MEDIA

Survivor: Τα "παστέλωσε" ο Χούτος, έφαγαν παστέλια οι "Διάσημοι"

Survivor: Τα "παστέλωσε" ο Χούτος, έφαγαν παστέλια οι "Διάσημοι"

Οι "Διάσημοι" νίκησαν στο Beach Soccer τους "Μαχητές" με 10-3 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Χούτο που έστελνε φιλάκια στα γκολ του. (VIDEOS)

Για μία ακόμη φορά οι "Διάσημοι" ήταν οι μεγάλοι νικητές στον αγώνα επάθλου. Βέβαια, τώρα ήταν λίγο δύσκολο να χάσουν αφού κλήθηκαν να παίξουν Beach Soccer και με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές στην ομάδα τους (Χούτο, Αγγελόπουλο και Χανταμπάκη) οι πιθανότητες ήταν με το μέρος τους.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο... κόουτς Χούτος έδωσε τις οδηγίες του κυρίως στα κορίτσια της ομάδας.

Στο παιχνίδι έπαιξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη και επιβλήθηκαν με 2-1 επί τον αντιπάλων τους.

Ο Λάμπρος Χούτος μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη έπαιξαν στον τρίτο αγώνα και με δύο τέρματα του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη με 2-0 και έκαναν το σκορ 3-0 υπέρ των "Διάσημων".

Αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο δεύτερο αγώνα του αυτή τη φορά με συμπαίκτη τον "Μπο" νίκησε και πάλι με 2-1 κάνοντας το 5-0 για τους "Διάσημους"

Οι "Μαχητές" μείωσαν το σκορ σε 5-1, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη πήραν ακόμα μία νίκη και έκαναν το 6-1!

Έπειτα, ήταν η σειρά του Λάμπρου Χούτου να αγωνιστεί και πάλι με τον Στέλιο Χανταμπάκη για να κάνουν το σκορ 8-1 για τους "Διάσημους" με τον πρώην επιθετικό των ερυθρόλευκων να πανηγυρίζει τα γκολ του με φιλάκια στην εξέδρα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γνώρισαν την ήττα για να μειώσουν οι "Μαχητές" σε 9-3.

Τον αγώνα όμως έληξε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος μαζί με τον "Μπο" νίκησαν στο δικό τους παιχνίδι με 2-1 κάνοντας το τελικό 10-3. Εκείνο βέβαια που έκλεψε την παράσταση ήταν ο πανηγυρισμός των δύο στο τέλος.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω έγιναν για να κερδίσουν οι "Διάσημοι" το έπαθλο το οποίο ήταν παστέλι και το τίμησαν δεόντως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ