MEDIA

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate
INTIME SPORTS

To Sport24.gr καλωσορίζει τον Νίκο Μποζιονέλο και τη στήλη Mediaρχης! Πρεμιέρα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και τις αλλαγές που έφερε στον ΑΝΤ1 το debate αναφορικά με το Eurobasket.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο ξεκινά αύριο άνευ μεταδόσεων, τι αλλαγές έφερε στον ΑΝΤ1 το debate αναφορικά με το Eurobasket, οι προετοιμασίες του debate με... γυναικεία αύρα κι ένα γερμανικό πρωτοσέλιδο χωρίς φωτογραφίες!

To Sport24 Radio στον παλμό του Εurobasket

Το Sport24 Radio συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων φιλάθλων μεταφέροντας τους, πάντα σε πρώτο πλάνο, τις εξελίξεις του Εurobasket 2015, ταξιδεύοντας μαζί τους στο όνειρο της Εθνικής μας. Mε ανταποκριτές τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Γιάννη Φιλέρη, Γιώργο Οικονόμου και με τους Μάνο Μίχαλο και Στέφανο Τριαντάφυλλο στην παρουσίαση της Super Basketball .

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

Θυμηθείτε την αντεπίθεση της Εθνικής μας στο παιχνίδι με την Κροατία, όπως την περιέγραψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στη ζωντανή μετάδοση του Sport24 Radio 103,3 .

Ποιος θα μεταδώσει το Κύπελλο φέτος;

Αγροτικός Αστέρας - Καλλιθέα και Αχαρναϊκός - Τρίκαλα είναι τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2015-16, αύριο και μεθαύριο τα ματς. Το ερώτημα είναι ποιος μεταδίδει φέτος τη διοργάνωση...

Εξηγούμαι: από την άνοιξη το Εφετείο επικύρωσε την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, αναγνωρίζοντας ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-16, στην κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD», η οποία με τη σειρά της τα παραχώρησε στον ΟΤΕ.

Οι μήνες πέρασαν και δεν κουνήθηκε φύλλο. Από τον ΟΤΕ δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση περιμένοντας τις ενέργειες της ΕΠΟ, από πλευράς Forthnet/Nova αναμένουν να τηρηθούν και να εφαρμοστούν οι δικαστικές αποφάσεις. Οπότε είναι θέμα της ΕΠΟ, θυμίζω την προ μερικών εβδομάδων δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνου Γαβριηλίδη, στο Sport24.gr : "Απ' ό,τι ξέρω, η Ομοσπονδία έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη". Κοντολογίς, μύλος! Και μιλάμε για κάτι που, βάσει δικαστικής απόφασης, είναι παράνομο (απαγορεύεται να μετέχουν σε διαγωνισμούς τηλεοπτικών δικαιωμάτων off shore εταιρείες) και αφορά στην ΕΠΟ και όχι τα συνδρομητικά κανάλια.

Το debate άλλαξε το πρόγραμμα!

Βραδιά debate αύριο, κοντολογίς ευκαιρία για τρολάρισμα στο Twitter. Ωστόσο, νομοτελειακά, επέφερε αλλαγές στις μεταδόσεις του ΑΝΤ1 από το Eurobasket: την Τετάρτη, το λοιπόν, θα μεταδοθεί στις 18:45 το Γερμανία - Ιταλία αντί του Λιθουανία - Εσθονία (21:30) ενώ την Πέμπτη δεν θα μεταδοθεί το Σλοβενία - Σκόπια στις 16:00 αλλά το Ουκρανία -Βέλγιο στις 15:30. Επίσης, η εκπομπή " Eurobasket 2015" της Τετάρτης θα μεταδοθεί (μάλλον) μετά τη λήξη του Γερμανία – Ιταλία αφού 18:00 με 18:30 θα προβληθεί το δελτίο ειδήσεων, ήτοι μετά το Ελλάδα – Σλοβενία.

Υπάρχει κι εδώ βέβαια ένα τηλεοπτικό ερώτημα: τι θα γίνει στον ΑΝΤ1 την ημέρα του τελικού του Eurobasket, ανήμερα των εκλογών (20/9): αν είναι η Εθνική στον τελικό (μακάρι!), τότε θα μεταδοθεί κανονικά αφού, κακά τα ψέματα, τι θα έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση; Αν όχι, η λογική ορίζει... ασίστ στο Μακεδονία TV.

Εφημερίδες χωρίς... Εθνική

ΟΚ, είπαμε η Εθνική ποδοσφαίρου τα έχει κάνει μαντάρα και ο εκνευρισμός (όλων...) είναι έκδηλος. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν υπάρχει σε κανένα πρωτοσέλιδο το χθεσινό ματς της Ρουμανίας! Απλώς υπήρξε στάση εργασίας χθες βράδυ της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και τα φύλλα πήγαν νωρίς νωρίς για τύπωμα, προτού καν ξεκινήσει το ματς.

Ειρήσθω εν παρόδω, respect για μία ακόμη φορά στην περιγραφή του Γιώργου Χαικάλη χθες για την ΕΡΤ. Χωρίς φανφάρες και υπερβολές, ό,τι τον χαρακτηρίζει χρόνια τώρα.

Αποκλειστικό: έκανε κι άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ...

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

...και δεν μας το είπαν. Βασικά, μόνο η "Γάτα" έχει τον παίκτη, ονομάζεται Μπουανότε! Προφανώς πρόκειται για ορθογραφικό λάθος της εφημερίδας, απλά βγάζει... μάτι μιας και είναι στο πρωτοσέλιδο (και ευλόγως εννοούσαν τον Μπουονανότε). Αν googlάρει κανείς όμως το "Μπουανότε" , τα μαργαριτάρια είναι πολλά...

Τέσσερις γυναίκες, ο Σρόιτερ και ο Μάκης...

Αύριο Τετάρτη, στις 21:00, θα γίνει το debate παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών (Αλέξης Τσίπρας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Φώφη Γεννηματά, Πάνος Καμμένος). Απέναντί τους θα είναι τέσσερις γυναίκες (Όλγα Τρέμη από το Mega, , Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ), ο Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha και ο Μάκης Γιομπαζολιάς για λογαριασμό του E TV. Αύριο το μεσημέρι έχει οριστεί συνάντηση των έξι εκπροσώπων των καναλιών και του συντονιστή Πάνου Χαρίτου (για λογαριασμό της ΕΡΤ, όπου θα γίνει το debate), με τους επτά αρχηγούς να κάθονται βάση της σειράς εκλογής των κομμάτων τους.

Παρεμπιπτόντως, θυμηθείτε το καταπληκτικό θέμα από το huffingtonpost.gr για την ιστορία των debate που έγιναν και... δεν έγιναν .

Ευλόγως, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια όπου ήδη ξεκίνησε το στήσιμο του ειδικά κατασκευασμένου σκηνικού στο στούντιο 3 στον 1ο όροφο του Ραδιομεγάρου. Ναι, εκεί απ' όπου βγαίνει η «Αθλητική Κυριακή».

Και στον πληθυντικό, αν θέλετε...

Ορισμένοι άνθρωποι είναι πολύ τυχεροί, όπως ο κύριος δεξιά της φωτογραφίας.

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

Μάλιστα σε κάποια φάση η κάμερα τον έπιασε να κινείται... κάπως (περίεργα να πω, ερωτικά να πω, κάτι τέτοιο) στον χθεσινοβραδινό "Ενικό" του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, στο πλάι της κοπέλας με τα ατελείωτα πόδια... Τα σέβη μου.

Παντόφλα;

Από πολιτικά ραδιόφωνα ακούω συχνά Flash 96, παλιά αγαπημένη συνήθεια. Με αδυναμία στην (καλή φίλη) Δήμητρα Ευθυμιάδου, η οποία το πρωί έφερε στον στούντιο τον Άδωνι Γεωργιάδη για όσα έκανε και δεν έκανε, ο πρώην υπουργός, στο υπουργείο Υγείας. Δεδομένες οι μύχιες σκέψεις του καθένα δίπλα στη γλυκιά μας Δήμητρα, ενώ το βλέμμα του Αδώνιδος προϊδεάζει κάτι σαν "τι θα κάνω όταν δει τη φωτό η Ευγενία;".

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

SporΚit.gr από την 24Media

Η 24ΜEDIA στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και εμπλουτισμού των δραστηριοτήτων της εισέρχεται στον χώρο του e-commerce και δημιουργεί το SportKit.gr . Το εν λόγω site είναι μία καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία, η οποία παρουσιάζει, με τον πλέον εύχρηστο τρόπο, αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες ανά άθλημα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τρέξιμο, ποδηλασία, τένις, κολύμβηση και βόλεϊ, παρέχοντας την δυνατότητα αγοράς από τα μεγαλύτερα ελληνικά και ξένα e-shops.

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται καθημερινά για τις τελευταίες τάσεις της αθλητικής ένδυσης, υπόδησης καθώς και αθλητικού εξοπλισμού με διάφορες προτάσεις αγορών και lifestyle δραστηριοτήτων. Για το επίσημο λανσάρισμα του SporΚit.gr έχει δημιουργηθεί ένα πακέτο για αποκλειστικούς χορηγούς το οποίο και θα αποτελεί τη μοναδική επιλογή διαφημιστικής προβολής για τους πρώτους δύο μήνες λειτουργίας.

Ο,τι του φανεί...

...του Λωλοστεφανή, που λένε. Η σημερινή " Bild" κυκλοφόρησε χωρίς φωτογραφίες ενώ το ίδιο έγινε και το πρωί στο site της γερμανικής εφημερίδας.

Τηλεοπτικά Κυπέλλου, Eurobasket και debate

" Όταν σε κάτι δεν πέφτει κανένα φως, δεν υπάρχει, κατά μία έννοια. Χωρίς εικόνες δεν υπάρχει πραγματικότητα. Αν δεν υπάρχει κάτι που είναι εκεί, μπορεί να είναι μην είναι αλήθεια με την αυστηρή έννοια. Η πραγματικότητα κάποιου απαιτεί να βλέπει-ακόμα και αν είναι μέσα στο κεφάλι του. Ακόμα και ένας τυφλός άνθρωπος έχει τελικά εικόνες στο μυαλό του. Οι σκέψεις είναι πάντα μια κατηγοριοποίησης, μια ετικέτα. Οι άνθρωποι έχουν πάντα μια επιθυμία για διαίρεση και αυτό λειτουργεί μόνο αν ξυπνήσουμε με μια ιδέα στα μάτια του μυαλού μας. Σήμερα στην Bild τα πάντα είναι γκρι. Σήμερα στην "Bild" τα πάντα διαφορετικά. Η "Bild" θέλει να δείξει πόσο σημαντική ειναι η φωτογραφία στη δημοσιογραφία" ανέφερε το editorial.

Αδυνατώ να σχολιάσω, με ξεπερνά...

ΥΓ. Καλώς σας βρήκα στο Sport24.gr! Ερωτήματα, απορίες, παρατηρήσεις, κράξιμο και ό,τι άλλο θέλετε... όπου θέλετε: comments μέσω Disqus, social media (τα παραθέτω κάτωθι και θα παραμείνουν) και e-mail πάντα... ανοιχτά.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ