MEDIA

Τι ετοιμάζει η πρεμιέρα του "Traction", νέο κανάλι στην Cosmote TV!

Τι ετοιμάζει η πρεμιέρα του "Traction", νέο κανάλι στην Cosmote TV!

Πότε είναι η... πρώτη του "Traction" στο Star και τι κανάλι εντάσσεται στο μπουκέτο της Cosmote TV; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Νέα τηλεοπτική σεζόν, νέα τηλεοπτική στέγη, όμως η προσωπικότητα του "Traction" και το πάθος για τα τεκταινόμενα γύρω από το χώρο της αυτοκίνησης, παραμένουν αναλλοίωτα τα τελευταία… 19 χρόνια. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα για φέτος την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 14:15 στο Star.

O Κώστας Στεφανής βρέθηκε στο Βερολίνο, για να οδηγήσει το νέο Kia Stonic, το μικρό SUV της κορεατικής φίρμας, η οποία δε θα μπορούσε να μείνει εκτός της πιο δημοφιλούς κατηγορίας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Μάνος Στεφανής ταξιδεύει στην Γερμανία, για μια εμπειρία υψηλών ταχυτήτων. Καλεσμένος της Mercedes-AMG, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σε ασφαλές περιβάλλον πίστας την οικογένεια των μοντέλων AMG GT. Kερασάκι στην τούρτα ήταν η οδήγηση της AMG GTR με απόδοση 585 ίππων ενώ μαζί με τον Θωμά Ευθυμίου δοκιμάζουν την έκδοση 1.5 του Seat Ibiza FR που αποδίδει μέχρι 150 ίππους, διαθέτοντας σπορ πινελιές σε κινητήρα και εξωτερική εμφάνιση.

Το GINX eSPORTS στην Cosmote TV

To κορυφαίο νεανικό κανάλι για αγώνες gaming διεθνώς, GINX eSPORTS, κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV, αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Το νέο κανάλι μας βάζει στον συναρπαστικό κόσμο του gaming, παρουσιάζοντας τα νέα παιχνίδια, τους διασημότερους επαγγελματίες gamers, αλλά και τα κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως.

Το GINX eSPORTS προβάλλεται σε 41 χώρες και 37 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως. Μέσα από τις εκπομπές του, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να ενημερώνονται για τις σημαντικότερες εξελίξεις γύρω από τα σπορ και τους αγώνες gaming.

Ανάμεσα στις εκπομπές που θα παρακολουθήσουμε το προσεχές διάστημα στο GINX eSPORTS είναι η «The First Hour» με τους Adam Savage και Anthony Richardson να δοκιμάζουν για μία ολόκληρη ώρα, ολοκαίνουρια ή κλασικά games, η "The GINX Vault" που κάνει αναδρομή στα πρώτα games που γνώρισε το κοινό, η "Daily Download" με τη Heather "Naysayerz" Dower να παρουσιάζει αποκλειστικές συνεντεύξεις κορυφαίων αθλητών, η "Top 10" που φτιάχνει τις δικές της λίστες παρουσιάζοντας την κορυφαία δεκάδα τρομακτικών παιχνιδιών και η "Games Room" που διεξάγεται μία συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε ομάδες gamers, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, μπροστά από την οθόνη τους.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ