MEDIA

Τελικός σε live delay, Ζήκος στην ΕΡΤ, πρώτος ο Alpha

Τελικός σε live delay, Ζήκος στην ΕΡΤ, πρώτος ο Alpha

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει νεότερα για τα τηλεοπτικά του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά μόνο από τον ΟΤΕ TV. Ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου είναι φυσικά ο κορυφαίος της διοργάνωσης που μεταδίδει ο ΟΤΕ και θα συνεχίσει να μεταδίδει έως το 2018-19.

Ακολουθώντας μάλιστα την περσινή... πεπατημένη, το Ολυμπιακός - ΑΕΚ θα μεταδοθεί από ελεύθερο κανάλι αλλά σε live delay, ήτοι με καθυστέρηση, πιθανότατα στις 22:30 ή στις 23:00. Το ποιο κανάλι θα είναι αυτό, αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα γίνει γνωστό ίσως και σήμερα...

Σεντόνι... με Ζήκο στην ΕΡΤ

Απόψε, Τετάρτη στις 21:00 στην εκπομπή «Champions ΕΡΤ- pre game», με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή θα έχει καλεσμένο τον Άκη Ζήκο, προ της μετάδοσης του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, στις 21:45 που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και το ert.gr. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Για τον OTE TV μεταδίδεται μέσω του OTE Sport 1 σε περιγραφή του απεσταλμένου Πάνου Βόγλη ενώ από τις 20:30 θα ξεκινήσει η εκπομπή "UEFA Champions League Show" σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Τίτλοι τέλους για την “Αθλητική ημέρα”

Σταμάτησε να κυκλοφορεί η αθλητική εφημερίδα “Αθλητική ημέρα” του υπόδικου για το κύκλωμα των εκβιασμών Παναγιώτη Μαυρίκου, καθώς η τελευταία ημέρα που κυκλοφόρησε στα περίπτερα ήταν στις 18 Απριλίου. Αντιθέτως, η πολιτική εφημερίδα του εκδότη, «Ακρόπολη» συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της.

Ο 99ος Giro d’Italia στο Eurosport

Μετά την ολοκλήρωση των κλασικών αγώνων της άνοιξης έφτασε η ώρα για τον πρώτο, χρονικά, μεγάλο Γύρο της σεζόν στην ποδηλασία. Ο 99ος Γύρος της Ιταλίας αρχίζει την Παρασκευή, 6 Μαΐου. Το Eurosport και το Eurosport Player θα μεταφέρουν στους φίλους του αθλήματος όλα όσα θα συμβούν μέχρι τον τερματισμό της 29ης Μαΐου. Απόντος του κατόχου του τίτλου, Alberto Contador, ο δρόμος για την κατάκτηση της νίκης είναι ανοικτός για αρκετούς από τους συμμετέχοντες, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον Giro d’Italia. Το Eurosport και το Eurosport Player θα σας προφέρουν live και τα 21 ετάπ της διοργάνωσης, καθώς επίσης και το καθιερωμένο μαγκαζίνο Giro Extra Live με τη συμμετοχή του βετεράνου πρωταθλητή, Juan Antonio Flecha.

Πάντα πρώτος ο Alpha, αλλάζει ώρα ο ΣΚΑΪ

Το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη μετακινείται στις 20:00 από 21:00, ελέω "X-Factor", μια αλλαγή που θα κρατήσει έως τον Ιούλιο. Κι αυτό μόνο τις μέρες που θα μεταδίδεται το “Χ-Factor”, δηλαδή τις Παρασκευές και κάθε δύο Τετάρτες.

Συνάμα, στην κορυφή της ενημέρωσης, παρέμεινε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Απρίλιο, διατηρώντας την κυριαρχία του τόσο στο σύνολο κοινού, όσο και στο κοινό 15-44. Στο σύνολο κοινού, το κεντρικό δελτίο του Alpha κέρδισε τον ανταγωνισμό, σημειώνοντας μέσο όρο 16,7%. Ακολούθησαν: ΑΝΤ1 με 16%, Mega με 14,9%, Star με 14,8%, ΣΚΑΪ με 10,7% και ΕΡΤ1 με 4,3%. Την πρώτη θέση κατέκτησε και στο κοινό 15-44 με μέσο όρο 14,6%. Ακολούθησαν: Star με 14,3%, Mega με 13,2%, ΑΝΤ1 με 11,5%, ΣΚΑΪ με 6,9% και ΕΡΤ1 με 2,4%.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ