MEDIA

Συνασπισμός των αθλητικών εφημερίδων κατά της απεργίας!

Συνασπισμός των αθλητικών εφημερίδων κατά της απεργίας!

Συνάντηση κορυφής, παρουσία διευθυντικών και επιτελικών στελεχών σχεδόν όλων των αθλητικών εφημερίδων, και αποφάσεις για κυκλοφορία, εν μέσω της απεργίας της ΠΟΕΣΥ.

Η 48ωρη απεργία στα έντυπα (Πέμπτη και Παρασκευή) έγινε... διαρκείας μετά τη χθεσινοβραδινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καθώς οι κυριακάτικες θα βγουν κανονικά αύριο και οι σαββατιάτικες βγήκαν κανονικά σήμερα (όλοι είχαν κλείσει ύλη από Τετάρτη βράδυ - επισήμως) αλλά εφημερίδες θα βγουν πάλι... τη Μεγάλη Πέμπτη!

Τούτο αποτελεί μέγα οικονομικό πλήγμα στον ούτως ή άλλως γονατισμένο, οικονομικά, χώρο και του Τύπου γενικότερα αλλά και των αθλητικών εφημερίδων, ειδικότερα.

Εξ ου και σήμερα έλαβε χώρα σύσκεψη... κορυφής, παρουσία διευθυντικών και επιτελικών στελεχών σχεδόν όλων των αθλητικών εφημερίδων. Όσοι δεν είχαν εκπρόσωπο, όπως ο "Γαύρος" και το "Φως", ενημέρωσαν ότι συναινούν. Σε τι;

Να μην συμμετάσχουν στην απεργία οι αθλητικές και να κυκλοφορήσουν κανονικά! Υπό την προϋπόθεση βέβαια, με δική τους πρόταση, να έχουν στο πρωτοσέλιδο όλες ίδιο, κοινό δεύτερο θέμα με τις κινητοποιήσεις στα ΜΜΕ και εσωτερικά τρεις ή και παραπάνω σελίδες με απεργιακά θέματα.

Για την ενημέρωση της ΕΣΗΕΑ, εξουσιοδοτήθηκε να μεταφέρει, τις αποφάσεις της συνέλευσης των αθλητικών εφημερίδων ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Επί προσωπικού, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο η εν λόγω κίνηση και απόφαση καθώς σχεδόν πάντα, από κάθε απεργία, ζημία έχουν κυρίως οι αθλητικές. Συν ότι, όπως έγραψε και ο Κώστας Γιαννακίδης στο protagon.gr , "ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να απεργεί παρά μόνο εναντίον του εργοδότη του. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, ο λόγος του είναι πιο αποτελεσματικός από τη σιωπή του".

Πλέον επηρεάζονται μάλιστα και τα στοιχηματικά φύλλα που, όπως κάθε Μεγάλη Εβδομάδα, θα έβγαιναν Τρίτη και Πέμπτη. Τώρα;

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ