MEDIA

Τηλεοπτικά μπάσκετ, Europa και... Κόκκινος Πλανήτης!

Τηλεοπτικά μπάσκετ, Europa και... Κόκκινος Πλανήτης!

Πλούσια τα... ελέη και σήμερα στο μιντιακό κομμάτι και ο Mediaρχης του Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ! Ο Νίκος Μποζιονέλος αποκαλύπτει τι γίνεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Προολυμπιακού και παρουσιάζει τη νέα εποχή του redplanet.gr.

Συνάντηση με τους υπευθύνους Τύπου και Επικοινωνίας της Super League και των ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΤ. Αντικείμενό της, η διαμόρφωση κοινού πλαισίου, αρχών και κανόνων για την ομαλή δημοσιογραφική λειτουργία των ΜΜΕ στις αθλητικές δράσεις των ΠΑΕ. Με ευθύνη των υπευθύνων επικοινωνίας των ΠΑΕ θα αποτρέπεται η πρόσβαση μη δημοσιογράφων στους χώρους εργασίας των ΜΜΕ ή στις συνεντεύξεις Τύπου και αποφασίστηκε η παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης για την ομαλή και σωστή εργασία των συναδέλφων στους χώρους εργασίας εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς ΠΣΑΤ, ο πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο α' αντιπρόεδρος Θοδωρής Νταβέλος, η β' αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο γ.γ. Φώντας Χήτας και το μέλος του Δ.Σ. Φάνης Σκύφτας. Απο πλευράς Super League και ΠΑΕ οι υπεύθυνοι Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας Πιερ Κοσμίδης, Δημήτρης Μαυροειδάκος (Super League), Κώστας Καραπαπάς, Θωμάς Μπίχτας (Ολυμπιακός), Σταμάτης Γαρρής, Σπύρος Σιαμπλής (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Δημάτος (ΑΕΚ), Παύλος Κατώνης (Ατρόμητος), Γιώργος Μπιτσικώκος (Πανιώνιος), Σωτήρης Κλειδαράς (Λεβαδειακός).

Σε νέα εποχή ο... Κόκκινος Πλανήτης!

Επτά χρόνια δεν είναι πολλά για το πρώτο και μεγαλύτερο site του Ολυμπιακού, δεν είναι λίγα όμως για να περάσει σε μια νέα εποχή. Σε μια εποχή με ανανεωμένη και πιο εύχρηστη μορφή, νέες ιδέες, καλύτερο και πιο πλούσιο περιεχόμενο, δίνοντας έμφαση σε όσα πραγματικά θέλει να διαβάσει ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού, ένας αναγνώστης του RedPlanet.gr .

Τηλεοπτικά μπάσκετ, Europa και... Κόκκινος Πλανήτης!

Το οποίο Red Planet , του ομίλου 24MEDIA, εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο news aggregator, αρθρογραφούν Στέφανος Λεμονίδης, Νότης Ψιλόπουλος, Γιώργος Περπερίδης, Red Duckling, «Έφηβος» και υπάρχουν και οι "κόκκινες απόψεις" (Παντελής Διαμαντόπουλος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Μιχάλης Στεφάνου).

Πέμπτη με Εθνική, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Η Εθνική μπάσκετ παίζει αύριο, Πέμπτη με τη Λετονία στις 17:00, με παράλληλη μετάδοση από ΑΝΤ1 και OTE TV. Λίγη ξεκούραση, λίγο ζάπινγκ σε ειδήσεις (εκλογές έρχονται...) και στις 20:00 στροφή στο OTE Sport 2 για το Γκαμπάλα - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη. Με το που λήξει (σ.σ. ωραίο διπλό, ε;), στις 22:05 ξεκινά Αστέρας Τρίπολης - Σπάρτα Πράγας σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα.

Τηλεοπτικά μπάσκετ, Europa και... Κόκκινος Πλανήτης!

Υπάρχει και το "Λεπτό προς Λεπτό" από τις 20:00 στο OTE Sport 1 με τους Πάνο Βόγλη και Σωτήρη Κωσταβάρα με τη μετάδοση όλων των αυριανών αγώνων της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League . Εξ αυτών ξεχωρίζουν από αύριο τα ματς ΑΠΟΕΛ - Σάλκε (22:05, OTE Sport 3 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου), Μπορντό - Λίβερπουλ (20.00, OTE Sport 5 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου), Αγιαξ - Σέλτικ (20:00, OTE Sport 6 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) και Χρόνινχεν - Μαρσέιγ (20:00, ΟTE Sport 8 σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου).

Τηλεθέαση...

Ποια... Εθνική; Το ματς με την Ισπανία παρακολούθησαν από τον ΑΝΤ1 κατά μέσο όρο 1.300.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 12,8% και μέσο μερίδιο 41,5%. ΟΚ, αρκετοί το είδαν και από τον OTE. Αλλά η σούμα έβγαλε τούτα, άρα δεύτερο πρόγραμμα χθες πίσω από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου (1.300.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 12,8% και μέσο μερίδιο 41,5%

...και δικαιώματα (αποκλειστικό)

Μας απέμεινε (εμάς, την Εθνική μπάσκετ) η πρόκριση στο Προολυμπιακό. Το οποίο, όπως μου... σφύριξε ένα πουλάκι πρόσφατα, θα βγει στο τηλεοπτικό "πακέτο" μαζί με τα δικαιώματα του Eurobasket 2017 (άγνωστο ακόμη που θα διεξαχθεί) αλλά και του και Mundobasket 2019 (θα γίνει στην Κίνα). Αν η Εθνική μας είναι παρούσα, τότε εικάζω ότι θα έχουμε σύντομα νέα επ' αυτού..

Κάθε αρχή και δύσκολη...

Τηλεοπτικά μπάσκετ, Europa και... Κόκκινος Πλανήτης!

Ο ΟΤΕ TV μπορεί να είναι ένα τεράστιο, σε μέγεθος, μαγαζί αλλά στο Champions League κάνει ακόμη... νηπιακά βήματα. Συνεπώς, εννοείται ότι συγχωρείται το χθεσινό, καθώς το γκολ του Κώστα Μήτρογλου με την Μπενφίκα δεν το είδαμε ποτέ live ή έστω στο live replay, παρά μόνο 10-15 λεπτά αργότερα. Συμβαίνει...

Και φέτος miniEURO στα κανάλια Novasports

Το miniEURO 2015 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «παίζει» μπάλα στα κανάλια Novasports, από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου. Θα μεταδοθούν οι αγώνες της Εθνικής, της Κύπρου καθώς και επιλεγμένοι αγώνες των ισχυρών της διοργάνωσης, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball που θα διεξαχθεί στην περιοχή Ίστρια στις ακτές της Αδριατικής στην Κροατία. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι o απεσταλμένος των καναλιών Novasports, Μιχάλης Κατσαφάδος.

@παντήσεις

-> Με ποια σειρά έφαγα κόλλημα τελευταία (σ.σ. καλή ερώτηση, george.har@): ρούφηξα το "Newsroom", αγάπησα (ξανά) Εμιλι Μόρτιμερ και ακολούθησε το "House of Cards", αμήν και πότε να βγει ο τέταρτος κύκλος.

-> Η ΕΡΤ συμφώνησε με τον ΟΤΕ για τo Europa; Και αν ναι για πόσα χρόνια (ρωτάει ο omfaitpp@): για τρία, όσα και η τρέχουσα κεντρική διαχείριση. Δεν συμφώνησε, απλώς απέκτησε ένα φθηνό πακετάκι (εκπομπή κάθε Παρασκευή, συν παράλληλα τον τελικό με τον ΟΤΕ).

Media... police: κουφός είναι ο άνθρωπος...

Σε τεράστια γκάφα υπέπεσε το BBC καθώς το βρετανικό δίκτυο έγραψε ότι ο βουλευτής Άλεκ Σέλμπρουκ κοιμόταν την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα, ανέβασε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο ο βουλευτής του κόμματος των Συντηρητικών, έχει μερική κώφωση και είχε γείρει στο ηχείο, προσπαθώντας να ακούσει καλύτερα τους συναδέλφους του....

Σε 24''

* Για μετά τις εκλογές προορίζεται η πρεμιέρα του Αντώνη Πανούτσου στην κυριακάτικη "ΣΚΑΪ Goal", δίπλα στον Κώστα Βαϊμάκη.

* Η Άρσεναλ αγωνίζεται απόψε στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντινάμο, 78 ακριβώς χρόνια από ένα παιχνίδι που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: το πρώτο παγκοσμίως που μετέδωσε live η τηλεόραση. Διαβάστε τις λεπτομέρειες .

* Αύριο Πέμπτη 17/9 στις 21:1ο Νίκος Χατζηνικολάου βγάζει έκτακτο «Ενικό» στο Star με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα. Προφανώς καθιστό, μην πιάσουμε πάλι κουβέντα για το ποιος το έχει παραπάνω (το ύψος).

* Ιδού η δημόσια συγνώμη των δημοσιογράφων της ΕΡΤ για το «φάουλ» με εκδότη εφημερίδας. ΟΚ, την κάνεις την κουτσουκέλα σου, που έλεγε και ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης, τι το μαζεύεις μετά;

* Μεγάλη ανταπόκριση γνωρίζει η πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 για την ενημέρωση και τη στήριξη των προσφυγών.

* Το dislike button στο Facebook δεν είναι όνειρο απατηλό αλλά πραγματική είδηση. Οπως αποκάλυψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, "είμαστε κοντά σε μία beta έκδοση".

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Στο ενσταντανέ, η Μαίρη Συνατσάκη προ μερικών εβδομάδων ξαπλάρει στη Σαμοθράκη, topless. Και ετοιμάζεται για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και με αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Περρή.

Τηλεοπτικά μπάσκετ, Europa και... Κόκκινος Πλανήτης!

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ