MEDIA

Τετραπλό μπασκετικό θέαμα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) prepares to shoot during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Friday, Nov. 3, 2017, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) prepares to shoot during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Friday, Nov. 3, 2017, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Τέσσερις μεταδόσεις αγώνων των Milwaukee Bucks από την Cosmote TV το προσεχές 15ήμερο.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και δέχεται διθυραμβικά σχόλια από το κοινό, τον Τύπο και τους αστέρες του μπάσκετ. Μέσα από το Cosmote Sport 4HD, οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα παρακολουθήσουν τέσσερις συναρπαστικές αναμετρήσεις του Greek Freak και της ομάδας του, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη 8/11, στις 02:00, θα μεταδοθεί η επίσκεψη των Μπακς στο… βασίλειο του ΛεΜπρον Τζέιμς, Κλίβελαντ και το Σάββατο 11/11, στις 04:00 η πρόκληση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Μπακς απέναντι στους Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς, στο Σαν Αντόνιο.

Την Τρίτη 14/11, στις 03:00 και στο «BMO Harris Bradley Center» του Μιλγουόκι οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υποδεχτούν τους Γκρίζιλς, ενώ την Τρίτη 21/11, στις 03.00, θα φιλοξενήσουν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Photo Credits: AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ