MEDIA

Τηλεοπτικά Premier, πλάνα για Τούμπα και… X-Files!

Τηλεοπτικά Premier, πλάνα για Τούμπα και… X-Files!

Τα τελευταία νέα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League, τι ετοιμάζει η Nova για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, «επισκέψεις» από την Επιθεώρησης Εργασίας σε Mega και ΑΝΤ1, πρωτιά του δελτίου του Alpha και τον Σεπτέμβριο, επιστροφή X-Files και η… μεταγραφή της Ράνιας Κωστάκη. Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, τα παρουσιάζει αναλυτικά…

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

"Μάχη" για την Premier League!

Τηλεοπτικά Premier, πλάνα για Τούμπα και… X-Files!

Η... μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έβγαλε νικητή φέτος τον ΟΤΕ TV, με την απόκτηση του εμπορικού πακέτου του Champions League αλλά και του Europa League και τη Nova να εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία και άλλα ευρωπαϊκά ματς και, κυρίως, να ανανεώνει τη Super League ως το 2019 ενώ περιμένει από την ΕΠΟ να εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδος.

Επόμενο... μέτωπο; Η Premier League η οποία επί σειρά ετών μεταδιδόταν από τη Nova προτού αποκτηθεί από τον ΟΤΕ. Η τρέχουσα συμφωνία εκπνέει τον Μάιο και ο διαγωνισμός για τα δικαιώματα του αγγλικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε λίγες εβδομάδες, το αργότερο ως τον Φεβρουάριο θα έχει κλείσει η τριετία 2016-19. Η Premier είναι, εμπορικά, «φιλέτο»…

Τι ετοιμάζει η Nova για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Τα κανάλια Novasports, υποδέχονται το δεύτερο ντέρμπι της φετινής σεζόν, αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του ντέρμπι της Τούμπας, προκειμένου οι φίλοι του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα τα πάντα γύρω από τον μεγάλο αγώνα. Οι συνδρομητές από τις 17:00 θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 20:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η μετάδοση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε περιγραφή των Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Αργυρόγλου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τηλεοπτικά Premier, πλάνα για Τούμπα και… X-Files!

Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 00:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #PAOKOLY. Για την παραγωγή του ντέρμπι της Τούμπας θα εργαστούν περισσότερα από 40 άτομα, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες. Μεταξύ των οποίων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2 crane cameras και ασύρματη steady cam. Μία πρώτη γεύση του καταιγισμού ντέρμπι που θα απολαύσουν οι συνδρομητές των καναλιών της Nova τον Οκτώβριο, με τις αναμετρήσεις, Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Προς «Κουρκούτι»

Τα χρόνια του επίτιμου να έχεις.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: το τρολάρισμα στο Twitter με τη φωτογραφία Τσίπρα – Ομπάμα. Και δάκρυσα…

Ακουσα: ότι ο John Oliver ξεμπροστιάζει τα media για τον τρόπο που καλύπτουν την προσφυγική κρίση.

Διάβασα: τον Οneman οδηγό ακρόασης του νέου προγράμματος του Sport24 Radio 103,3. Και ευτυχώς δεν με ανέφεραν!

ΣΕΠΕ σε Mega, ΑΝΤ1…

…άρα, μήπως άρχισαν τα όργανα; Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας έκανε έφοδο στους εν λόγω σταθμούς, κάτι που συνδέεται με τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βάλει μια τάξη στο χώρο με ένα νέο νόμο-πλαίσιο που θα διασφαλίζει μεγαλύτερη διαφάνεια και ομαλότητα στον χώρο. Η «επίσκεψη» του ΣΕΠΕ θεωρείται μια προειδοποιητική βολή η οποία δείχνει τη βούληση της νέας κυβέρνησης να προχωρήσει. Η ανάθεση άλλωστε τον ίδιων αρμοδιοτήτων στον Υπουργό Επικρατείας εντάσσεται στο ίδιο κλίμα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Νίκος Παππάς ήταν υπεύθυνος (μαζί με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη) για το σχετικό νομοσχέδιο που αφορά τις άδειες λειτουργίας των καναλιών.

Πρωτιά του δελτίου του Alpha και τον Σεπτέμβριο

Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης βρέθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία. Από 1 έως και 30 Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, για ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση, τόσο στο σύνολο κοινού όπου κατέγραψε μέσο όρο 20,6% όσο και στο κοινό 15-44 όπου σημείωσε μέσο όρο 15,5% Ακολούθησαν MEGA με 19,4% και 15%, ΑΝΤ1 με 14% και 13%, ΣΚΑΪ με 12,4% και 8,5%, STAR με 11,2% και 11,9% και ΕΡΤ1 με 6% και 3%.

The truth is out there

Τηλεοπτικά Premier, πλάνα για Τούμπα και… X-Files!

Η σειρά «X-Files» που παιζόταν για εννέα σερί χρόνια, έριξε αυλαία το 2002 και επιστρέφει ο (πολυαναμενόμενος) νέος κύκλος! Με έξι νέα επεισόδια και πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2016. Στο τρέιλερ ακούγεται ο πρωταγωνιστής Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ως ο πράκτορας του FBI Φοξ Μόλντερ, να λέει: «Το 2002 η έρευνά μας σταμάτησε, αλλά η προσωπική μου εμμονή όχι» και τηλεφωνεί στη συνεργάτιδα του Ντάνα Σκάλι, την οποία υποδύεται η Τζίλιαν Αντερσον.

@παντήσεις

-> Γιατί δεν έχει τα δικαιώματα του Europa κάποιο ελεύθερο κανάλι; Μπορεί να γίνει αυτό; (σχόλιο από kanagias.7). Φυσικά. Αφού δεν πλήρωσε κανείς άλλος, όσα ο ΟΤΕ.

Σε 24''

* Σαν σήμερα πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 70 χρόνια η «Αθλητική Ηχώ», αξίζει να δείτε το σχετικό κομμάτι στο Harddog .

* Σοβαρό ατύχημα είχε πριν λίγες ημέρες με τη μηχανή του ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Καραστεφανής. Παραμένει σε νοσηλεία αλλά σταδιακά συνέρχεται. Με το καλό να επιστρέψει, γερός.

* Τέλος το «Voice» για τον ΑΝΤ1. Αν και έφερνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ο τρίτος κύκλος δεν θα προβληθεί επειδή το κόστος της των δικαιωμάτων είναι μεγάλο.

* Από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Μπεκατώρου, θα βρίσκεται και πάλι στον ΑΝΤ1 με «Πρωινό ΣουΚου», παρέα με το Νίκο Μουτσινά.

* Ο 5ος κύκλος του «Homeland», μιας από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές στον κόσμο, κάνει πρεμιέρα στο FOX, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 21:50, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή της σειράς στις ΗΠΑ. Το κανάλι FOX είναι * διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Τηλεοπτικά Premier, πλάνα για Τούμπα και… X-Files!

Σημαντική προσθήκη στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 94,9 καθώς εντάχθηκε εκεί η Ράνια Κωστάκη, η οποία πρόσφατα αποχώρησε τόσο από το πρωινό όσο και από τη γενική διεύθυνση του SFERA 102,2. Ανέβασε και φωτογραφία στο λογαριασμό της στο instagram για να γιορτάσει την επιστροφή της στο σταθμό από όπου ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο -στο πρωινό πρόγραμμα, στο πλευρό του Μάκη Πουνέντη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ