MEDIA

Τηλεοπτικά Κυπέλλου και Eurocup, κανάλι ΔΟΕ και Συρίγος…

Τηλεοπτικά Κυπέλλου και Eurocup, κανάλι ΔΟΕ και Συρίγος…

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αναλύει το… μπάχαλο που επικρατεί, ελέω ΕΠΟ, στα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδος, παραθέτει τις μεταδόσεις του Eurocup (χωρίς Αρη), θυμάται τον Φίλιππο Συρίγο και αποκαλύπτει τι γίνεται με το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Και το μπάχαλο συνεχίζεται…

Για το… μπάχαλο που επικρατεί, τηλεοπτικώς, στο θέμα του Κυπέλλου Ελλάδος η στήλη έχει αναφερθεί από καιρό. Σήμερα εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η Forthnet/NOVA κατά της ΕΠΟ, με τα οποία ζητεί να γίνουν δεκτές οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί σε α’ και β’ βαθμό από τη Δικαιοσύνη και έχουν κρίνει άκυρο τον σχετικό διαγωνισμό για την περίοδο 2013-16. Η απόφαση αναμένεται να βγει σε 15 ημέρες, λίγο πριν την έναρξη της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, άρα αν θα μεταδοθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής είναι ακόμη άγνωστο.

Τηλεοπτικά Κυπέλλου και Eurocup, κανάλι ΔΟΕ και Συρίγος…


For the record ως τώρα ο OTE TV, ο οποίος έχει τα δικαιώματα για τους αγώνες του Κυπέλλου τα οποία του παραχώρησε η (νικήτρια του προαναφερθέντος διαγωνισμού) Media Goal δεν έχει προχωρήσει στη διαφήμιση των αναμετρήσεων. Μάρτυρας της Nova ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας Γρηγόρης Κατσογιάννης, ενώ η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον εμπορικό διευθυντή της, Γιάννη Φαρφαρέλλη. Ο τελευταίος είπε ότι «η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει διαγωνισμό, όμως το κάνει για "έξωθεν καλή μαρτυρία"». Τι να πεις…

Περί στοιχήματος

Το στοίχημα πουλάει, γνωστόν. Εξ ου και κάτι εξ ορισμού διαφορετικό από το αθλητικό, έχει γίνει πλέον συνώνυμό του. Καθημερινές εφημερίδες, ακόμη και πολιτικές, έχουν στήλες με προτάσεις ενώ στις αθλητικές η «SportDay» καθιέρωσε πρόσφατα μεγάλο ένθετο κάθε Τρίτη και Παρασκευή (με άνοδο στις πωλήσεις) και έπεται η «Goal News» με πολλές σελίδες καθημερινά για το στοίχημα, λίαν συντόμως, ενώ από Νοέμβριο ο όμιλος Μπόμπολα θα κρεμάσει στα περίπτερα και δισεβδομαδιαία εφημερίδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Ειρήσθω εν παρόδω κάθε φημολογία περί εμπλοκής της 24Media σε στοιχηματική, υπάρχουσα ή μη, εφημερίδα δεν ισχύει και δεν είναι ούτε στα πλάνα κάτι τέτοιο.

Αξέχαστος

Ο Φίλιππος Συρίγος έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο της αθλητικής -και όχι μόνο- δημοσιογραφίας, κυρίως της μπασκετικής. Ηταν ο άνθρωπος, που έβαλε το άθλημα στο σπίτι του Ελληνα, μέσω της κρατικής τηλεόρασης, η οποία τα παλιά τα χρόνια (μέχρι και περίπου το τέλος της δεκαετίας του '80) ήταν μονοπώλιο.

Τηλεοπτικά Κυπέλλου και Eurocup, κανάλι ΔΟΕ και Συρίγος…
ACTION IMAGES PRESS AGENCY


Εμεινε στην ιστορία για τα σχεδόν πάντα εύστοχα σχόλια του και την καυστική του αρθρογραφία σε μια πορεία πολλών δεκαετιών αν και πολλοί τον έμαθαν από τις μεταδόσεις του στο Eurobasket του 1987 και δη στον τελικό ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σοβιετική Ενωση. Οι μνημειώδεις ατάκες του, η κοφτερή του πένα και η μάχη ενάντια σε όλους και σε όλα, τον καθιέρωσαν ως έναν από τους κορυφαίους. Ο Φίλιππος βιάστηκε να φύγει από κοντά μας, σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, αλλά η κληρονομιά που άφησε είναι τεράστια.

Eurocup με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά χωρίς Αρη...

Η φάση των ομίλων του φετινού Eurocup ξεκινά απόψε με το Eurosport να δείχνει τα σημαντικότερα παιχνίδια κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Κάλυψη θα έχουν και τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ από Nova και ΟΤΕ αντίστοιχα, αντίθετα δεν υπήρξε κάποια (ευχάριστη) τηλεοπτική εξέλιξη με τους αγώνες του Αρη, που παραμένουν σε... εκκρεμότητα. Αύριο, Τετάρτη, στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ζόλνοκι με μετάδοση από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και η ΑΕΚ την Κράσνι με μετάδοση από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.

Ο απολογισμός της Εθνικής στην ΕΡΤ

Αύριο, Τετάρτη στις 22:00 θα προβληθεί από την ΕΡΤ η δίωρη εκπομπή «Euro Euro όλοι», με τους Πέτρο Μαυρογιαννίδη και Βασίλη Μότση, με τον απολογισμό της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro 2016. Η πορεία της Εθνικής, η επόμενη μέρα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ.

Ετοιμάζεται το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων

Σχεδιάζεται εδώ και καιρό και είναι έτοιμο να... βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του 2016. Ο λόγος για το κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων που ετοιμάζεται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) με έδρα της Μαδρίτη και εκατοντάδες εργαζομένους από πολλές χώρες, αρκετοί δε και από την Ελλάδα.

Τηλεοπτικά Κυπέλλου και Eurocup, κανάλι ΔΟΕ και Συρίγος…


Το κανάλι θα είναι 24ωρο και θα προβάλει ένα μείγμα ζωντανών αθλητικών εκπομπών, ιστορίες για τους αθλητές και τους εθελοντές, ειδήσεις και γενικές πληροφορίες. Μετά το λανσάρισμα του παγκόσμιου καναλιού στην αγγλική γλώσσα, θα υπάρξουν και συνεργασίες με εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια στην τοπική γλώσσα όπου αυτό είναι δυνατόν (όπως γίνεται με το Eurosport).

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: ( στο mixanitouxronou.gr ) την άγνωστη ιστορία του στρατιώτη Έβερχαρντ Βίκενμπαχ που έσωσε τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών από τα εκρηκτικά των Γερμανών στην αποχώρηση.

Ακουσα: ότι έγινε η χειρότερη φάρσα στην ιστορία ( από το huffingtonpost.gr ).

Διάβασα: ( στο news247.gr ) ότι δεν ανεξαρτητοποιείται ο Νίκος Νικολόπουλος και πως ξεκινά εκπομπή με τίτλο "Μαξίμου ακούει;". Τι άλλο θα ζήσουμε;

Edit στο Twitter; Μπα...

Για κάποιους είναι αυτονόητοι οι λόγοι για τους οποίους το twitter δεν επιτρέπει την επεξεργασία των tweets. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, το... περιμένουν και σκέφτονται πότε οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς site θα ενεργοποιήσουν μία τέτοια δυνατότητα. Η απάντηση δόθηκε από τον head of product του twitter, Κέβιν Γουέιλ στο Code Mobile Conference της ιστοσελίδας Recode, σημειώνοντας πως φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται για γίνει σύντομα.

Η ΕΡΤ3 ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για τις Σκουριές

Η ΕΡΤ3 ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για τις Σκουριές και τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική. Την Τετάρτη στις 23:00, για πρώτη φορά συμμετέχουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές σε μία τηλεοπτική εκπομπή σε απευθείας σύνδεση. Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Γιώργος Ζουμπάς, ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, ο εκπρόσωπος του συντονιστικού αγώνα SOS Χαλκιδική, Χρήστος Αδαμίδης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, Γιώργος Χατζής, συζητούν με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα σε έναν δημόσιο διάλογο ουσίας. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Τηλεοπτικά Κυπέλλου και Eurocup, κανάλι ΔΟΕ και Συρίγος…


Αλλάζει χαρακτήρα το αμερικανικό «Playboy» καθώς προκύπτει ότι πλέον δεν θα δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού του. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του περιοδικού αναφέρουν ότι η πρόσβαση του κοινού στο internet έχει πλέον κάνει το γυμνό ξεπερασμένο και πλέον τα πορνογραφικά περιοδικά δεν είναι εμπορικά βιώσιμα. Σύμφωνα με το BBC η κυκλοφορία του περιοδικού έχει μειωθεί από τα 5,6 εκατομμύρια φύλλα της δεκαετίας του ’70, στις 800.000. Τιμής ένεκεν, πρωτοσέλιδο με Πάμελα σήμερα…

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ