MEDIA

Survivor: Έχασαν τον μουσακά Χούτος και Κοκκινάκης

Survivor: Έχασαν τον μουσακά Χούτος και Κοκκινάκης

Οι "Μαχητές" ήταν εκείνοι που νίκησαν στο σημερινό αγώνισμα στο Survivor και μάλιστα με 10-1. Έχασαν στα παιχνίδια τους Κοκκινάκης και Χούτος. Πανηγύρισαν με τραγούδια οι νικητές πριν "τσακίσουν" τον μουσακά τους. (VIDEOS)

Την μεγαλύτερη τους νίκη σε αγώνισμα από την αρχή του παιχνιδιού πήραν οι "Μαχητές" οι οποίοι επιβλήθηκαν με 10-1 επί των "Διάσημων". Όπως συνηθίζεται πριν από τις μονομαχίες οι δύο ομάδες έμαθαν το έπαθλο τους το οποίο αυτή τη φορά ήταν... μουσακάς.

Φαίνεται ότι συγκεκριμένο έπαθλο έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο στους πιο πεινασμένους "Μαχητές" οι οποίοι τα έδωσαν όλα και πήραν μία μεγάλη νίκη με 10-1!

Ο πρώτος από τους αθλητές που συμμετείχε στον αγώνα ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι του με αποτέλεσμα να χάσει με το σκορ να γίνει 10-7.

Ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος έπαιξε λίγο αργότερα, δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στη φόρα που είχαν πάρει οι "Μαχητές" με το σκορ να γίνεται 4-1 μετά την ήττα του.

Οι "Μαχητές" ήταν ασταμάτητοι στο σημερινό (08/03) παιχνίδι και έφτασαν στη νίκη με το εντυπωσιακό 10-1. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά τη νίκη τους το πανηγύρισαν δεόντως. Για την ακρίβεια... με τα μουσικής. Τραγούδησαν λίγο Παπακωνσταντίνου (σ.σ. "Ένα καράβι) και λίγο Ξύλινα σπαθιά (σ.σ. "Λιωμένο παγωτό") για να συνοδεύσουν τους πανηγυρισμούς τους.

Survivor: Έχασαν τον μουσακά Χούτος και Κοκκινάκης

Βέβαια, το καλύτερο για τους πεινασμένους "Μαχητές" ήταν η ώρα του μουσακά τον οποίο και "τσάκισαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ