Τηλεοπτικές άδειες: Παραδεκτές από το ΣτΕ οι προσφυγές των καναλιών - Media - SPORT 24
MEDIA

Τηλεοπτικές άδειες: Παραδεκτές από το ΣτΕ οι προσφυγές των καναλιών

Τηλεοπτικές άδειες: Παραδεκτές από το ΣτΕ οι προσφυγές των καναλιών

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία υπέρ 16, κατά 9.

Στο επόμενο στάδιο, στην επί της ουσίας εξέτασης του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Κατά τις ίδιες πηγές, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ψηφοφορία των συμβούλων της Επικρατείας η οποία ήταν αντίθετη με την εισήγηση του Γ. Παπαγεωργίου κρίνοντας τις προσφυγές ως νόμου βάσιμες. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία υπέρ 16- κατά 9.

Έτσι, πλέον οι δικαστικοί λειτουργοί θα προχωρήσουν επί της συνταγματικότητας ή μη του επίμαχου Νόμου. Μάλιστα, πριν την έναρξή της ο εισηγητής φέρεται να επανήλθε επί του ζητήματος του παραδεκτού χωρίς όμως η επανατοποθέτησή του υπέρ του απαραδέκτου να φέρει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα.

Η διάσκεψη διέκοψε αμέσως μετά την ψηφοφορία και το επόμενο διάστημα αναμένεται ο προσδιορισμός νέα ημερομηνίας προκειμένου να ζητηθούν τα υπόλοιπα ζητήματα.

Πηγή: News247.gr

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24