MEDIA

Τα (τηλεοπτικά)... φώτα στο "Καμπ Νόου"

Τα (τηλεοπτικά)... φώτα στο "Καμπ Νόου"

Κυριαρχούν στις μεταδόσεις του διημέρου το Champions League σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Διήμερο Champions League από απόψε και το ελληνικό ενδιαφέρον πέφτει στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στις 21:45 το βράδυ της Τετάρτης με παράλληλη μετάδοση από Cosmote TV και ΕΡΤ.

Για την ΕΡΤ περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης ενώ την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Ιωσήφ Νικολάου και Περικλής Μακρής, με καλεσμένο τον Πέτρο Μίχο. Σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί το Τσέλσι – Ρόμα σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

Για το Cosmote Sport 2 περιγράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, μαζί με τους Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι για να καλύψουν τη μεγάλη συνάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας με τους πρωτοπόρους της Primera Division, ενώ θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ και τις ενδεκάδες, ξεκινώντας από την πρώτη ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Champions League Show» (20:00), με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο. Στις 23:45 θα συνεχιστεί η εκπομπή με αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών στην κάμερα της Cosmote TV, αλλά και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια, με αναλύσεις των επίμαχων φάσεων. Στο στούντιο, θα είναι καλεσμένος ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου.

Νωρίτερα (17:00), θα προβληθεί στο Cosmote Sport 7 το ματς των «μικρών» του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, που θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του UEFA Youth League.

Από τις υπόλοιπες μεταδόσεις του διημέρου στο Champions League ( δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα ), όλες από την Cosmote TV, ξεχωρίζουν απόψε τα Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι που περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Ρεάλ Μαδρίτης – Τότεναμ που περιγράφει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ΑΠΟΕΛ – Ντόρτμουντ που περιγράφει ο Αλκης Τσαβδαράς.

Στα άλλα ματς της Τετάρτης, πλην Ολυμπιακού, το Καραμπάγκ – Ατλέτικο διεξάγεται νωρίς (19:00) ενώ από τα άλλα ξεχωρίζουν το Γιουβέντους - Σπόρτινγκ που περιγράφει ο Στέφανος Αβραμίδης, το Τσέλσι - Ρόμα που περιγράφει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και το Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που περιγράφει ο Δημήτρης Τσακίρης.

Basketball Champions League

Στο πρόγραμμα του διημέρου, και Basketball Champions League. Απόψε το Νίμπουργκ – Αρης (19:30) δείχνουν παράλληλα η ΕΡΤ3 και το Νovasports 1 ενώ το Βενέτσια – ΑΕΚ το δείχνει live το Novasports 2 στις 21:30 και σε μαγνητοσκόπηση η ΕΡΤ στις 00:30. Ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο, Τετάρτη (19:30) υποδεχόμενος την Γκαζιαντέπ, με μετάδοση από το Novasports 2.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ