MEDIA

Θυμήσου το μπαράζ του Βόλου

Θυμήσου το μπαράζ του Βόλου

"Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου": Το πρωτάθλημα της σεζόν 1979-1980 στο NovasportsstoriesHD. Θεωρείται ένα από τα πιο συγκλονιστικά όλων των εποχών. (VIDEO)

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 22:00, οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD το νέο επεισόδιο της μεγάλης συμπαραγωγής ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» που είναι αφιερωμένο στο πρωτάθλημα που διεξήχθη τη σεζόν 1979-1980. Το αφιέρωμα θα προβληθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 23:00 και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 23:00.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν που θεωρείται ένα από τα πιο συγκλονιστικά όλων των εποχών. Τέσσερις ομάδες, Ολυμπιακός, Άρης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, διεκδίκησαν τον τίτλο μέχρι και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και τελικά το κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ιστορικό μπαράζ του Βόλου απέναντι στον Άρη. Στις μνήμες των φιλάθλων από τη σεζόν 1979-1980, έμεινε και η κατάκτηση του Κυπέλλου απ' την Καστοριά, την πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατάφερε κάτι ανάλογο.

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας. Η σειρά εκπομπών θα προβληθεί σε χρονικό ορίζοντα τριών ετών με τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες να μας συγκινούν ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ