MEDIA

Τα ματς που οφείλεις να δεις

Τα ματς που οφείλεις να δεις

Τα ματς που πρέπει, και οφείλεις, να δεις μέσα στο… ΠΣΚΔ, διότι αθλητική δράση δεν έχει μόνο στο Ρίο. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μια χαρά τα πήγε χθες η ελληνική εκπροσώπηση στο Europa League, 3/3 και… έτοιμοι για ομίλους (η κλήρωση την άλλη Παρασκευή, 26/8). Πώς θα μεταδοθούν οι ρεβάνς; Σας τα έχω γράψει : Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από τη Nova, Παναθηναϊκός από τον ΟΤΕ.

Ειρήσθω εν παρόδω, δεν ξέρω αν το κατάλαβες (μάλλον όχι) αλλά «χειμώνιασε», μόνο οι (κατά κόσμον) Φρίτζηδες (οι Γερμανοί, ντε) λείπουν για να τιγκάρει το τηλεοπτικό πρόγραμμα (έχουν Κύπελλο, πάντως), εκτός φυσικά από τη λατρεμένη Σούπερ Λίγκα, για την οποία νομίζω καλύτερα είναι να μπούμε στη Stoiximan για να μας προτείνει αποδόσεις για επικρατέστερη ημερομηνία πρεμιέρας. Ε;

Στο «εργαλείο» του Sport24.gr ονόματι «Τηλεοπτικό Πρόγραμμα» βλέπεις τα πάντα. Εδώ ας ξεχωρίσουμε τα σημαντικότερα του ΠΣΚΔ (που λέτε κι εσείς οι νέοι…) καθώς Ιταλοί και Ισπανοί ξεκινούν, Γάλλοι και Αγγλοι συνεχίζουν ενώ οι Γερμανοί κάνουν ζέσταμα με ματς Κυπέλλου.

Ανά κατηγορία και ανά κανάλι, και εκτός Ολυμπιακών Αγώνων (που τους βλέπετε σε ΕΡΤ και OTE TV) η αναφορά, με εξαίρεση το Σαββατόβραδο, 23:30 (σε ΕΡΤ και ΟΤΕ, λέμε…), οπότε εμείς οι Βραζιλιάνοι θέλουμε να πάρουμε… εκδίκηση από τους Γερμανούς, διότι νέο «μαρακανάσο» δεν αντέχεται, ρε παιδί μου…

Premier League: απόψε (ναι, το κάνουν και Παρασκευές πλέον, καμία σωτηρία!) έχει στις 22:00 Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον (OTE Sport 1, στο σπικάζ ο Δημήτρης Τσακίρης), το Σάββατο στις 14:30 παίζουν Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι από το OTE Sport 7 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχουη και στις 17:00 ακολουθεί το Μπέρνλι – Λίβερπουλ, στο ίδιο κανάλι, σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Στις 19:00, πάντα στο… 7, ο Δημήτρης Τσακίρης σπικάρει το Λέστερ – Αρσεναλ.

Primera Division: όλα μεταδίδονται, πρώτο live στη σεζόν απόψε στις 21:45 (OTE Sport 8, σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα) με το Μάλαγα – Οσασούνα. Από τα σαββατιάτικα ξεχωρίζει στις 19:15 το Μπαρτσελόνα – Μπέτις στις 19:15 (OTE Sport 8, σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη) και από τα κυριακάτικα, αμφότερα στο OTE Sport 7, στις 21:15 το Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή και στις 23:15 το Ατλέτικο – Αλαβές σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Serie A: πρώτο live στη σεζόν το Σάββατο στις 19:00 από το OTE Sport 6 με το Ρόμα – Ουντινέζε σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, στις 21:45 στο ίδιο ο Μάνος Σπανόπουλος σπικάρει το Γιουβέντους – Φιορεντίνα. Την Κυριακή έχει νωρίς (19:00) Μίλαν – Τορίνο στο OTE Sport 6 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και στις 21:45 Πεσκάρα – Νάπολι (OTE Sport 5, Μάνος Σπανόπουλος) και Βερόνα – Ιντερ (OTE Sport 8, Γιώργος Θαναηλάκης).

Κύπελλο Γερμανίας: απόψε στις 21:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Ιένα και στην κάτοχο του τίτλου, Μπάγερν που θα θα μεταδοθεί από το Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δευτέρα στις 21:45 θα πραγματοποιηθεί το Άιντραχτ Τρίερ – Μπορούσια Ντόρτμουντ με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

Championnat: απόψε στις 21:45 το Novasports 1 δείχνει το Λυών - Καέν σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα, το Σάββατο στις 18:00 ξεχωρίζει στο Novasports 1 το Ναντ – Μονακό σε περιγραφή Ηλία Βλάχου, την Κυριακή στις 16:00 μεταδίδεται από το Novasports 1 το Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα στις 21:45 το Novasports 1 θα καλύψει τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μετς σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.

* Οι φαν του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο Σινσινάτι, όπου διεξάγεται το ΑΤP Masters 1000, με τη συμμετοχή των Βαβρίνκα, Μονφίλ, Ισνέρ και πολλών άλλων αστεριών του σπορ. Τα ματς του κυρίως ταμπλό ξεκίνησαν χθες και μεταδίδονται από τον OTE TV, ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, στις 23:00 (OTE Sport 6).

* Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η δράση μεταφέρεται στο Automotodrom Brno της Τσεχίας, αγαπημένη πίστα του Βαλεντίνο Ρόσι (έχει πάρει τις περισσότερες νίκες). Οι ελεύθερες δοκιμές ξεκίνησαν σήμερα, με τον αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή στις 14:30 (OTE Sport 5HD). Ο Μαρκ Μάρκεθ προηγείται της κατάταξης με 181 βαθμούς, ακολουθεί ο Χόρχε Λορένθο με 138 και στην τρίτη θέση είναι ο “γιατρός” με 124 βαθμούς.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ