Τη νομική οδό θα ακολουθήσουν Alpha και Star - Media - SPORT 24
MEDIA

Τη νομική οδό θα ακολουθήσουν Alpha και Star

Τη νομική οδό θα ακολουθήσουν Alpha και Star

Αντιδρούν τα δύο κανάλια που έμειναν εκτός αδειών. Tι αναφέρουν τα δύο κανάλια.

Αντιδράσεις από τα κανάλια που έμειναν εκτός αδειοδότησης, μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Alpha και Star βάλλουν κατά της διαδικασίας, τονίζουν ότι συνεχίζουν τη λειτουργία τους και δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νομική οδό.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρεται ότι «αν και το κανάλι προσέφερε 61 εκατ. ευρώ, δεν εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια, καθώς η δημοπρασία στήθηκε με όρους ρουλέτας, οδηγώντας τον Alpha, την πιο υγιή επιχείρηση της τηλεοπτικής αγοράς, εκτός διαδικασίας. Ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Δημήτρης Φουρλεμάδης προανήγγειλε αγώνα με όλα τα μέσα, ώστε να σταθεί όρθιος ο πρώτος σε τηλεθέαση και απολύτως βιώσιμος σταθμός της χώρας».

Παράλληλα από το STAR με ανακοίνωση δηλώνουν ότι «ο τηλεοπτικός σταθμός STAR αποτελεί μια υγιή ελληνική επιχείρηση, που λειτουργεί αδιαλείπτως, με νόμιμη άδεια, η οποία ανανεώνεται συνεχώς από το 1993. Έχουμε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας» τονίζουν από το STAR-Νέα Τηλεόραση, «και θα εξαντλήσουμε κάθε νομική οδό στην Ελλάδα και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας». Επίσης επισημαίνεται πως «το STAR συνεχίζει τη λειτουργία του, έχοντας διανύσει μια διαδρομή 23 ετών, με συνέπεια στο αρχικό όραμα δημιουργίας του, να αποτελέσει μια ηγετική επιχείρηση στην ελληνική αγορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σεβόμενη πάντοτε τους θεσμούς, τους κανόνες και την επιχειρηματική ηθική».

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
TEAMWORK

TEAMWORK

Το ματς που θα 'θελα να ήμουν μέσα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman λιώνουν στα βίντεο από παλιούς αγώνες των ομάδων τους και διαλέγουν το ένα, το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να έχουν ζήσει από το γήπεδο.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μειώσεις για 800.000 ιδιοκτήτες. Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Που θα υπάρξουν επιβαρύνσεις, μικρές και μεγάλες μειώσεις. Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

ΛΙΣΤΑ

ΛΙΣΤΑ

Oι δέκα καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Δείτε ποιες τηλεοπτικές σειρές κέρδισαν την αγάπη του κοινού και άσκησαν τεράστια επιρροή σε εκατομμύρια τηλεθεατές

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24