MEDIA

Τα εντός ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Nova, «τηλεοπτικός» και ο ΠΑΣ

Τα εντός ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Nova, «τηλεοπτικός» και ο ΠΑΣ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει και αναλύει τις τηλεοπτικές εξελίξεις για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Sport24 Radio 103,3 στους «Ζωσιμάδες»

Αύριο, Πέμπτη 14 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Οντ (σ.σ. δεν ονομάζεται πλέον Οντ Γκρένλαντ, έχει αλλάξει) στο ιστορικό, για την ομάδα της Ηπείρου, αγώνα για το Europa League που μπορείτε να ακούσετε live από τον Sport24 Radio 103,3 . Στην περιγραφή θα είναι ο Νίκος Σκούμπος. Τηλεοπτικά έκλεισε και θα προβληθεί σε αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports2 και Novasports2HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ οι Βαγγέλης Πήχας και Γιώργος Βασιλείου. Από τις 20:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το pre game.

Εκλεισαν τα εντός στα προκριματικά των ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η «καρδιά» των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου «χτυπάει» σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και αναμένουν την κλήρωση της Παρασκευής για να μάθουν αντιπάλους. Τα παιχνίδια τους (παρακάτω αναλυτικά το πώς) θα προβληθούν μέσω των καναλιών Novasports μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε. Ποια επακριβώς; Από τη Nova θα μεταδοθούν οι εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς και της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αλλά και στα play offs (εφόσον προκριθεί). Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έχουν οριστεί για τις 26-27/7 και 2-3/8, ενώ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League έχουν οριστεί για τις 28/7 και 4/8.

Εκκρεμεί, φυσικά, η συμφωνία και για τον Παναθηναϊκός στο Europa αλλά και για τα εκτός έδρας, όλων. Προφανώς θα γίνουν όλα αυτά γνωστά από βδομάδα, μετά την κλήρωση της Παρασκευής.

Τι ισχύει στα τηλεοπτικά της UEFA

Για να μην μπερδεύεστε (και ρωτάτε τζάμπα…).
1α) η κεντρική διαχείριση στο Champions League ξεκινά από τα play offs του Αυγούστου. Αρα, εφόσον ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός ή αμφότεροι προκριθούν τα play offs, τούτα θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τον ΟΤΕ.
1β) η συμφωνία της ΕΡΤ για το Champions League ξεκινά από τους ομίλου (δείχνει 13 ματς τη σεζόν), εξ ου και στα play offs έγραψα «αποκλειστικά από τον ΟΤΕ».
2) η κεντρική διαχείριση στο Europa League ξεκινά από τους ομίλους, άρα και τα play offs του Αυγούστου είναι προς διαπραγμάτευση. Εξ ου και η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Nova, εξ ου και από τον Παναθηναϊκό περιμένουμε να προχωρήσει σε συμφωνία. Από τους ομίλου και έως τον τελικό, όλα μεταδίδονται μόνο από τον ΟΤΕ.

Σειρά με ποδοσφαιρικό… άρωμα στον Alpha

«Αστέρας Ραχούλας» ονομάζεται η νέα εβδομαδιαία σειρά που έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha. Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο, όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν. Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή. Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο. Στην μια μεριά του γηπέδου ο «Αστέρας». Η ιστορική επαρχιακή ομάδα της Ραχούλας με πρόεδρο και εμψυχωτή τον τσιγκούνη Μπάμπη Καραγκούνη, η οποία χωρίς παπούτσια και μπάλες δέχεται τις ήττες με όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει. Φέτος, όμως, τα ψέματα τελειώνουν. Φέτος υπάρχει σαν έπαθλο ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που όποιος το κερδίσει, σώζεται!

Από την άλλη το αδίστακτο Παραδείσι και η ομάδα του «Κεραυνός» με επικεφαλής τον φθονερό Ανέστη Σκυρογιάννη και την αιμοβόρα γυναίκα του, την Γιώτα, που χρησιμοποιούν όλα τα νόμιμα και παράνομα μέσα για να εξαφανίσουν οριστικά τη Ραχούλα. Οι κάτοικοι της Ραχούλας συσκέπτονται και αποφαίνονται ότι «αν δεν φας θεριό, δεν θεριεύεις». Ο μόνος που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο Άρης Ζαγορίτης. Ένας πρώην προπονητής της Α’ Εθνικής με αρχές που δεν τις προδίδει ποτέ και καμιά φορά τις εκφράζει με… μπουνιές. Θα τον πείσουν να επιστρέψει στο χωριό και να τους βοηθήσει ή μήπως τελικά ο έρωτας θα το πετύχει; Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

Νova και Sony Pictures επεκτείνουν τη μακρόχρονη συνεργασία τους

Η Nova, προχώρησε σε ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την Sony Pictures Television. H Sony Pictures, το studio που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο Αμερικάνικο και Ελληνικό Box Office, θα συνεχίσει να δίνει αποκλειστικά το πρόγραμμά της στη Nova. Με την συμφωνία αυτή, τα κανάλια Novacinema εξασφαλίζουν για τους συνδρομητές τους μερικούς από τους δυνατότερους τίτλους φέτος, όπως το πολυαναμενόμενο «Inferno» με τον Tom Hanks, το δραματικό θρίλερ «Money Monster» με το δίδυμο των George Clooney και Julia Roberts , το «Baby Driver» με τον μοναδικό Kevin Spacey το τελευταίο «Resident Evil: The Final Chapter», αλλά και το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» με τους Kristen Stewart και Vin Diesel. Παράλληλα, μεγάλα blockbuster sequels και box office hits όπως την θρυλική επιστροφή των «Ghostbusters» με την Melissa McCarthy, αλλά και την μεγάλη αγάπη των παιδιών «Smurfs: The Lost Village»! Ακόμα, μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει εποχή από την πλούσια ταινιοθήκη του studio, θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema μέσα από αφιερώματα και ειδικά σχεδιασμένες ζώνες. Ταυτόχρονα μέσω της συμφωνίας, επιλεγμένες σειρές που ξεχώρισαν στα φετινά LA screenings έρχονται τον Οκτώβριο αποκλειστικά για τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova. Όλες οι ταινίες θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema σε ποιότητα HD, σε Ελλάδα και Κύπρο, πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό κανάλι, συνδρομητικό ή ελεύθερης μετάδοσης. Η νέα συμφωνία με το κορυφαίο studio του Hollywood, εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση των ταινιών της Sony Pictures και μέσω laptops, tablets και smart phones, υποστηρίζοντας τη νέα στρατηγική της Nova για διάθεση περιεχομένου μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ