MEDIA

Survivor: "Χτύπησε" 75% τηλεθέαση στο νεανικό κοινό

Survivor: "Χτύπησε" 75% τηλεθέαση στο νεανικό κοινό

Το Survivor που προβλήθηκε χθες (19/4), κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.366.929 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 75,4%.

Πολλαπλές νίκες των "Μαχητών", εντυπωσιακή μαχητικότητα στα αγωνίσματα του Μάριου Ιωαννίδη, αγωνία και δράση στον αγωνιστικό χώρο, παιχνίδι ερωτήσεων και πασχαλινό έπαθλο με άρωμα Ελλάδας! Το Survivor που προβλήθηκε χθες (19/4) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.366.929 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 75,4%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,1%.

Survivor: "Χτύπησε" 75% τηλεθέαση στο νεανικό κοινό

"Μαχητές" και "Διάσημοι" απόλαυσαν στις παραλίες τους πασχαλινά αβγά και τσουρέκια και γιόρτασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το Πάσχα, λίγο πριν μεταβούν στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστούν για το έπαθλο του φαγητού. Εκεί περίμενε τη νικήτρια ομάδα ένα ολόκληρο αρνί στη σούβλα καθώς και μπύρες.

Οι "Μαχητές" κατάφεραν να κερδίσουν με διαφορά την αντίπαλη ομάδα, καταγράφοντας σκορ 10-4. Ο Μάριος Ιωαννίδης απέδειξε, φέροντας νίκες στην ομάδα του, πως η θέλησή του για επιστροφή στο Survivor είναι τεράστια. Τίποτα δεν μπόρεσε να πτοήσει την αγωνιστικότητά του και επιβεβαίωσε πως είναι πράγματι "μαχητής".

Survivor: "Χτύπησε" 75% τηλεθέαση στο νεανικό κοινό

Λίγο αργότερα, οι δυο ομάδες πέρασαν διασκεδαστικές στιγμές με το παιχνίδι ερωτήσεων, όπου κι εκεί ο νικητής ήταν από την ομάδα των "Μαχητών". Ο Ορέστης Τσανγκ βρέθηκε στον τελικό με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ο πρώτος κατάφερε να πάρει τη νίκη αλλά και το έπαθλο που περιελάμβανε ένα tablet κι ένα smart phone. Για τρεις ημέρες στην παραλία των "Μαχητών", οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το tablet να παίξουν παιχνίδια, ν’ ακούσουν μουσική, να βγάλουν φωτογραφίες και video και να δουν ταινίες.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού και θα δει μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους ανθρώπων.

Survivor: "Χτύπησε" 75% τηλεθέαση στο νεανικό κοινό

Το βράδυ, στο "Συμβούλιο του Νησιού" ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη από την ομάδα των "Διασήμων" που θα αποχωρήσει. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Λάμπρος Χούτος.

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του Survivor έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις ανατροπές να κυριαρχούν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δείτε το trailer του 42ου επεισοδίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ