MEDIA

Τηλεθεάσεις, νέες εφημερίδες, Σάκαρη, Κουφός!

Τηλεθεάσεις, νέες εφημερίδες, Σάκαρη, Κουφός!
2016 GETTY IMAGES

Πόσοι είδαν τα ματς των «16» του Euro, που θα δούμε την προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη και τι θέμα έχει για τον Κώστα Κουφό ο ΟΤΕ TV; Απαντά ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ακολουθώντας την αμερικάνικη έκδοση της Huffigtonpost, ξεκίνησε μία νέα ενότητα στην ελληνική έκδοση της HuffPost, στην οποία θα δημοσιεύονται κάθε πρωί οι σημαντικότερες ειδήσεις κάτω από το πρωτοσέλιδο (splash) της κεντρικής σελίδας με τίτλο “Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε”.

Huffpost AGENDA” στη HuffPost Greece

Η συγκεκριμένη ενότητα θα προσφέρει μία συνοπτική αφήγηση από τη δημοσιογραφική ομάδα του newsroom της HuffPost Greece, τόσο για τις σημαντικές ειδήσεις που πρέπει κάποιος να γνωρίζει μόλις ξυπνήσει αλλά και για ό,τι σπουδαίο περιμένουμε μέσα στην ημέρα. Σκοπός της HuffPost AGENDA είναι να εξυπηρετεί αφενός όσους έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεση τους και αφετέρου να λειτουργεί ως ένα αποκλειστικά πρωϊνό news brief για άμεση και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο Διευθυντής Σύνταξης της Huffpost Greece, Νίκος Άγουρος, δήλωσε “Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε τη νέα ενότητα της HuffPost Greece, με τίτλο HuffPost AGENDA, η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν γρήγορη πρωϊνή ενημέρωση, φιλτραρισμένη με γνώμονα την ουσία, την εμβάθυνση και την ανάγκη για άμεση και έγκαιρη ενημέρωση αναφορικά με την πολιτική, την οικονομία, το διεθνές ρεπορτάζ, αλλά και για όλα εκείνα που εγγυώνται μία καλή και αποδοτική έναρξη της ημέρας”.

Εφημερίδες για την Αριστερά

Στην έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας προσανατολίζεται ο εκδότης του περιοδικού «Hot Doc» και, όπως διαρρέεται, ο τίτλος θα είναι «ΑΝΤΙ-Press» και θα απευθύνεται στο αριστερόστροφο κοινό. Λογικά από Σεπτέμβριο θα γίνει η έκδοση. Στο ίδιο κοινό θα απευθύνεται και άλλη μια εφημερίδα, από τον Νίκο Τσαγκρή και άλλους δημοσιογράφους με την υποστήριξη του παλιού εκδότη Χρήστου Καλογρίτσα.

Τηλεθεάσεις Euro και… Brexit

Τα νοκ άουτ ματς τα πήγαν αρκετά καλά σε τηλεθεάσεις, λογικό αφού το ενδιαφέρον στο Euro 2016 μεγαλώνει. Και όλα δείχνουν πως το νέο ρεκόρ θα γίνει το… προσεχές Σάββατο, στο Γερμανία – Ιταλία. Τη μεγαλύτερη επίδοση στα νοκ άουτ έκανε μέχρι στιγμής το Αγγλία – Ισλανδία και, γενικώς, τα ματς των 22:00 φέρνουν πάντα μεγάλα νούμερα (θυμηθείτε την αναλυτική λίστα των τηλεθεάσεων των 36 αγώνων στους ομίλους ). Κι αυτό είναι σημαντικό διότι, εφεξής, όλα τα ματς 22:00 ξεκινούν: Πορτογαλία – Πολωνία την Πέμπτη, Ουαλία – Βέλγιο την Παρασκευή, Γερμανία – Ιταλία το Σάββατο και Γαλλία – Ισλανδία την Κυριακή…

Ημερομηνία

Αγώνας

Τηλεθεατές

Τηλεθέαση

Μερίδιο

Σάββατο 25/6

Ελβετία – Πολωνία 1-1

659.000

6,5%

27,6%

Σάββατο 25/6

Ουαλία – Β. Ιρλανδία 1-0

609.000

6%

29,4%

Σάββατο 25/6

Κροατία – Πορτογαλία 0-1 (παρ.)

918.000

9,1%

30,2%

Κυριακή 26/6

Γαλλία – Ιρλανδία 2-1

716.000

7,1

27,9%

Κυριακή 26/6

Γερμανία – Σλοβακία 3-0

629.000

6,2%

28,3%

Κυριακή 26/6

Ουγγαρία – Βέλγιο 0-4

686.000

6,8%

19,9%

Δευτέρα 27/6

Ισπανία – Ιταλία 0-2

711.000

7%

29,8%

Δευτέρα 27/6

Αγγλία – Ισλανδία 1-2

1.073.000

10,6%

31,2%


Η προσπάθεια της Σάκκαρη στα κανάλια Novasports

Η Μαρία Σάκκαρη, κλέβει τις εντυπώσεις στο Wimbledon και τα κανάλια Novasports παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια της Ελληνίδας τενίστριας για διάκριση στα βρετανικά κορτ! Στην πρώτη της εμφάνιση στο κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο, στο Wimbledon, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) της Κινέζας Σαϊσάι Ζένγκ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο. Την πρόκριση της Ελληνίδας τενίστριας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, μέσα από το Novasports3, ζωντανά και αποκλειστικά τη Δευτέρα 27 Ιουνίου. Τώρα, η Μαρία Σάκκαρη, No115 στον κόσμο, ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη διάσημη Αμερικανίδα Βένους Γουίλιαμς, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη. Τον μεγάλο αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου. Η ώρα καθώς και το κανάλι προβολής δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός της ημέρας.

Ο ΟTE TV μπαίνει στο σπίτι του Κώστα Κουφού

Η εκπομπή «Pick & Roll» ολοκληρώνει απόψε, Τρίτη (20:00, OTE Sport 4) τις “υποχρεώσεις” της για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 με μία αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Κουφού, ο οποίος ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του, στον Καντόν του Οχάιο, μόνο για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV. Οι απεσταλμένοι των καναλιών OTE Sport στις ΗΠΑ, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, ταξίδεψαν στη δέκατη πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία των ΗΠΑ και επισκέφτηκαν την πόλη όπου μεγάλωσε ο Έλληνας σέντερ. Ο Κώστας, μαζί με τη μητέρα του Κατερίνα, μιλούν στην κάμερα του OTE TV για τη ζωή του διεθνούς σέντερ, το παιδικό όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ και όσα έχει μάθει στα οκτώ χρόνια που αγωνίζεται μεταξύ των καλύτερων του είδους. Ένας εξ αυτών είναι και ο “Βασιλιάς” ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος επίσης έχει γεννηθεί στο Οχάιο. Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Κουφός αποκαλύπτει και κρυφές πτυχές της ζωής του. Για παράδειγμα, την έφεσή του στο πιάνο και... το ψήσιμο, αλλά και τη λατρεία του για την Ελλάδα, που αποτυπώνεται και στα ειδικά σχεδιασμένα παπούτσια που φορά με τον χάρτη της χώρας μας.

Iron Challenge by Funky Buddha στον ΑΝΤ1

Από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί απόψε, Τρίτη, στις 22:15, το Iron Challenge by Funky Buddha. Η μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων συνδυάζει τις υψηλού επιπέδου αγωνιστικές εμφανίσεις με ψυχαγωγικά δρώμενα, πλαισιωμένα από μια εντυπωσιακή παραγωγή, με τους θεαματικούς αγώνες Ελλήνων κορυφαίων και διεθνών αθλητών ενώ η βραδιά θα κορυφωθεί με την εμφάνιση έκπληξη του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη. Τη φαντασμαγορική διοργάνωση παρουσιάζει ο χαρισματικός Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η Josephine σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση θα τραγουδήσει το απόλυτο καλοκαιρινό hit, η χορογράφος Μαρία Λυραράκη με τις χορεύτριες της σε ένα δυναμικό street dance show και μια ομάδα τυμπάνων θα δώσει τον παλμό.

Τι νόημα έχουν…

…οι εκπομπές με ερωτήσεις πολιτών όταν απλώς κάνουν ερωτήσεις και απαντήσεις, πρακτικά, δεν παίρνουν; Μάλιστα χθες ένας από τους πολίτες θύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον «Ενικό» του STAR, τη φράση του Αντώνη Σαμαρά "Μακάρι στην Ελλάδα να υπήρχαν άλλοι δέκα Παπασταύρου", και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι "ειλικρινά δεν θυμάμαι αυτή τη φράση. Σας το λέω ειλικρινά". Στο σημείο αυτό παρενέβη ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ενικος» Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε πως ούτε… αυτός το θυμόταν (ενώ είχε γίνει χαμός με την εν λόγω ατάκα). Από το κοντρόλ όμως του… το σφύριξαν και το διόρθωσε…

Ειρήσθω εν παρόδω, από τη «Real News» ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους δημοσιογράφους Γιάννη Τριάντη και Ντέπυ Γκολεμά. Αιτία; Περικοπές…

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ