣΑΚΕ και ΚΑΕ

Συνάντηση με τους υπευθύνους Τύπου και Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ και των ΚΑΕ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΣΑΤ. Αντικείμενο της, η συζήτηση και η διαμόρφωση κοινού πλαισίου αρχών και κανόνων για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών Τύπου στις αγωνιστικές δράσεις των ΚΑΕ, με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών συναδέλφων και των ΜΜΕ. Στη συνάντηση από πλευράς ΠΣΑΤ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο α' αντιπρόεδρος Θεόδωρος Νταβέλος, η β' αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου και ο γ.γ. Φώντας Χήτας. Το παρόν έδωσαν ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΕΣΑΚΕ Δαμιανός Παπαχατζής και οι Υπέυθυνοι Γραφείων Τύπου – Επικοινωνίας, Χρήστος Μπαφές (Ολυμπιακός), Νίκος Μπουρλάκης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Νικολάου, Αλέξανδρος Κοζαρίδης (ΑΕΚ), Παναγιώτης Χορόζογλου (ΠΑΟΚ), Γιώργος Παπαγεωργόπουλος (Τρίκαλα), Στεφανία Μπρούγος (Κηφισιά) και Νίκος Τζανιδάκης (Ρέθυμνο).

Το 7ο PICK Πάτρας «τρέχει» και φέτος στα κανάλια Novasports

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!


Το 7ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.) τρέχει και τη φετινή σεζόν στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 11:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τις μάχες των κορυφαίων οδηγών του Kart. Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, για το 7ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.), εκπροσωπώντας την Forthnet, η Διευθύντρια Προγράμματος, κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, μίλησε για τη στήριξη που παρέχει η εταιρεία στη διοργάνωση. «Το P.I.C.K. είναι ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός και μετατρέπει την Πάτρα σε κόμβο μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για τη Forthnet αποτελεί στρατηγική επιλογή η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού».

Στην Ελλάδα το νέο αστέρι του παγκόσμιου τένις Θανάσης Κοκκινάκης από τον OTETV

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!


Έναν από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους τενίστες διεθνώς, τον ελληνικής καταγωγής Θανάση Κοκκινάκη, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο OTETV, για ένα μοναδικό exhibition tennis match την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ο ΟΤETV, που μεταδίδει τις κορυφαίες παγκοσμίως διοργανώσεις τένις, δίνει τη δυνατότητα σε 30 συνδρομητές του να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Θανάσης Κοκκινάκης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην70η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ATP, έχοντας ανέβει περισσότερες από 200 θέσεις μόνο τον τελευταίο χρόνο, θα αγωνιστεί απέναντι στον ανερχόμενο νεαρό Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά σε ένα ματς επίδειξης, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του TATOIClub. Ο OTE TV φιλοξενεί το πλουσιότερο πρόγραμμα τένις στην ελληνική τηλεόραση, μεταδίδοντας σε αποκλειστικότητα τις κορυφαίες διοργανώσεις ATP World Tour Masters 1000, Barclays ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500 και 250, WTA, αλλά και μέσω του Eurosport τα Grand Slam Australian Open, Roland Garos και US Open. Επίσης φιλοξενεί την μοναδική εκπομπή για τένις στην Ελλάδα, Top Spin.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: ότι πριν από 21 χρόνια προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Τα Φιλαράκια" . Εξαιρετικό θέμα, εξαιρετική σειρά με γέλιο όσες φορές κι αν τη δεις.

Ακουσα: ότι πήραμε στο Sport24 τον Πάνο Βόγλη και φυσικά διάβασα το πρώτο του άρθρο . Σιδεροκέφαλος αδερφέ.

Διάβασα: το εξαιρετικό άρθρο " Φταίνε οι δημοσκόποι και όχι το κεφάλι μας; " στο ανανεωμένο thinkover.gr (keep walking, παίδες) από τη Χριστίνα Αμερικάνου.

Σύλληψη συνδικαλιστών

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι τελικά ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ, αφού πρώτα όμως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για την εκπομπή της ERTOPEN από παράνομη κεραία και εγκαταστάσεις στα Τουρκοβούνια! Δείτε εδώ τις εξελίξεις .

Αυτό ήταν... γκάλοπ!

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!


ΗΠΑ, προεδρικές εκλογές 1948. Ο Τόμας Ντέουι, υποψήφιος με το ρεπουμπλικανικό κόμμα, αοέναντι στον Χάρι Τρούμαν. Ο ανταποκριτής της "Chicago Tribune", Αρθουρ Χένινγκ, ο οποίος φημιζόταν για τις αλάνθαστες προβλέψεις του στα εκλογικά θρίλερ των ΗΠΑ έστελνε συνέχεια ανταποκρίσεις μιλώντας για θρίαμβο των Ρεπουμπλικάνων και μάλιστα για πλήρη κυριαρχία σε Λευκό Οίκο, Βουλή των Αντιπροσώπων και Κογκρέσσο. Η εφημερίδα είχε τυπώσει τα πρωινά της φύλλα με τον κεντρικό τίτλο «Ο Ντέουι κατατροπώνει τον Τρούμαν». Φυσικά εξελέγη ο Τρούμαν! Διαβάστε εδώ όλο το στόρι , δεν αργεί η ημέρα που θα ζήσουμε κι εδώ κάτι ανάλογο...

Media... police

Το διάβασα στο έγκυρο harddog-sport και το αναπαράγω: Βράδυ Δευτέρας, στο τηλεοπτικό δελτίο του ΣΚΑΪ, που μεταδίδεται και ραδιοφωνικά, ο Αλέξης Παπαχελάς καλείται από τη Σία Κοσιώνη να σχολιάσει την απροσδόκητα μεγάλη σε έκταση νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο σχολιαστής αδίστακτα παραδέχεται ότι « εμείς ξέραμε – όταν λέω ‘‘εμείς’’ εννοώ τη δημοσιογραφική πιάτσα (διευκρίνισε) – ότι η διαφορά θα ήταν της τάξεως των 2-3 μονάδων». Αλέξη μου, και εμείς ξέραμε αλλά τα γράφαμε.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά Κυπέλλου μπάσκετ αλλά και EURO 2016!


Την προσεχή Δευτέρα 28/9 στις 21:00 ξεκινά ο τρίτος κύκλος της "Μουρμούρας" στον Alpha, και τελευταίος με τη συμμετοχή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου. Αρα, πάρτε όσες τζούρες προλαβαίνετε...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ