MEDIA

Τηλεθέαση, ICC 2016, Euro U19 και… Oneman ρεκόρ!

Τηλεθέαση, ICC 2016, Euro U19 και… Oneman ρεκόρ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την τηλεθέαση του Πορτογαλία – Γαλλία, για το ρεκόρ του Oneman.gr, για το International Champions Cup, τα φιλικά ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ και τις… μεταγραφές (του Alpha).

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Oneman.gr τον Ιούνιο

Τηλεθέαση, ICC 2016, Euro U19 και… Oneman ρεκόρ!

Το Oneman.gr κατέγραψε ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον μήνα Ιούνιο καταφθάνοντας τους 1.517.928 μοναδικούς χρήστες (unique browsers). Ο Ιούνιος αποτελεί τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του PopCode, τα νούμερα του οποίου και αποτέλεσαν το 24,3% της συνολικής επισκεψιμότητας του site, που ξεπέρασε συνολικά τα 5 εκατ. pageviews! Ο Μάνος Μίχαλος, Διευθυντής Περιεχομένου της 24MEDIA, δήλωσε: “ Το Oneman.gr μεγαλώνει και δυναμώνει το αποτύπωμα του όλο και περισσότερο και ύστερα από πέντε χρόνια έχει ωριμάσει και εξελιχθεί στον απόλυτο ανδρικό ψηφιακό προορισμό. Η προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα, σε συνδυασμό με την έλευση του PopCode και η φιλοσοφία που έχει το συγκεκριμένο site από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά brands που πρωταγωνιστούν στη digital ελληνική αγορά”.

Πόσοι είδαν τον τελικό;

Τηλεθέαση, ICC 2016, Euro U19 και… Oneman ρεκόρ!

Το γράφαμε, το περιμέναμε άλλωστε (και έγινε): το Πορτογαλία – Γαλλία ήταν το ματς που έφερε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ΕΡΤ από τα 51 ματς του Euro 2016. Τον τελικό είδαν 1.788.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 17,6% και μέσο μερίδιο 55%. Για την απονομή έμειναν 1.522.000 (μερίδιο 54,7%) ενώ τα πήγε εξαιρετικά και η εκπομπή «Euro Euro όλοι» με τους Ιωσήφ Νικολάου και Γιάννη Ράνιο που έκανε μερίδιο 17,5% πριν τη σέντρα και 27,4% μετά τη λήξη.

To International Champions Cup και φέτος στα κανάλια Novasports

Το κορυφαίο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου International Champions Cup 2016 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Από την Παρασκευή 22 Ιουλίου έως και το Σάββατο 13 Αυγούστου, μεγάλοι ποδοσφαιρικοί αγώνες με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Λέστερ, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Σέλτικ, Τότεναμ, Τσέλσι, Μελβούρνη Αυστραλίας και Σάουθ Τσάινα Κλαμπ. Συνολικά θα διεξαχθούν 24 παιχνίδια σε 22 πόλεις, με τα κανάλια Novasports να προσφέρουν στους συνδρομητές τους, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα με τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη.

Τηλεθέαση, ICC 2016, Euro U19 και… Oneman ρεκόρ!

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντόρτμουντ (22/7), Ίντερ – Παρί Σεν Ζερμέν (24/7), Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/7), Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (27/7), Τσέλσι – Λίβερπουλ (28/7), Λίβερπουλ – Μίλαν (31/7), Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης (3/8), Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα (6/8).

Copa Libertadores στον ΟΤΕ

Μεσοβδόμαδα διεξάγονται οι επαναληπτικοί ημιτελικοί, αμφότερες θα μεταδοθούν live. Ξημερώματα Πέμπτης στις 03:45 από το OTE Sport 3 διεξάγεται το Ατλέτικο Νασιονάλ - Σάο Πάουλο (2-0 οι Κολομβιανοί στο πρώτο ματς) και ξημερώματα Παρασκευής, ίδια ώρα και κανάλι, το Μπόκα Τζούνιορς - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε (2-1 οι Εκουαδοριανοί στο α’ ματς).

Αλλαγή ώρας στο ΠΑΟΚ - Στεάουα

Ο αγώνας προετοιμασίας ΠΑΟΚ - Στεάουα που θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 13 Ιουλίου, θα ξεκινήσει στις 18:00 αντί για τις 20:00 και θα προβληθεί από το Novasports 2 και όχι από το Novasports3. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όπως και όλοι οι αγώνες προετοιμασίας, θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το novasports.gr.

Στην ΕΡΤ και άλλο φιλικό του Ολυμπιακού

Εκτός από το Μπριζ – Ολυμπιακός, την προσεχή Παρασκευή, από την ΕΡΤ2 θα μεταδοθεί και το Βέστερλο – Ολυμπιακός μεθαύριο, Τετάρτη. Θυμηθείτε ποια άλλα φιλικά θα μεταδώσει η δημόσια τηλεόραση .

Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθούν φιλικά ματς προετοιμασίας μεγάλων ελληνικών ομάδων, όλα μεταδίδονται παράλληλα και από τη Nova. Η ΕΡΤ2 θα δείξει τα Βέστερλο – Ολυμπιακός (13/7), ΑΕΚ – Πογκόν (14/7), Μπριζ – Ολυμπιακός (15/7) και Παναθηναϊκός – Τσβόλε (20/7) και η ΕΡΤ3 στις 16/7 το ΠΑΟΚ – Τβέντε.

Εχει… και άλλο Euro (U19) και το δείχνει το Eurosport

Μέχρι τις 24 Ιουλίου, πολλά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης θα βρεθούν στη Γερμανία, όπου διεξάγεται από σήμερα η 15η έκδοση του Euro κάτω των 19 ετών. Οι 16 αναμετρήσεις του τουρνουά θα φιλοξενηθούν σε 9 πόλεις και 10 διαφορετικά γήπεδα, με τον τελικό της 24ης Ιουλίου, να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη «Ράιν-Νέκαρ Αρένα». Χωρίσμενες σε δύο ομίλους, οι ομάδες θα ψάξουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις προκειμένου να βρεθούν στα ημιτελικά, ενώ οι δύο τρίτες της βαθμολογίας θα αναμετρηθούν με στόχο μία θέση στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλου κάτω των 20 ετών, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Νότια Κορέα. Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων διεξάγονται ταυτόχρονα και θα μεταδίδονται παράλληλα από το Eurosport 1 και το Eurosport 2, ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα ματς και μέσω του Eurosport Player.

Μεταγραφές και ανανεώσεις

Συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς οι αποχωρήσεις των συντελεστών και δημοσιογράφων από το «καράβι» του megaλου καναλιού. Η τελευταία μεταγραφή προς τον Alpha -από το Mega– είναι της γνωστής και έμπειρης δημοσιογράφου, Ελένης Λαζάρου.

Τηλεθέαση, ICC 2016, Euro U19 και… Oneman ρεκόρ!

Συνάμα, και η Αγγελική Νικολούλη αλλά και το «Happy Day στον Alpha» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζουν και του χρόνου στον Alpha. Το «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του τόσο στο σύνολο κοινού όπου σημείωσε μέσο όρο 26,2%, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μέσο όρο 22,8%. Το «Happy Day στον Alpha» «έκλεισε» τη φετινή σεζόν την Παρασκευή 08.07, στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, με μέσο όρο 25,6% στο δυναμικό κοινό 15-44. Υψηλές αποδόσεις σημείωσε και στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 30,3%.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ