MEDIA

Τα Globe Soccer Awards ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Τα Globe Soccer Awards ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Τα Globe Soccer Awards απονέμονται για 8η χρονιά στο πλαίσιο του Dubai International Sports Conference και το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο εντυπωσιακό Madinat Jumeirah Resort. Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Τα Globe Soccer Awards απονέμονται για 8η χρονιά στο πλαίσιο του Dubai International Sports Conference και το ενδιαφέρον όλου του ποδοσφαιρικού πλανήτη, συγκεντρώνεται στα Εμιράτα, στο εντυπωσιακό Madinat Jumeirah Resort.

Η διοργάνωση φιλοξενεί τα τελευταία 12 χρόνια τους καλύτερους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σεμινάρια και παρουσιάσεις από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό στο διεθνές ποδόσφαιρο. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής, την Πέμπτη 28/12 στις 19:00, στο COSMOTE SPORT 1HD.

Μεταξύ των υποψηφίων, θα δούμε τα μεγαλύτερα ονόματα παικτών παγκοσμίως, όπως οι Ρονάλντο, Μέσι, Ντιμπαλά, Μπουφόν, Νεϊμάρ, Σέρχιο Ράμος, ΕμΜπαμπέ, αλλά και προπονητών όπως οι Κόντε, Αλέγκρι, Μουρίνιο και Ζιντάν. Επίσης, στην τελετή απονομής, θα δούμε να βραβεύονται «ηγέτες» του ποδοσφαιρικού χώρου και των κορυφαίων οργανισμών (Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ατζέντηδες που επηρέασαν την τελευταία μεταγραφική περίοδο (Χόρχε Μέντες -εκπρόσωπος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Μίνο Ραϊόλα -εκπρόσωπος των Πογκμπά & Λουκάκου, Αλεσάντρο Λούτσι - διαχειριστής Serie A), αλλά και ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ