MEDIA

Τηλεοπτικά F1, κάλυψη ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και… Ρωχάμης

Τηλεοπτικά F1, κάλυψη ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και… Ρωχάμης

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος γράφει για τα τηλεοπτικά της F1, για την κάλυψη του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και για την τηλεοπτική εμφάνιση του Βαγγέλη Ρωχάμη!

Τηλεοπτικά Formula 1

Ο Alpha δεν ανανέωσε το συμβόλαιο που είχε με τη Formula 1 και εν Ελλάδι αναζητείται και δεύτερη τηλεοπτική… στέγη, μετά τον OTE που μεταδίδει όλα τα grand prix σε ζωντανή μετάδοση αλλά και τα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες. Η νέα σεζόν ξεκινά στις 20 Μαρτίου στην Αυστραλία και ως τότε, όπως όλα δείχνουν, η ΕΡΤ αναμένεται να πάρει το «πακέτο» για το ελεύθερο κανάλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Alpha μετέδιδε, έως πέρυσι, όλα τα grand prix live εκτός από τέσσερα ανά σεζόν.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε OTE και Sport24 Radio

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται αύριο και την Πέμπτη, με πρώτη χρονικά τη… μάχη της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο, Τετάρτη στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι ενώ από τις 18:45 η εκπομπή «Ωρα Ελλάδας» με τον Κώστα Χαλβατσιώτη θα φιλοξενήσει πλούσιο ρεπορτάζ και από τα δύο στρατόπεδα. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, η συνέχεια της εκπομπής με τα highlights της αναμέτρησης. Για τον Sport24 Radio περιγράφουν το ματς οι Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπανόγλου.

Δράση υπάρχει και στην Ευρώπη με εμβόλιμες και πρωταθλήματα. Κυριαρχεί το αυριανό (ναι, παίζουν ξανά) Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι με μετάδοση στις 22:00 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου ενώ την ίδια ώρα μεταδίδεται από το OTE Sport 2 το Λεβάντε - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Ωραία ματς και επιλογές έχει και απόψε, δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων .

Σειρά συναντήσεων από τον ΠΣΑΤ

Με αφορμή «τα εντεινόμενα φαινόμενα παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αρκετά από τα οποία δημιουργούν μάλιστα και το κατάλληλο υπόβαθρο για την προαγωγή βίας στον αθλητισμό», όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΤ όρισε συναντήσεις με διευθυντές αθλητικών εφημερίδων, sites και καναλιών.

Το F4 του Κυπέλλου Γυναικών βόλεϊ στην ΕΡΤ2

Η Χίος φιλοξενεί για πρώτη φορά το Final-4 του Kυπέλλου Bόλεϊ Γυναικών, με στόχο να διοργανώσει μια πραγματική αθλητική γιορτή. Η τετράδα που διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς αποτελεί εγγύηση για θέαμα υψηλού επιπέδου.

Ο νικητής του θεσμού την τελευταία πενταετία Ολυμπιακός, ο περσινός φιναλίστ Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ που επιστρέφει σε Final-4 και η πρωτάρα Ηλιούπολη. Η αυλαία του Final-4 ανοίγει με τον πρώτο ημιτελικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 17:30, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό σ’ ένα αμφίρροπο ντέρμπι «αιώνιων» όπως αναμένεται, ενώ στις 21:00, στον δεύτερο ημιτελικό, η φορμαρισμένη Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει τη μαχητική ΑΕΚ. Ο τελικός του θεσμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 18:30. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2, η οποία ακόμη μία χρονιά στηρίζει δυναμικά το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Live και το Χαλ – Αρσεναλ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για το Κύπελλο Αγγλίας από τη Nova , εκτός από τα προημιτελικά (12-13/3) θα μεταδοθεί, στις 8/3 (21:00) και ο επαναληπτικός Χαλ – Αρσεναλ για τον 5 γύρο. Οποια προκριθεί, θα παίξει με τη Γουότφορντ: αν περάσει η Χαλ το ματς θα γίνει Σάββατο 12/3, αν περάσει η Αρσεναλ τότε το το Αρσεναλ - Γουότφορντ θα γίνει την Κυριακή 13/3. Την Παρασκευή 11/3 παίζουν Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας, το Σάββατο 12/3 Εβερτον – Τσέλσι και την Κυριακή 13/3 Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ.

Η δε Nova μεταδίδει απόψε και αύριο τους ημιτελικούς αγώνες ρεβάνς του Coppa Italia Μίλαν – Αλεσάντρια και Ίντερ – Γιουβέντους

Η πρεμιέρα με Προβόπουλο και ο… Ρωχάμης

Πόσα λεπτά χρειάζονται, για να απαντηθούν όσα μας αφορούν; «42 λεπτά». H νέα ενημερωτική εκπομπή με την Εύα Αντωνοπούλου που κάνει πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 00:00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή ο τέως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος. Μια ώρα νωρίτερα, στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Alpha ο Βαγγέλης Ρωχάμης είναι καλεσμένος και «ο μετρ των αποδράσεων αποκαλύπτει πολλά, σε μια συνέντευξη που θα καθηλώσει» όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου…

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ