MEDIA

Survivor: Τέλος το παιχνίδι για τον Χρανιώτη, τι περιμένει τον Αγγελόπουλο

Survivor: Τέλος το παιχνίδι για τον Χρανιώτη, τι περιμένει τον Αγγελόπουλο

Οι Μαχητές πήραν ακόμα ένα παιχνίδι ασυλίας στο Survivor οδηγώντας εκτός παιχνιδιού τον Γιώργο Χρανιώτη. Με δύο παίκτες έμειναν οι Διάσημοι, "βουνό" περιμένει τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μόνο με δύο παίκτες έμειναν οι Διάσημοι στο Survivor μετά τη νέα τους ήττα σε παιχνίδι ασυλίας. Οι Μαχητές επικράτησαν με 10-6 και παρέμειναν και οι πέντε στο παιχνίδι, οδηγώντας τους αντιπάλους τους στην ατομική ασυλία.

Εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επικράτησε των δύο αντρών της ομάδας της, οδηγώντας τους αναγκαστικά σε υποψηφιότητα για αποχώρηση.

Αυτή έγινε με βάση την 24ωρη ψηφοφορία, σύμφωνα με την οποία ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπερτερεί του Γιώργου Χρανιώτη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να φύγει από το παιχνίδι.

Πλέον οι Διάσημοι έμειναν με δύο παίκτες, ένα πρώην ποδοσφαιριστή (Αγγελόπουλος) και μία αθλητικογράφο (Βαλαβάνη). Στην αντίπερα όχθη συνεχίζουν οι Σπαλιάρας, Αναγνωστόπουλος, Ιωαννίδης, Βασάλος και Εσκενάζυ.

ΝΤΑΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙOΝ ΟΛΩΝ!

Όσον αφορά τη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε ότι μέχρι και την επόμενη ασυλία συνεχίζουν οι δύο ομάδες όπως έχουν. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίζει σε κάθε παιχνίδι με όλους τους άνδρες των Μαχητών εναλλάξ! Αντί λοιπόν να επιλέγεται ένας Μαχητής σε κάθε παιχνίδι για να παίξει με τον Αγγελόπουλο, με αποτέλεσμα να κουράζονται το ίδιο, θα συμμετέχουν και οι τέσσερις!

Όσο οι Διάσημοι παραμένουν δύο, το Survivor θα συνεχίζεται ακριβώς έτσι. Αν φύγει είτε ο Ντάνος είτε η Βαλαβάνη, το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ