MEDIA

Τι ετοιμάζει η COSMOTE TV για το Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Liverpool's Mohamed Salah, left, and Manchester United's Matteo Darmian, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, and Manchester United's Matteo Darmian, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

H Cosmote TV στο ρυθμό του κορυφαίου ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της Premier League πλησιάζει και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ" ζωντανά, και αποκλειστικά, το Σάββατο 10/3 στις 14:30 από το Cosmote Sport 1.

Οι δύο ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τη δεύτερη θέση και συναντιούνται έπειτα από τέσσερις ισοπαλίες, στα μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πριν την έναρξη του ματς, η εκπομπή "Στο Ρυθμό των Ντέρμπι" με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο ξεκινά στο Cosmote Sport 1 και θα είναι αφιερωμένη στην κόντρα των "κόκκινων" με τους "κόκκινους διάβολους" (13:00).

Μέσα από την εκπομπή, θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με το Μάντσεστερ, όπου θα βρίσκεται ο απεσταλμένος της Cosmote TV, Δημήτρης Τσακίρης, για να μεταφέρει ζωντανά όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα των ομάδων, τα πλάνα των Ζοζέ Μουρίνιο και Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και το ξεχωριστό κλίμα του γηπέδου. Στις 14:30, ο Δημήτρης Τσακίρης θα αναλάβει και την περιγραφή του αγώνα.

Με τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή "Στο Ρυθμό των Ντέρμπι" επιστρέφει (16:30) για νέα ζωντανή σύνδεση με το "Ολντ Τράφορντ", τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αλλά και την ψηφιακή ανάλυση.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ