MEDIA

Τελικάρα σε ΕΡΤ, OTE TV αλλά και Sport24 Radio!

Τελικάρα σε ΕΡΤ, OTE TV αλλά και Sport24 Radio!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την κάλυψη, τηλεοπτική και ερτζιανή, του Ρεάλ – Ατλέτι, για την αλλαγή στον 4ο τελικό του μπάσκετ και για το GP του Μονακό.

Ο τελικός του Champions League στον Sport24 Radio…

Το Σάββατο από τις 21:00 το βράδυ και μετά, ο μεγάλος τελικός του Champions League… δικός σας στον Sport24 Radio 103,3! Ο Νίκος Συριώδης και ο Βασίλης Τεμπέλης θα φάνε τα μουστάκια τους για Ρεάλ και Ατλέτικο αντίστοιχα, με τον «Καταλανό» Θανάση Κρεκούκια να ανάβει τις φωτιές στο στούντιο! Με την έναρξη του ματς, ο Αντρέα Παλομπαρίνι μας μεταφέρει τα πάντα από το «Σαν Σίρο», αφού το Μιλάνο είναι η φετινή ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της μεγάλης διοργάνωσης. Μετά τις 00:00 «Φωτιά στο Σαββατόμπαλο» και ο λόγος περνάει σε εσάς. Ποιοι θα γιορτάσουν αυτή τη φορά στην Μαδρίτη; Sport24 Radio 103,3 σε άλλο ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός!

αλλά και σε ΕΡΤ, OTE μια υπέροχη, ανδρική βραδιά!

Ο λόγος για τον τελικό του Champions League φυσικά, Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος μεταδίδεται και από την ΕΡΤ και από τον OTE, Σαββατόβραδο στις 21:45. Για το OTE Sport 1 περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, επίσης απεσταλμένοι στο Μιλάνο είναι οι Αντρέα Παλομπαρίνι και Σωτήρης Κωσταβάρας. Από το στούντιο οι Τάσος Κολλίντζας και Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν όλες τις λεπτομέρειες και το ρεπορτάζ από νωρίς και με καλεσμένο τον σπουδαίο διεθνή Βραζιλιάνο σταρ, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Για την ΕΡΤ1 περιγράφουν οι απεσταλμένοι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος ενώ στην εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Ιωσήφ Νικολάου και Περικλής Μακρής, με καλεσμένους στο στούντιο τον Γιάννη Αναστασίου και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο OTE TV και άλλοι… 13

Ο OTE TV είναι ένα από 14 τηλεοπτικά δίκτυα -παγκοσμίως- που θα “πατήσει” με δικές του κάμερες το χορτάρι του «Σαν Σίρο» για να μεταφέρει όλη τη δράση! Τα κανάλια ΟΤΕ Sport έχουν επιστρατεύει επιτελείο που συγκροτούν 20 δημοσιογράφοι, παραγωγοί και τεχνικοί, για να καλύψει όσα γίνουν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη στέψη του φετινού πρωταθλητή Ευρώπης και υπόσχονται μία τηλεοπτική πανδαισία που θα διαρκέσει περισσότερες από έξι ώρες. Οι κάμερες του ΟΤΕ TV θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, πίσω από τις δύο εστίες, στις θέσεις των σχολιαστών, αλλά και σε αποκλειστικές θέσεις για τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Κανονικά τα play offs, Δευτέρα το μπάσκετ

Μία μέρα αργότερα από το αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί o τέταρτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" θα υποδεχθούν τους "ερυθρόλευκους" τη Δευτέρα (30/5, 19:30) στο ΟΑΚΑ, με τον ΕΣΑΚΕ να ενημερώνει σχετικά τους "αιωνίους" για την αλλαγή στο πρόγραμμα. Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή (29/5) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων όμως η Αστυνομία ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές ότι δεν δύναται να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, από τη στιγμή που την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League.

Τηλεοπτικά, την Κυριακή στις 18:15 θα προβληθεί στο Novasports 2 το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος σε περιγραφή του Αγγελου Στυλιάδη και στις 20:00 το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου, Γιώργου Λιώρη.

Ο δε τέταρτος τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τα play offs της Basket League θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στις 19:30 από το Novasports 2, μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το pre game από το κλειστό του ΟΑΚΑ σε παρουσίαση Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή και σε σχόλιο Αρη Λυκογιάννη. Το ματς θα προβληθεί σε περιγραφή των Γιώργου Συρίγου και Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Ολη η δράση της Κυριακής και της Δευτέρας και στον Sport24 Radio 103,3! Το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος περιγράφει ο Μπάμπης Τσιμπίδας και το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ενώ από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα περιγράψουν τον τέταρτο τελικό οι Σωτήρης Γεωργίου και Γιώργος Οικονόμου.

Live το grand prix του Μονακό

Η Formula 1 μεταφέρεται στο λαμπερό Πριγκιπάτο του Μονακό για τον 6ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και η ΕΡΤ θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση τον αγώνα την Κυριακή στις 14:00. Μία ώρα νωρίτερα (14:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου. Στα μικρόφωνα οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr» και η δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Το μονεγάσκικο GP όμως μεταδίδεται και από τον OTE TV και τα κανάλια ΟΤΕ SPORT φρόντισαν να έχουν απεσταλμένους και στο Μονακό, όπου την Κυριακή θα ξεκινήσει ο πιο ιδιαίτερος αγώνας της Formula 1, αυτός που διεξάγεται στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου. Οι Κώστας Ψάρρας και Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο από χθες με καθημερινές live συνδέσεις για το ΟΤΕ Sport 5 και φυσικά τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ