MEDIA

Survivor VS MSN σημειώσατε… άνδρες!

Barcelona's Neymar, left and his teammate Luis Suarez celebrates after PSG's Layvin Kurzawa scored an own goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar, left and his teammate Luis Suarez celebrates after PSG's Layvin Kurzawa scored an own goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Τι τηλεθέαση έκαναν χθες ΕΡΤ και ΣΚΑΪ, που θα δούμε την Αννα Κορακάκη και γιατί Cosmote TV και Nova μεταδίδουν παράλληλα… αγγλικά ματς; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν είχε επιλέξει, από τις ρεβάνς των «16» του Champions League, να δείξει live η ΕΡΤ και έπεσε… διάνα. Πλην του ότι μετάδωσε live τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών (!), έφερε και μεγάλη τηλεθέαση και μάλιστα «απέναντι» από το πολύ εμπορικό «Survivor» του ΣΚΑΪ. Το reality έκανε κατά μέσο όρο 16,2% τηλεθέαση, με 36,4% μερίδιο (ήτοι, επί ανοιχτών τηλεοράσεων) και το παρακολούθησαν 1.683.000 τηλεθεατές.

Το ματς του «Καμπ Νου» με το 6-1 της Μπάρτσα είδαν, στην ΕΡΤ, κατά μέσο όρο 800.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 7,5% και μέσο μερίδιο 16,4% ενώ στο κοινό 15-44 έφτασε το 14,6%. Ωστόσο στο, επιμέρους, ανδρικό κοινό ηλικίας 15–24 παρακολούθησε το παιχνίδι, και όχι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, κατά ποσοστό 37,8% ενώ για το «Survivor» οι γυναίκες, ηλικίας 15-24, το είδαν κατά 70,5%!

Το Champions League συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα, όλα τα ματς από την Cosmote TV: την Τρίτη Λέστερ – Σεβίλλη και Γιουβέντους – Πόρτο και, την Τετάρτη, Μονακό – Σίτι και Ατλέτικο – Λεβερκούζεν.

Το Σάββατο έχει… Κορακάκη

Η ΕΡΤ θα δείξει το Σάββατο, στις 12:30 το μεσημέρι τον τελικό των αεροβόλων όπλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μάριμπορ της Σλοβενίας, όπου μετέχει η Ολυμπιονίκης μας, Αννα Κορακάκη.

Αγγλία στην Cosmote TV, Αγγλία και στη… Nova

Γίνεται; Γίνεται! Κι αυτό διότι το... ΠΣΚΔ έχει και αγωνιστική από Premier League, που μεταδίδει η Cosmote TV, αλλά και προημιτελικά FA Cup που δείχνει η Nova .

Από τα κανάλια Novasports θα δούμε το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 14:15 το Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Σίτι και στις 19:30 το Άρσεναλ – Λίνκολν, την Κυριακή στις 16:00 το Τότεναμ – Μίλγουολ και τη Δευτέρα 13/3 στις 21:45 τη ματσάρα Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την Cosmote TV θα δούμε, για την Premier League, την Κυριακή στις 18:00 το Λίβερπουλ – Μπέρνλι.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Γιουβέντους - Μίλαν στην Cosmote TV

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των καναλιών Cosmote Sport για το προσεχές τριήμερο, με παιχνίδια και διοργανώσεις για όλους τους φαν των σπορ. Η Cosmote TV προσφέρει αυτήν την Παρασκευή (10/3) στους συνδρομητές της το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ιταλία. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν, για την 28η αγωνιστική (21:45, Cosmote Sport 3), μια εβδομάδα μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα της Ουντινέζε. Οι παίκτες του Αλέγκρι θέλουν να αυξήσουν περισσότερο τη διαφορά, με τους “ροσονέρι” να μετρούν ήδη δυο νίκες φέτος, επί των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Ττο Σάββατο 11/3, στις 16.00, βρίσκουμε στο Cosmote Sport 3, τη συνάντηση Χέρτα-Ντόρτμουντ για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Το πρόγραμμα της Κυριακής 12/3, περιλαμβάνει το Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο (13.00, Cosmote Sport 2), για την 27η ημέρα της La Liga Santander, ντέρμπι της Βασκωνίας. Η 28η αγωνιστική της Serie A TIM ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, στις 21:45 (Cosmote Sport 1) με το Λάτσιο-Τορίνο.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα νιώσουν την αδρεναλίνη να «χτυπά κόκκινο», καθώς την Κυριακή 12/3, στις 20.00 (Cosmote Sport 5) θα ξεκινήσει ο αγώνας Derramadero Power Stage, για το πρωτάθλημα του WRC.

Το Σάββατο 11/3, (18.30, Cosmote Sport 8) θα παρακολουθήσουμε έναν εκ των κορυφαίων αγώνων του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Στο πλαίσιο λοιπόν, του VELUX EHF Champions League, θα συναντηθούν η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας και φιναλίστ του περυσινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Βέσμπρεμ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2014 και πρωτοπόρο της γερμανικής λίγκας, Φλένσμπουργκ.

Η 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13/3, με την επίσκεψη του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για να συναντήσει την -αήττητη στην έδρα της- ΑΕΚ(19:00). Από τις 18.00, μπορούμε να συντονιστούμε με το Cosmote Sport 4HD για την pre game εκπομπή, και να παρακολουθήσουμε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Μετά την κόρνα της λήξης, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmoτe TV.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

AP Photo/Emilio Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ