MEDIA

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει τα κορυφαία τηλεοπτικά ματς του Σ/Κ και το τι ετοιμάζει το Sport24 Radio, τη συνέντευξη Ραντούλιτσα στον ΣΚΑΪ, το πού εμφανίστηκε ο Κατσουράνης και δύο μιντιακές λατρείες.

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 . Αύριο θα ασχοληθούμε και με την κάλυψη του ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ αλλά και με το τηλεοπτικό status quo του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και όλη η δράση στο Sport24 Radio 103,3!

Η... υπερπαραγωγή στους 103,3 για την κάλυψη του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, από το πρωί του Σαββάτου ως τα ξημερώματα Κυριακής, και όλη η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, από το Sport24 Radio! Αναλυτικά εδώ!

Ντέρμπι και… Ευρώπη

Για το τι ετοιμάζουν τα κανάλια Novasports για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ γράψαμε αναλυτικά από χθες. Οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα - Λεπτό προς λεπτό» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη (Novasports 2), στις 19:30 θα ξεκινήσει το "Παίζουμε Ελλάδα" με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο και καλεσμένους στο Novasports 1, τόσο στο studio όσο και στο γήπεδο. Στις 20:30 θα ξεκινήσει (Novasports 1) η μετάδοση του Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Πλούσιο πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό επιφυλάσσει αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των καναλιών OTE Sport στον OTE TV. Το Derby d’Italia Ίντερ-Γιουβέντους κλέβει την παράσταση στο Campionato ενώ η Νάπολι υποδέχεται την πρωτοπόρο Φιορεντίνα, στην Premier League ο Γιούργκεν Κλοπ κάνει ντεμπούτο για τη Λίβερπουλ ενάντια στην Τότεναμ ενώ ξεχωρίζει και το Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Primera Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα παίζουν εντός ενώ στην Bundesliga ξεχωρίζουν τα Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο - Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Με Ραντούλιτσα και… Κλοπ

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!


Αύριο, στις 12:00 στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη θα προβληθεί αφιέρωμα στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ρεπορτάζ από την πρεμιέρα της Euroleague για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και μία αποκλειστική συνέντευξη του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη Χριστίνα Βραχάλη, το προφίλ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Champions League και ο.. Κλοπ-μάνια που χτύπησε το Λίβερπουλ, το sex tape του Βαλμπουενά που έβαλε σε μπελάδες τον Τζιμπρίλ Σισέ και η άστατη ζωή του Λαμάρ Οντομ που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ε-ε-εφημερίδες!

Εκλεψε την παράσταση το σημερινό πρωτοσέλιδο της «SportDay» όπου, πλην του λογότυπου της εφημερίδας, υπήρχε μια λευκή σελίδα με τη σημείωση «Η ουσία βρίσκεται στο περιεχόμενο». Στο editorial, της σελίδας 2, εξηγείται ότι « καιρός είναι να κλονίσει κάποιος την πολυκαιρισμένη μονολιθικότητα της δημοσιογραφικής σκέψης, ότι το Α και το Ω στην εφημερίδα είναι η πρώτη σελίδα».

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!


Κατά τα λοιπά, ο περιβόητος δαίμων του τυπογραφείου επιτέθηκε σήμερα στις μέσα σελίδες του «Πρωταθλητή»…

Κυκλοφορίες

Πανελλαδικά την Τετάρτη 14/10: Sportday 5.730 φύλλα, Φως 5.350, Live Sport 3.780, Goal News 3.640, Ωρα των Σπορ 2.610, Πρωταθλητής 2.490, Γαύρος 2.170, Πράσινη 1.620, Γάτα 830 και Αθλητική Ημέρα 730.

Τέλος ο Καψής

Από σήμερα ο Κυριάκος Καψής αποτελεί παρελθόν από το αθλητικό τμήμα του ΑΝΤ1 καθώς επέλεξε την απόλυση, μη αποδεχόμενος μείωση μισθού ύψους 20%. Αντ’ αυτού στην παρουσίαση των αθλητικών στο δελτίο του καναλιού θα είναι πλέον ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος ενώ ο Καψής θα μετακομίσει στα Χανιά εξετάζοντας και ορισμένες προτάσεις συνεργασίας που έχει

Παγκόσμιο Παίδων live στο Eurosport

Μια χρονιά γεμάτη απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου συνεχίζεται με μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς διοργανώσεις του 2015 για τις μικρές ηλικίες, το Παγκόσμιο Κύπελλο Παίδων (κάτω των 17 ετών), το οποίο θα προβληθεί από το Eurosport και το Eurosport 2 από αύριο. Τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν στα γήπεδα της Χιλής, με τις 24 ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας κόσμου. Η αυλαία της διοργάνωσης πέφτει στις 8 Νοεμβρίου με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Στάδιο Σαουσαλίτο της Βίνια Ντελ Μαρ. Πρώτη μετάδοση το Σάββατο στις 23:00 με το Νιγηρία – ΗΠΑ και ακολουθούν ξημερώματα Κυριακής στις 00:45 το Βραζιλία – Νότια Κορέα και στις 01:45 το Χιλή – Κροατία.

21 χρόνια Kέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!
INTIME SPORTS


Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ συμπλήρωσε 21 χρόνια πορείας και γιόρτασε την έναρξης της νέας σεζόν μαθημάτων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Metropolitan» με κεντρικό ομιλητή τον διευθυντή σπουδών Χρήστο Σωτηρακόπουλο και εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσά τους οι Κώστας Κατσουράνης και Χρήστος Αφρουδάκης. Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι μαθητές της περσινής σεζόν και ανακοινώθηκε η θεσμοθέτηση νέας υποτροφίας για μπασκετικό ρεπορτάζ υπό το όνομα «Φίλιππος Συρίγος».

Αποφάσεις ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ «διαμαρτύρεται για την προώθηση στη Βουλή και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, σύμφωνα με το οποίο καταργείται η ψηφισθείσα μόλις στις 2/7/2015 διάταξη σύμφωνα με την οποία οι επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες που εργάζονται στα Γραφεία Τύπου των Αθλητικών Ομοσπονδιών, ασφαλίζονται υποχρεωτικά στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ από 1/8/2015. Ο Σύνδεσμος εξέφρασε και επισήμως την αντίθεση του, με επιστολές του προς τις Κοινοβουλευτικές ομάδες (πλην Χρυσής Αυγής).

Συνάμα, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο Σύνδεσμος σε ρύθμιση των οφειλών συσσωρευμένων ετών συναδέλφων, ασχολήθηκε με την υπόθεση της βιοπραγίας εναντίον του συναδέλφου και μέλους του Δ.Σ του Συνδέσμου Θανάση Ασπρούλια, υπόθεση για την οποία έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο του ΠΣΑΤ και ασχολήθηκε με τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων στο γήπεδο της Βέροιας και το Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης. Για το πρώτο ήδη έχει ενημερωθεί η Super League και εκκρεμεί συνάντηση του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη για αντίστοιχα θέματα συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος, η εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων. Στα ήδη θεσμοθετημένα Έπαθλα, «Χρήστος Σβολόπουλος», «Πάνος Γεραμάνης», «Νικήτας Γαβαλάς», προστίθεται και το Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης», μετά από πρόταση του συναδέλφου Μάνου Σταραμόπουλου που έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ του ΠΣΑΤ.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (1)

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!


Η δημοσιογράφος του αθλητικού της ΕΡΤ, Κατερίνα Αναστασοπούλου, ποζάρει με τον Στιβ Γιατζόγλου σε ενσταντανέ από τη χθεσινοβραδινή εκπομπή για την Euroleague.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας... (2)

Τα ντέρμπι, ο Ραντούλιτσα και ο Κατσουράνης!


Πρεμιέρα κάνει για ένατη χρονιά, η εκπομπή «Με Αγάπη» (Δευτέρα 19/10, στις 12:50 στον ΑΝΤ1) που παρουσιάζει και επιμελείται η Μαρί Κυριακού. Φέτος η εκπομπή θα παρουσιάσει σπουδαίους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα τα όνειρά τους αλλά και δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη στήριξη κοινωνικών ομάδων.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ